»
»
Bugok minden mennyiségben
Bugok minden mennyiségben
Témaindító hozzászólás
2003.02.25 17:58
Ez a topic lesz a buglista. Ha találtok valami hibát, írjátok le, hogy mi az, és hogyan sikerült előidézni :)

Elöző oldal
...
158
...
Következő oldal

2004.10.30 15:13

Szia Andris!

Ulead GIF Animator -ral pl. A Fotexnet és az origó szoftverbázisól is letölthető.

(de ha beírod a Google-ba tutira kidob jópár helyet)

453.
2004.10.30 10:29
Milyen programmal csináljak animációkat???

452.
2004.10.29 19:42
Köszönöm a választ:))

451.
2004.10.29 07:39

Hello, Nomád!

Még nincs, eddig nem nagyon volt ezzel gond. De már felvázoltuk az új hírlevél-modul specifikációját. Ebben többek közt szerepel egy ellenőrző-visszaigazoló procedúra, hogy nem létező cím ne kerülhessen be, és mást ne írhasson fel senki egy hírlevélre.

Ezzel együtt korlátozni fogjuk az ingyenes modul kimenő forgalmát. Még nem született meg a pontos döntés, hogy hány címig lesz ingyenes, de 100-200 körüli lesz a limit.

Üdv: Admin

450.
2004.10.28 20:18
A skype-club.hu hírlevélből 17 nem mentki. Failure notice - üzenet jött rá.Gondolom valaki unalmában regisztrálgatott. Kaptam felháborodott levelet is, hogy nem kért hírlevelet. A hülyék és unatkozók ellen van valami védelem a hírlevél rendszerben? Üdv

2004.10.28 19:11

Szia Gina!

Szerintem a böngésződ defektes, le kéne futtatnod egy kém progi írtást (ad-aware programmal)+ egy vírus írtást úgy, hogy a két programot együtt indítod el. Meg fogsz lepődni, mennyi feltelepült szutykot fog leszedni, és szerintem utána megint klasszul fog működni a web editorod.

2004.10.28 19:05

Szia Dorci!

Megnéztük, és csak egy élelmes kellemetlenkedőről van szó, aki ki akarta használni, hogy ijedős vagy. Ne törődj vele!

Sajnos sokan bedőltek már ilyeneknek, és törölték a saját oldalukat - feleslegesen.

447.
2004.10.28 16:17

hali!

nem tudná vki +mondani nekem hogy ki az az oldalfelügyelő? mert állandóan az én oldalamon lóg hogy ha nem törlöd ki ezt vagy azt akkor +szüntetem az oldalad!! 1általán van ilyen hogy oldalfelügyelő?

446.
2004.10.28 12:06

Szia Admin!

Köszi a választ és a próbát is megnéztem a vendégkönyvemben.És azt hiszem rosszul írtam a betűméretezést,mert én a zárójelbe tett számokra gondoltam mint pl.(8 pt) (10 pt).....stb.

Na ezek közül hiányzik nekem a (10 pt),holott most automatice azzal írok,mert ezt ajánlja föl elsőnek,de mire elküldöm a hozzászólást,már (8 pt) lesz.Ezt nem értem,hogy miért van.

Az oldalamon szintén ez a helyzet,mikor megnyitok egy cikket szerkesztésre,akkor (10 pt)-s ahogy leokézom,már kicsi is.

Már azt is gondoltam,hogy esetleg csak nálam látszik így,de utána jártam és a barinőm is megerősített,hogy télleg' ez a helyzet.

Na most asszem' sikerült jó fogyatékos módon elpanaszoljam a problémám:)bocs érte!

Teszek itt egy próbát,különböző méretben fogom felküldeni a hozzászólásomat és nagyon remélem,hogy Murphy nem szól közbe és szemléltethető lesz a gondom valóban.

Mindent köszi,Gina

na most beállítottam,hogy (8,10,12 pt) méretben váltakozzon.ne nagyon röhögjetek lécci:)

445.
2004.10.28 00:11
Szia, Gina!

A betűméretnél nincs a 7-esnél nagyobb értelmezhető méret, tettem egy ilyen próbát a vendégkönyvedbe. De talán akkora betvek nem is kellenek semmihez :-)

Az oldalon töltött idő script nekem látszik, működik.

Vagy más a gond?

Üdv: Admin

Elöző oldal
...
158
...
Következő oldal