»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
986
...
Következő oldal

2004.10.28 21:01

Sziasztok!

Most próbálom építgetni a portálom. Olyan oldalakat szeretnék létrehozni ahol szöveg van, és mellette kis képek, amelyekre kattintva megjelennek nagyban is. Van erre lehetőség?

Amit én eddig találtam: képtár funkcióban tudok kicsi képeket felvinni, de a főablakban nem tudok melléjük írni.

Ha "egyszerű" oldalt csinálok, akkor tudok hosszú szöveget írni, de a képeket meg nagyban tudom csak beszúrni.
Van megoldás?
e-mail: sz_dorina@freestart.hu

Előre is köszi a segítséget!
P.

2004.10.28 20:41
Meg azt is, hogy a logót hogy lehet középre tenni!!

2004.10.28 20:17
Hi!Azt szeretném kérdezni, nem tudja-e valaki, hogy hogyan lehet hirdetést kitenni a portálra? PL. ami itt van jobb oldalon hogy ez az ön reklámja is lehetne

1216.
2004.10.28 12:23

Zooltán!

Írtam e-mailt,nézd meg!

Üdv,Gina

1215.
2004.10.28 11:06
Ide is írok :)
Milyen furmányos módon lehet azt elérni, hogy egy állandó háttérkép jelenjen meg a modulok alatt? Szóval az egésznek az alapja?

Előre is köszi a választ!

1214.
2004.10.28 10:36

Sziasztok!

Nekem csak egy olyan kérdésem lenne hogy hogyan lehet azt megcsinálni,hogy szóljon valami jó zene az oldalamon?Már utánakérdeztem olyan portálosoknál,akiknek az oldalán van zene,de mindegyikük csak a saját zenéjének a parancsát tudták,de én nem szeretném "lekoppintani" a zenéjüket,hanem valami mást...Hol tudok még utánajárni,esetleg válogatni a zenék közül?Vagy a saját zenéimből is tehetek fel az oldalra?

Kösz a segítséget!

Puszi ~ aŁien

1213.
2004.10.28 00:25
Szia, Joko!

Ha beírsz egy portálcímet, de csak a G-Portál főoldala jön be, akkor nincs olyan portál, valamit eltévesztettél, vagy nem a jó címet adták meg neked.

Ha regisztráltad magad a G-Portálon, majd beléptél a kapott jelszavaddal, majd rákattintottál a Portál létrehozására, és létre is hoztad a portálod, akkor el kell navigálnod az újonnan létrehozott oldalra, BELÉPNI rá a fő G-Portálra is érvényes loginoddal, és máris megjelenik a Root menü, szerkesztheted az oldalt.
Tehát a Root menü csak a saját porálodon lesz látható, és csak neked, azzal a loginnal, amellyel létrehoztad.

Üdv: Admin

1212.
2004.10.27 22:14

Na csá all!Még új vagyok itt.Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy hogyan tudok megnyitni egy oldalt,aminek tudom a címét, de hiába írom be hogy "xyz".gportal.hu,a főoldalt tölti be!??????Na ekkor mi van?Ja meg még 1!Hogy lehet megcsinálni az oldalamat?Nem talaálom a root menüpontot, amit elvileg a súgó mutatott!

Ha valaki tud, segítsen!!!!!Előre is köszi!Csá!

1211.
2004.10.27 22:00

Szia!

Köszi a segítséget, müxik!

Szilvi

2004.10.27 21:19

Sziasztok!

Egyben válaszolok a tegnapi kérdésekre, tekintettel a +++-os fejfájásomra.  Nézzétek el ezt most nekem! ;)

GOOGLE

Google 2 hetente körbejár, és beregisztrálja az új oldalakat.

BANNER

Beilleszted a bannert

a web editorban ráklikkelsz erre a gombra

Utána pedig:

SZAVAZÁS

Regisztrálod magad a http://x3.hu oldalon, bekonfigurálod a szavazást, és a végén kapott kódot beilleszted egy egyszerű modulba.

KÉPTÁR

Ha a képtár modulodban egyetlen képtár van,  ha a modult menübe rakod, és ezután megnyitod, egyből látod a képeket.

Elöző oldal
...
986
...
Következő oldal