»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
190
...
Következő oldal

9179.
2008.03.31 19:06

Igen, 100 %, hogy van Flash a gépen.

A honlapom címe: gportal.hu/the-movies-online
A bajos modul címe: //gportal.hu/gindex.php?pg=26430101

9178.
2008.03.31 16:56

newgoodd: Hozz létre egy számláló modult, és akkor láthatod, hogy éppen hányan böngészik a portálodat. Mi a portálod címe, és hol láthatom a képeidet?

WilsonCap: A képfeltölsénél a sorrend ramdom generálódik, kb. nincs sorrend, ez sok-sok képnél látszik igazán eddigi tapasztalataink alapján. Ezen egyelőre nem tudunk módosítani, de igyekszünk :$

Diabla1979: Rákérdezek, hogy mi lesz diavetítés ügyben, de ha jól tudom, jelenleg nem tudunk belenyúlni, hogy a szöveges tartalom látszódjon. Mi a portálod címe? Megnézem a sorrendezést.

bbboooccciii: Mi a portálod címe? Feltelepítetted a gépedre a Flash Playert?

9177.
2008.03.31 15:49

Üdv!

Lenne kérdésem :) Azt, mint portálvezetőként, hol tudom megnézni hogy Jelenleg hányan nézik az oldalt?  ebbe bennt lennének a nem regisztráltak. a Regisztráltakat már megtaláltam, de a nem regisztráltakat nem:(

2. kérdésem az lenne, hogy még a "régebbi" G-Portalnal raktam fel képeket. Azok kicsik és ha rákattintok csak akkor rakja nagyobb méretbe. Viszont, az új óta Felraktam képeket, és azok ilyen nagyon nagyok:(  és elég sokat kell görgőzni lefelé:( és még  alényegét sem lehet annyira kiszedni. Kérlek Segítsetek!

9176.
2008.03.31 08:35

kroluk: a vendégkönyvnél ilyen opció nincs, de, ha vendégkönyv helyett fórumot használsz, akkor láthatod az író nevét :)

Batka: képtár modulonként kell beállítáni, hogy melyik képnézegetőt szeretnéd használni. Tehát azoknál a képtáraknál, amelyeket a modulkezelődben érsz el a ceruzára kattintva. Ez a beállítás az adott képtár modulban szereplő összes képtárra vonatkozik.

kengurucipobolt: ehhez nem árt kicsit komolyabb html tudás, azt ajánlom, hogy a googleban keresgélj olyan oldalakat, ahol vannak html leírások. Persze ha már a lap készen van, amit fel akarsz tölteni, akkor a szolgáltatódnál kell megkeresni az ftp feltöltéshez szükséges adatokat. Általában le van írva mindenhol, ezt hogyan kell csinálni. De, ha gp-re gondoltál FTP feltöltést, akkor ezalap járaton nem lehetséges, kivéve, ha fizetsz érte (azt hiszem van ilyen szolgáltatás, legalábbis egyszer olvastam valahol :D)

-HAC-bbeni93: egészen közel jársz a megoldáshoz :) ezt olvasd el:
//gportal.hu/gindex.php?pg=17268736&nid=2857017

aniko-nails: az tény, hogy GP-s szavazóval ilyet nem tudsz létrehozni. Talán valami űrlapot kellene készítened, de írod, hogy kezdő vagy, akkor úgy csináld, hogy emailben kell elküldeniük a választ, így már a személyes emailjét is fogod tudni :)

9175.
2008.03.30 21:56

Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Az oldalamon egy szavazásos játékot szeretnék létrehozni,amelyben a helyes/szerencsés megfejtőt kisebb ajándékokkal jutalmaznám...A baj csak az, hogy nem tudom,hogy kell olyan szavazós modult létrehozni, amelyben látom a szavazó személy adatait...(enélkül nem tudom ki volt a helyes megfejtő)...Lehet-e létrehozni ilyet egyáltalán? Ha nem, adjatok legyetek szívesek valami tippet, hogy oldjam meg ezt a játék-dolgot (ha már kitaláltam, és beleéltem magam) :)
De még kezdő portál-építő vagyok, ezt vegyétek figyelembe...:)
Köszönöm előre is a segítséget!

9174.
2008.03.30 18:33

Üdv.!

Nekem az lenne a kérdésem hogy a menüpontokat hogy lehet színesen írni mi a kód rá?Mert azt tudom h a vastag betű kódja a <b>

Próbáltam a <color>-t is és utána a szín HTML kódját de nem sikerült :S

Köszönöm előre is a segítséget!

2008.03.30 12:18

Sziasztok!

Tudja valaki hogyan lehet saját honlapot feltölteni?(pl: ftp?) 

9172.
2008.03.29 17:03

Batka: A modulkezelőben a képtárad ceruza ikonjára kattintva egyből láthatod a választókát.

Áhá! ennyire nem volt egyszerű, mert nem normál módon vannak a képtárak. De ez alapján meglett, a fő "Képek"-re nyomva kiadta. Ugye ez az összesre érvényes, nem kell egyenként állítgatni?

Igaziból azért maradunk a hagyományosnál, mert akik hozzánk járnak, nem sok lövésük van a számítógéphez, és nem szeretnénk még átmeneti kellemetlenséget sem okozni (nagyon sokan vannak).

köszi szépen!

9171.
2008.03.29 00:01

Szia(sztok)!

Most írok először, bocsi - no nem az életemben :) -csak ide. A vendégkönyvvel kapcs a kérdésem. Lehetne-e autmatikusan kiírni az üzenő személynek a nevét(becenevét) az üzenet fölé? Ha igen, hogyan állíthatom be. A választ előre is kösz, kérdezett egy abszolút kezdő :) köszi.

9170.
2008.03.28 22:21

Szia szerkesztő!

Nekem (ez persze szubjektív) a régi képnézegető szimpibb én annál maradok. Azért mert a kisképek a régin nagyobbak így a képek közül az alanyok könnyebben megtalálják magukat. De nem ezért írok. A kérdésem: ha feltöltök pl 10 db képet amiknek az elnevezése mondjuk 1,2,3....10, akkor a feltöltés után fura módon az első kép a 10. lesz, aztán 9,8....2,1. Ez szerintem nem jól van így. Úgyanis sorozat felvételeknél az utolsó kép van elöl. Esetemben visszafelé mennek a motorok. Ezen nem tudok változtatni, csak akkor ha a saját gépemen átnevezem a képeket (fordítva). Ez elég macerás több száz képnél és ha feltöltöttem vissza kell nevezni őket, hiszen akkor a saját gépemen megy mindenki rükvercbe. Nézd meg az oldalam. MI A MEGOLDÁS???????

Kösz:wilsonmotorsport.gportal.hu

Elöző oldal
...
190
...
Következő oldal