|
egy olyan kérdésem lenne, hogy meg lehet-e azt oldani, hogy a nem változó elemeket (menü, linkek stb) ne töltse újra az oldal, csak a középső rész változzon kattintáskor? egyelőre mindig újraindul a flash... előre is köszi
|
|
|
|
|
|
Köszönöm a segítséget. Bejelentkeztem, katt fórumra, katt a témára, és ott csak ceruza van, amire kattintva kinyílik egy ablak, az ablakban az előző beírás, amit témaindítóként beírtam. Ha ezt kitörlöm írhatok, de így nincs értelme. Vagy nem törli ki és minden írás duplázódik? Olyat nem találok (mint itt és minden rendesen megcsinált fórumban van ) hogy "új hozzászólás.
A képfelrakást sikerült egészen megértenem, nagyon köszönöm.
|
|
|
|
|
|
Bocs, a helyesírási hibákért
|
|
|
|
|
|
Tamarika:A Fórumba csak regisztrált és bejelentkezett felhasználók irhatnak.
Képeket a saját gépedről tutsz feltenni: Új modulban csinálsz egy Egyszerű modult, beállítod ,hogy Középen legyen majd bemész a újonnan készített modulba éls rákattintasz a jobb felső sarokban lévő ceruzára, utojára pedig a Tartalomtípust átrakod "Képmegjelenítőre" és a Tallózás gombbal kiválasztod a kivánt képet.
Ha megvagy akkor a "Beállítások"nál a főoldalnak kiválasztod az új modult
Ennyi:)
|
|
|
|
|
|
Elakadtam, segítségre van szükségem. Létrehoztam fórumot, témák is vannak, de nem tudom hogyan lehet hozzászólni. Be kell ehhez állítani valamit? Ahogy én beállítottam aszerint aktív, közép, menü. Lehet hogy nem vettem észre valamit? Másik kérdésem, hogy a nyitó oldalra hogyan és honnét lehet képet feltenni? Ha másik programon készítem, pl. Microsoft PowerPoint, onnét lehet?
|
|
|
|
|
|
Az 500-nál nagyobb képeket töröltük. Utánanézünk, hogy miért nem törlődtek automatikusan.
Ha optimalizált képeket teszel ki, szerintem még nagyon sokáig beleférsz a keretbe. Addigra meg minden szükséges elkészül majd, és erről értesítünk is. Üdv a kolesz lakóinak!
|
|
|
|
|
|
Szia!
Megint én vagyok:)
Ha esetleg megoldaható lenne, hogy az 500kb-tól nagyobb képeket törölnék az oldalomról, gondolom szükség van az oldal címére is,ami
moriczkoli.gportal.hu
Köszönöm.
|
|
|
|
|
|
Szia Admin!
Korábban már jeleztem problémám, ami a következő volt: Az oldalamra töltöttem fel képeket (500kb) nagyságuakat, majd ezek helyére más néven, max.200 kb nagyságú képeket töltöttem fel. (Az előzőeket nem töröltem, hanem szerkesztésnél új képet tallóztam, s azt töltöttem fel). S ahelyett, hogy csökkent volna az összméret, a statisztikában a képek összmérete nőtt. Utána lehetne-e nézni, hogy a régi 500kb-os képek valóban letörlődtek-e? Ha nem akkor hogyan tudnék tölük megszabadulni, esetleg törölnétek az 500kb-nál nagyobb képeket?
Ha túlléptem a megengedett képméretre szánt helyet,hogyan növelhetném a tárhelyemet? Mi ennek a folyamata?
Válaszát előre is köszönöm
|
|
|
|
|
|
köszi a segítséget...
elismerem, a bevezető információkat télleg nem gyakran olvasom el, pl a pop3 szerver infókat.
de az ikonokra nem úgy lenne szükségem. ha én rendelem hozzájuk valami alapján, akkor én pl biztosan tudom, ki az.... úgyhogy annak semmi értelme nem lenne, félreértettetek. de jelenleg az oldal többi látogatója nem tudja, hogy egy Gyuri néven regisztrált felhasználó melyik lesz, (pl az osztálytársuk-e) és ők nem is tudják eldönteni. de ha én akárhogyan közöttük is csoportokat tudnék létrehozni, akkor tudnák, hogy kinek szeretnének írni, mert így az összevissza érkező regisztrálások miatt, fogalmuk sincs, hogy pl ki az osztálytársuk, ki nem. talán így már érthető a problémán...
thx
|
|
|
|
|
|
Szia kedves Adminisztrs..!!! Bocs, hogy a vendégoldalon jeleztem problemám... Eddig nem volt gond a képek feltöltögetésével, nem jelzett senki, hogy túlléptem a keretem (már 67 Mb környékén tartok)... tegnap adódott az eset, hogy nem tudtam további képeket elhelyezni, s "intõ jelet" kaptam... Lehetne valami megoldást lelni??? Portálomhoz jutásás itt: <> MW..
|
|
|
|
|
|