»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
988
...
Következő oldal

1199.
2004.10.26 14:16

Nézzétek meg ezt! www.gportal.hu/tevekclubja

azért ez már túlzás! Már másodszorra csinálja ezt miután az előző oldala töröltetve lett!

Szerintem mostmár a teveclubnak is szólni kellene és ezt a portált töröltetni! Remélem teszel valamit superuser!

Köszi előre is!

1198.
2004.10.25 22:13
Már bocs Orsi de nagyon gyökér vagy csak sajnálni tudlak!

1197.
2004.10.25 20:20
Kedves Orsi!

Neked már annyit segítettünk, mint talán 10 embernek együttvéve sem. De tudnod kell, hogy egy kicsit könnyebben megértették, mint te. Bizony! De türelmesek vagyunk, elmondtuk többször is.

Amint azt bizonyára te is tudod, a G-Portál teljesen ingyenes számodra. Így aztán te itt semmit nem követelhetsz. Neked itt semmi sem JÁR, hanem lehetőség. A G-Portál készítői is csak emberek, még a webmesterek is. És nekik is kell egy kis pihenés hétvégén. Zsémbecske például a múltkor egy egész képsorozatot gyártott le csak neked, hogy elmagyarázza a képfeltöltést. Nem bonyolult, rajtad kívül 26 ezer ember megértette, akik a saját portáljukra fel tudtak képet rakni.

Ha nem tudsz 1 napot (nem hármat!) várni egy válaszra, szerintem nem neked való a G-Portál. Próbálj máshol portált építeni. Máshol majd biztosan szívesen foglalkoznak veled napi több órában. Nekünk ennyi pont elég volt, köszi.

Talán nem erre a következtetésre jutunk, ha most nem ilyen minősíthetetlen hangnemben írsz. Ezt nem kellett volna.

Üdvözlettel: az aktuális webmester

1196.
2004.10.25 19:19

Basszus, miért nevezitek magatokat, segítségnek, amikor itt mindenki kérdez, de senki sem válaszol????????????

Én spéci azt kérdeztem már 3 napja, hogy hogyan lehet szavazást, és játékot csinálni?????????????

Meg a képenél, hova mentesem el, hogy ne a Word jöjjön be???

1195.
2004.10.25 18:55
Lehetett volna ide is válaszolni, mert negem is érdekelne! :) Mondjátok, ez az átmeneti időszak eredményezi azt is, hogy nem lehet szövegszerkesztő-szerűen formázni? (mert nekem ez lenne a gond)

1194.
2004.10.25 18:20
De úgy látom már megoldódott a problémád.

1193.
2004.10.25 18:18

Dollz-nevelo!
Mi nem tudjuk megjavítani csak a webmester.

Szerintem bele kéne írni a GY.I.K.-be hogy minenki legyen óvatosabb az ilyen beillesztésekkel, mert utána mindig javíttathatja az oldalát... (Egyszer mondjuk én is így jártam, de tanultam a hibámból:))

Jen

1192.
2004.10.25 18:01

kérdésem lenne, hogy meddig tart ez az átmeneti időszak, ami alatt nem lehet a Portálom címét megváltoztatni?

Lécci E-Mailben válaszoljatok.

1191.
2004.10.25 11:42

Sziasztok! Hogyan lehet a tartalmat elmenteni a portálomról? Sziasztok.

1190.
2004.10.25 09:17

Beraktam egy kurzort az oldalamra és eltűnt a jobb oldal+ha rányomok valamire nem jön be!Segítsetek!!!!!!!!!Kérlek,mert nagyon fontos!

Azért jöttem ide,mert tudom,hogy itt vannak olyan emberek akik értenek ehez.Ha pedig nem tudtok semmit legalább írjatok valamit,hogy például bocs,nem tudom!Köszi

Az emailomat is megmondom ha kell!

Elöző oldal
...
988
...
Következő oldal