»
»
Bugok minden mennyiségben
Bugok minden mennyiségben
Témaindító hozzászólás
2003.02.25 17:58
Ez a topic lesz a buglista. Ha találtok valami hibát, írjátok le, hogy mi az, és hogyan sikerült előidézni :)

Elöző oldal
...
48
...
Következő oldal

1554.
2008.06.24 08:57
lk86: Nálam is furcsán viselkedik, csak a főoldalról működik. Szerintem a hivatkozásokkal lesz a gond, ugyanis változtattunk az aldomaineken. A hivatkozásokban ennyinek kellene lennie, a gportal.hu tag nélkül: /gindex.php?pg=14453547 (példa).

1553.
2008.06.23 23:31

na.

raktab egy flash menüt az oldalra, eddig tökéletesen működott. az utóbbi 2-3 hétben azonban egyre többen panaszkodnak, hogy a menü "animálódik" viszont hiába kattintgatnak vadul, semmit nem hoz be!

először a progi hibára gondoltam (flash player, java), de aztán rájöttem, hogy az embereknek eddig nem volt bajuk vele.

mi lehet a gond?

esetleg megadom az oldalcimet, ha nem lehet, akkor majd a moderátor kitörli.

íme:

www.cyberdjs.gportal.hu

előre is köszi

1552.
2008.06.20 14:54
Tomcat94: Ez azért van, mert a régi főoldalon választhattál magadnak avatart, miután regisztráltál, itt még nincs ilyen, viszont a régen beállított avatart jeleníti meg a rendszer. Amikor a portálod adataival lépsz be, akkor pedig a portálodon beállított avatart jeleníti meg.

1551.
2008.06.20 12:03
Naszóval. Ha a gportál főoldalán a bejelentkezésnél megadom a jelszót, a felhasználói nevet és a portál nevét is, nem ugyan azokat az adatokat adja be, mint amikor csak a jelszót és a felhasználói nevet írom be. Tehát ha egyszer a portálnév megadása nélkül beléptem, és megadtam egy avatart, aztán belépek a portálnév megadásával, más avatart ad be.

1550.
2008.06.19 22:18

figi95: Oks, holnap mindenképpen megnézzük, mi lehet a gond.

1549.
2008.06.19 08:36

Akkor, itt vagyok :). Nos, a szerkesztőmnél (lehet hogy direkt van így) de össze-vissza váltakozik. Beállitom régire akkor régi lesz. Pár menüponton múlva visszavált a régire :S.
Ha az újban szerkesztek ami mostanság elég többször szerepel, visszavált a régire... Szerintem valami hiba lehet, mert már a fülemen jön ki az idegesség. Na, csak ennyi lenne :).

1548.
2008.06.18 11:45
good-illuzions-gp: Jahogyja, ez esetben írd át az ujauto szót a képek címében a jelenlegi oldalcímre, és akkor jó lesz.

2008.06.17 21:51
de most megnéztem az oldat és vmit nem X-el ki ami még akkor lett feltöltve mior ujauto volt a címe nem nagyon értem na mindegy mindenestre köszönöm a segítséget

2008.06.17 21:12
jah oké köszönöm akkor értem a problámát =) amugy azok is az én képeim csak megváltoztattam az oldal címét egy hete körübelül(mert az oldalt kaptam vkitől és nem illet hozzá a ujauto cím) de a képek még mindig fenn vannak de akkor feltöltöm őket még egyszernem gondoltam, hogy ez okozza

1545.
2008.06.17 13:02
good-illuzions-gp: Vannak képek, amiket külső oldalakról linkeltél a sajátodra, de ott már nem léteznek, így értelemszerűen nálad sem jelennek meg. Pl: //ujauto.gportal.hu/portal/ujauto/image/gallery/1211387500_57.jpg Ez a kép van belinkelve a felhős ég modulodba, de a linken nem található semmi. Így nálad sem fog semmi megjelenni. Ilyen esetek elkerülése érdekében a legjobb, ha a saját portálodra töltöd fel a képeket, nem más oldalakról linkelsz.

Elöző oldal
...
48
...
Következő oldal