»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
160
...
Következő oldal

9479.
2008.06.24 08:04
sziasztok!
lécci segítsetek! megírtam a frisst az oldalamra, rákattintottamz okre és nem jeleítette meg, pedig bejelentkezve maradtam, sőt van egy felhívás az oldal tetején az is ott maradt, de a frissem nem :( Mit csináljak? Lgyszi segítsetek. Ja, am a régi Szövegmegjelenítőben csináltam a frisst

9478.
2008.06.23 20:30
Júj, köszi, de mégsem kell segíteni, mert rájöttem!! :) *büszke*

9477.
2008.06.23 16:41

Sziasztok!

Olyan problémám lenne, hogy hogy lehet azt megcsinálni, hogy egy menün belül (pl. menü) legyen egy cikk (pl. cikk), amin belül több cikk (pl. cikk1) legyen, tehát hogy a cikk1-et is külön cikként tudnám kezelni. Nem tudom, hogy érthető-e, amit kérdezni akarok, de ez nagyon leegyszerűsítené a menümet, tehát sürgős lenne a dolog...

9476.
2008.06.23 14:47

Adliznak!

Köszönöm, kénytelen leszek belenyugodni, hogy egyenként felrakott képek kerülnak olyan sorrendbe, ahogy felraktam.

Üdv.: dallos-s 

9475.
2008.06.23 11:19

Bocsánat, tesztelem a portált egy teszt felhasználóval, ez is én vagyok, bocs a félrevezető névért!:)

9474.
2008.06.23 11:17

Ez lesz az amire gondoltam! (Valóban, más stílusnál láttam a hátteret)

Köszönöm a gyors infot - megnéztem, bemásoltam egy próbaképet, még nem a véglegesnek szántat egy képtárból.

A régi háttér eltűnt, de az új nem jelent meg - fehér maradt (gondolom valami hiba lehet az oldalon, amit a böngésző úgy old meg, hogy üresen hagyja a hátteret.

Minden egyes modulra meg kell ezt tennem, vagy valahogy a stílushoz tudom rendelni? (Most csak az alapértelmezett modul kódjába illesztettem bele.

Még nem jutottam a végére, de határozottan léptem előre:)

Kösz,

Gyula

9473.
2008.06.23 10:35
RomanGyula: Az a baj, hogy néhány sítlusban fix a háttér, és az általad feltöltött kép nem fogja felülírni az eredetit. Ha a jelenlegi stílust szeretnéd használi, akkor nem fog megjelenni a háttérképed, viszont ha váltasz, látni fogod.

9472.
2008.06.23 10:20

RomanGyula: nincs ilyen, hogy előbb kellene a háttérképet feltölteni és utána stílust választani. Hol olvastad ezt? Akkor töltöd fel a hátteret, amikor akarod, és akkor váltasz stílust, amikor jól esik. De az lehetséges, hogy olyan stílust választottál, amelynek van saját háttérképe. Ez az egy eset, amikor hiába töltesz fel sajátot, nem fog megjelenni. Úgy vélem erre gondolhattál. S igen, van egy kód, amivel ezt "kicselezheted". Itt megtalálod:

www.hd.vilaga.hu
(Kódok > Háttérkép-kóg) 

9471.
2008.06.23 08:21

Sziasztok!

Elkövettem azt a hibát, hogy először hozzárendeltem a stílust az oldalhoz és csak utána töltöttem fel háttérképet.

A leírás szerint ekkor már csak valami trükkel lehet a háttérképet megjeleníteni, de magának a trükknek a laírását sehol sem találom.

Tudna valaki segíteni?

Kösz: Gyula

9470.
2008.06.22 18:26
dallos-s: sajnos nem tudod meghatározni. Max. ha a listába egyesével rakod be, akkor abban a sorrendben tölti fel, ahogyan a listába raktad.

Elöző oldal
...
160
...
Következő oldal