»
»
Másolás - Szerzői jogok - Jogsértések
Másolás - Szerzői jogok - Jogsértések
Témaindító hozzászólás
2005.11.10 16:19

Beszélgessünk a szerzői jogokról!

 
 
Elöző oldal
...
16
...
Következő oldal
 
2008.03.27 21:02
Ha már a szerzői jogoknál tartunk, nem tud vki olyan jobb click és kijelölés tiltót ami működik firefoxban? tudom, ez nem teljesen véd, mert a nagy okos hekkerek ha akarják lemásolják máshogy, csakhogy sztem az a helyzet, hogy aki ennyit tud meg minden az nem fog másolni hanem megalkotja maga amit akar, aki meg lopós annak meg úgy sincs annyi esze, és itt alakad. Vagy nem tudom, mindenesetre nekem némi biztonság érzetet adna. vagy ctrl +c és v tiltót? - Múltkor egy oldal gerinctelenül lemásolta az enyémet, egy az egyben, azokat az anyagokat amiket én írtam, életrajzokat, fanfiction-öket stb, kb. 29. menüt melyekkel órákat dolgoztam, és azt állítótta, hogy az övé, büszkén mutogatta mások meg dicsérték, holott azzal én dolgoztam és mégis övé a dicsőség meg már alapból az elv. akinek nincs önálló ötlete az minek csinál egyáltalán oldalt? ráadásul 2 oldalra is kitette gp-n és mlapon is... és még nem akarom tovább fejtegetni. szóval a kérdésemre tud vki válaszolni?
 
540.
2008.03.17 16:42
takacsaranka: A portálépítés topikban válaszoltam a kérdésedre.
 
2008.03.15 21:09

Köszi, de közben rájöttem, illetve megértettem, amit írtál. Most más a gondom. Bejelentkezem, dolgozom a lapon, és ha fél percig nem csinálok semmit, akkor kilép, és újra be kell jelentkeznem. Ennek mi lehet az oka? Kösz. Takács Aranka

 
2008.03.14 23:15

Biztosan nagyon béna vagyok, de nem működik a dolog. A cikkenél minden rendben van, ha az interneten talált képet szeretném feltölteni, de a gépemről nem tudom, hiába írom be a teljes elérési útvonalat, nem csinál semmit. A tulajdonságnál nem találok ilyet, hogy url cím. Köszi. Takács Aranka

 
537.
2008.03.14 10:58

Bár egyáltalán nem ehhez a témához tartozik, de:

ghandi: Mi a portálod címe?

takacsaranka: Ha hírek/cikkek modult szerkesztesz, akkor a cikk szerkesztésénél alul talózz képet a gépedről. Ha egyszerű modulban írod a cikket, akkor hozz létre egy képtárat, ahova feltöltöd a képet. Ezután jobb klikk / tulajdonságoknál láthatod a kép url címét. Ezt az url címet kell beírnod az egyszerű modul szerkesztésénél az eszköztáron található hivatkozás beszúrása ablakba.

 
2008.03.13 21:49

Szia! A segítségedet szeretném kérni, illetve tanácsot. Nem tudom, hogyan lehet a gépemről képeket feltölteni a cikkek közé. Megírom a cikk szövegét, és a netről fel tudok tölteni képeket, de a gépemen lévő mentett képek közül nem. Hogyan kell, vagy lehet-e egyáltalán. Köszi. takacsaranka

 
535.
2008.03.13 19:04

Sziasztok!

24 órával ezelőtt feltöltés közben (óra feltöltés engedélyezett gportálostól) lefagyott a portálom. Hiába lépek be se szerkesztés (pedig felkinálja, kisceruza), se feltöltés semmi. Halott!!!!!  Járt már valaki így???? Tud valaki segíteni???????????

 
534.
2008.03.10 21:57
Sejtettem sajnos, de azért köszi...
 
533.
2008.03.10 17:20
judy91: Mivel jelenleg nincs semmi az oldalán, így nem tudunk vele mit tenni. :S
 
532.
2008.03.07 17:00

Segítséget szeretnék kérni!

Van egy bizonyos oldal, a bynkredit.try.hu, melyen a regisztráltaknak naponta mindenféle reklámoldalakat kellett látogatnia, ezért dollárokat kapott, amit az oldalon keresztül kreditekre lehetett beváltani. Az oldal szerkesztője még a fórumba is írt, hogy legális-e, amit csinál, és azt mondtátok neki, hogy ha valóban betartja, amit igért (kreditek), akkor igen.

Nos, én is beszálltam ebbe az üzletbe, és a hónap végi kifizetés természetesen elmaradt, az oldal február eleje óta nem is frissült. Ma pedig felmentem rá, és láttam, hogy mindent töröltek róla, előzetes bejelentés nélkül. Szóval most igencsak kihasználva érzem magam, és szerintem még rajtam kívül jópáran, akik az oldal számára gyűjtötték a pénzt, kreditért cserébe.

Annyi lenne a kérdésem, hogy lehet-e tenni valamit az ügy érdekében? Pl. a kreditek bevasalása a portál tulaján, vagy az illető felelősségre vonása a G-Portál segítségével. Mert ugyebár ez a magatartás már nem éppen a legális kategóriába sorolható, szerintem.

Előre is köszönöm!
Judit

 
Elöző oldal
...
16
...
Következő oldal