»
»
Másolás - Szerzői jogok - Jogsértések
Másolás - Szerzői jogok - Jogsértések
Témaindító hozzászólás
2005.11.10 16:19

Beszélgessünk a szerzői jogokról!

 
 
Elöző oldal
...
21
...
Következő oldal
 
491.
2007.12.30 19:54

Az egyik portál szerkije lenyúlt tőlem olyan dolgokat, ami mind saját feltöltés volt! Szóltam neki, hogy szedje le, de nem is reagáltrá!

 
490.
2007.12.23 21:05
Sajnos ebben nem tudok segíteni. Nem szoktam videókat készíteni/szerkeszteni. De remélem hamar megtalálod a módját :) Esetleg nincs másik verziója annak, amit eddig használtál?
 
489.
2007.12.23 13:58

Nos...

Az a probléma,hogy nem tudom hogyan kell saját media playert készíteni az oldalamra... Ezért én videás lettem [hallottam hogy letudnak videókat a YouToube-ról tölteni... Természetesen illegálisan...] és oda raktam fel videót onnan pedig beillesztettem az oldalamra....Szerintem ezt is ugyanúgy ellopták.Megnéztem a link nem az én tárhelyemre mutatott,hanem máséra...

Nemtudsz valamilyen progit amivel átszerkeszthetem a videóm??? A Réginek próbaideje lejárt...

Úgynéz ki nemtűnök el egyhamar :-)))

 
488.
2007.12.23 11:44

LHunter:
1: a videót le lehet tölteni, vagy csak megnézni nálad? Ha megnézni, akkor egyszerűen rakj be lopásgátlót (jobb klikk, és kijelölésgátlót) az oldaladra. Amennyiben letölthető, akkor túl sok esélyed nincs. Vagyis, ha Te készíted a videót, akkor úgy csináld meg, hogy a videó végén írja a forrást (vagy az egész videó alatt), tehát leírod az oldalad címét (esetleg neved stb.). Így ha el is lopják Tőled, mindenki fogja tudni, hogy Te készítetted, ráadásul reklámnak se rossz =)
2: ebben nem tudok segíteni, nem az én hatásköröm. Talán a szerzőktől kell engedélyt kérni/jogdíjjat fizetni? Na, nem találgatok, várjuk meg, hogy más mit mond erre :)

nyugodtan kérdezhetsz, ha látom, hogy valaki kérdez, s tudok segíteni, akkor megy a válasz :)

 
487.
2007.12.23 10:48

A Fenébe már ezzel az enterrel!

Na..szóval...

Köszönöm ! Válaszaid sokat segítettek! Még 1 kérdés és örökre eltűnök életedből :->

ööö 2 kérdeés..

Valamivel nem lehet leblokkolni a lopósokat? Tegnap előtt reggel raktam fel egy saját vidót...Tegnapra YouToube-on már más neve alatt szerepelt..Tudom ez nem a GPortál hatásköre de épp ezért kéne valami kódféleség..

A 2.:

Honnan szerezhetek engedélyt az Animeletöltéshez???

 
486.
2007.12.23 07:10
LHunter:
ezzel teljesen egyetértek. De itt azt hiszem több tényező is szerepet játszik. Szerintem nincs a GP-nek olyan munkatársa, akinek ideje lenne a portálokat bújni. De ha valaki értesíti a webmestert illegális tartalomról, akkor ő biztos fog ellene tenni: kéreti a tartalom törlését / törli a tartalmat vagy az oldalt. Ennél többet nem nagyon tehetnek, mármint nem nézhetik sorba a pár 10 ezer portált. Ha te warez tartalmat észlesz, akkor írj nyugodtan a webmesternek, bár szerintem ide is be lehet rakni az oldal címét =)
Sajnálatosan van sok olyan portál, amit már törölt a webmester, s azt láttam, hogy pár napra rá újra él. Az ilyen emberek nem riadnak vissza új és új portál létrehozásától.
 
485.
2007.12.22 13:01

Köszi Adliz a segítséget!

Már csak 1 kérdésem maradt...

-Ha mégis illegális a tartalom akkor nem kéne tenni ellene valamit???

Nem azt mondom,hogy rúgjátok ki őket [mindig jó egy kis konkurencia],de ez nem fair play....

 
484.
2007.12.17 07:57

LHunter:
háttér: az ilyen esetben a legjobb, ha megjegyzed annak az oldalnak a címét, ahonnan van a háttér, így a későbbiekben nem lehet probléma. De GP nem fogja hipp-hopp törölni az oldalad, először max. arra kér meg, hogy szedd le a "lopott" tartalmat. De mivel nem lopott, így megírod nekik, és nincs probléma :) Ha nem tudod az oldal címét, akkor kicsit bajosabb a dolog, de szerintem így is ki lehet deríteni ki mond igazat (pl. kérd a vádolót, hogy mondja meg, akkor, hogy csinálta a hátteret, ha valóban ő készítette ;))
letöltés: valószínűleg sehonnan, legalábbis én kétlem, hogy lenne nekik. Ilyen tartalmat ki sem rakhatnának az oldalra. Persze, ha van engedélyed, akkor rakhatsz ki letöltést, de más esetben warez tartalomnak minősül.

 
483.
2007.12.16 09:40

Hello!

Bocsikaa de valamiért az enter rosszul viseledett.Nos lenne 1-2 kérdésem:

-Ha valaki leszed valamilyen filet[pl.:Háttér] és mondjuk én is leszedem ugyanazt,UGYANONNAN.Akkor ha ír nektek,hogy én az ő oldaláról leszedtem ez+azt.Akkor mit csináltok?Törlitek a portálomat??Akkor is ha mondom hogy máshonnan szedtem le??

-Honnan szereznek egyes animés oldalak engedélyt az oldalon való animeletöltéshez??

-Honnan lehet ilyen engedélyt szerezni?

-Lehet videókat feltenni a portálomra?[mármint filmeket,ha van engedélyem]

 
482.
2007.11.30 13:28
köszönöm :)
 
Elöző oldal
...
21
...
Következő oldal