»
»
Bugok minden mennyiségben
Bugok minden mennyiségben
Témaindító hozzászólás
2003.02.25 17:58
Ez a topic lesz a buglista. Ha találtok valami hibát, írjátok le, hogy mi az, és hogyan sikerült előidézni :)

Elöző oldal
...
53
...
Következő oldal

1504.
2008.04.30 16:48
Lehet, hogy ezt nem ide kellene írnom, de nem  találok idevágó oldalt, úgyhogy ideírom, sürgős segítséget kérve: Hogyan lehet menüpontot belinkelni? pl.: Van egy Közösségi dolgok menüsorom, és abban vannak alpontok, pl Fórum, és szeretném ha a fórumra kattintva rögtön az extrás fórum jelenne meg. A segítséget előre is köszönöm!

1503.
2008.04.30 14:28

Áh, ez a funkció nem is tűnt még fel.

Viszont így sem jó. Hiába vettem ki alulról a pipát, hogy ne formázza át, az eredmény változatlan. Mellékinformációként: amikor megnézem előnézetben, akkor nincs semmi baj, úgy mutatja, ahogy beillesztettem, de a végeredmény továbbra is ugyanolyan, mint amilyet küldtem legutóbb.

1502.
2008.04.30 10:50

chelseafczone: Mi a portálod címe?

Squazee: Én a Word ikonra kattintva illesztettem be a szöveget, az alsó opciókból pedig kivettem a pipát, így ilyen lett:

2008.04.29 20:47

Sziasztok!

Ma délután az oldalam napi látogatottsága 44 volt és egy-két óra múlva nullázódott a napi látogatottság!! Ez mi miatt lehetett és ez a hiba befolyásolja majd a ranglistán elfoglalt helyemet?? 

Várom a segítségeket, amikoet előre is köszönök!!

Csáó! 

1500.
2008.04.29 16:42

Áh, szóval újra be kéne írnom mindent, értem. Ha működni fog a Wordös dolog, akkor mindenképp megfogadom a tanácsot, köszönöm.

Apropó Word:
Így néz ki a szerkesztéskor (ctrl+V-s beilesztés után) : http://i23.photobucket.com/albums/b377/Miszti/numerouno.jpg

Majd nem csinálok mást, mint okét nyomok és ez a végeredmény:

http://i23.photobucket.com/albums/b377/Miszti/numerosecundo.jpg 

Vagy csak nem állítok be valamit?

1499.
2008.04.29 12:18
Aedua: Csak a főoldaladon találtam egy ilyen hibát, a Lumos linjénél, de ott nem volt megadva méret.

1498.
2008.04.29 12:13

Már mindent megpróbáltam.:(

A címem: //edua-galery.gportal.hu 

1497.
2008.04.29 09:21
Aedua: Elképzelhető, hogy beillesztettél az oldaladra egy css kódot, általában akkor szokott ez a hiba előfordulni. Próbáld ki azt, hogy először formázod a szöveget (méret + szín), és utána linkeled. Ha így sem jó, akkor írd le a portálod címét, és megtanulmányozom. 

1496.
2008.04.28 14:25

Helló!

Egy eddig ismeretlen bugról szeretnék panaszkodni!

A szövegeimben sokszor átszínezem a betűket, plusz linket is csatolok hozzá. Namost, újabban ha linket csatolok egy szóhoz, azt a szót nem tudom színezni, plusz a mérete egészen apóra vált (az új rendszreben X-small); holott kijelöltem és átváltottam a betűmétretet és a színt is! 

Ez a probléma kb két-három hete van... valami jó ötlet, hogy ezt hogyan lehetne kiküszöbölni?

Nemazért, de egy szép, igényes oldalt próbálok szerkeszteni,  és utálom, hogy most a szövegszerkesztő ezt csinálja!:( Mindössze esztétikai problémáról van szó. 

1495.
2008.04.27 11:04

Elöző oldal
...
53
...
Következő oldal