»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
1092
...
Következő oldal

159.
2004.01.24 09:42

Bush: a gameportal szerkesztőinek a nevében nem tudok nyilatkozni, hogy mikor készülnek el, de általában nem sokat vacakolnak.

Mi annyit igérhetünk, hogy amint elkészül, benne lesz a választható stílusok között. A beküldő ötletgazdának biztosan küldenek a gameportalosok egy mailt, ha elkészültek.

Azért rákérdezek, mert a fiúk néha nagyon belefeledkeznek valamelyik játékba :-) Most a CounterStrike megy nagyon.

158.
2004.01.24 09:39

Habib: Minket nem zavar, ha valaki saját magának akárhány G-Mail-t regisztrál, hiszen azt mondtuk, ingyen van. Az már más kérdés, hogy érdemes-e? Ha valamiért igen, akkor viszont érdemesebb a pop3-as módszert választani egy jó kis levelezőprogival (NEM Outlook-ra gondolok itt :-)). Ha jól beállítja, akkor nem lehet gond a levélkezelés.

157.
2004.01.24 09:08

Habib: Én a G-portalos címem adtam meg (az egyetlen Gportalost). Igaz, én nem csináltam E-mail modult, csak betettem egy képet, és onnan lehet küldeni nekem, viszont a tálca mögötti/feletti résznél ki lehet olvasni, hogy "hová is írnék".

Ha te nem szereted minden nap elolvasni az e-mailokat, minek csináltál ennyit? Én minden nap el tudom olvasni, és valahogy nem eröltet meg.

Ezt az ikonosat én sem értem. A felhasználókat én a nevüknél fogva különböztetem meg. Nem értem mi a gond...

Superuser: Már látom sokminden újult a Gportalon, még a kis apró részletekek is sokkal jobbak lettek, és ez tök jó! :)

A modulok és a stílus, amit küldtem a gameportalnak egy következő frissítésben (vagy miben) lesz, vagy a közeljövőben beteszitek?

(Ez megint nem akart követelőzősen hangzani!)

156.
2004.01.24 00:22

Kicsit érdekesen érvelsz, de az biztos, hogy szerinted neked van igazad :-))

Látom, te sem szeretsz elolvasni mindenféle információkat, amiket regisztráció során kapsz a rendszertől. Ha már vagy 5 G-Mail-ed van, akkor 5-ször elolvashattad, hogy a POP3 szerver neve simán gportal.hu. Azért is nem világos, hogy miért gond a levelet megnézni, mert egy bármilyen levelezőprogiba, ha felveszed a gportalos címedet, akár minden percben automatikusan megnézheti a pop3-mal, hogy jött-e levél, neked ez semmibe sem kerül. Csak nekünk.
Hogy az smtp-re miért lenne szükséged, azt nem tudom. A küldéshez úgyis a saját szolgáltatód smtp-jét használod, a miénket meg csak akkor, ha a webes levelezést használod, ahhoz meg nem kell tudnod semmit.

Ezt az ikonos dolgot sem értem. Most is vannak ikonok, te is választottál magadnak, itt díszeleg a neved mellett, ni! Vagy nem jó neked, hogy maguknak választhatnak avatart, és te akarsz hozzájuk rendelni? Nem értem, mi a terved. És ha más nem, a nevük különböző, az alapján van közöttük különbség...

155.
2004.01.23 22:46

elfogadom az érvet, de a weblapok többi 999,99 ezrelékét is meg kéne vizsgálni... ki tudja, hová megy az a mail a többi lapról.

és anélkül is meg lehet oldani, hogy a levelet közvetlenül a miniszterelnököknek irányítsuk, vagy átvágjunk mindenkit.... de én pont a sajátomat szeretném elrejteni... g-portálos már vagy 5 van, de elég gáz csak azért be lépegetni, hogy írt-e valaki, mert a személyes mailcímem nem szeretném minden arra látogatónak megmutatni. ... a gprotálos szervernek mik az smtp és pop3 címei? csak ".gportal.hu"? legalább a letöltőprogi spórolhat egy kis időt...

meg jó lenne megkülönböztetni a regisztrált tagokat, hogy ők is tudják, ki-kicsoda... mondjuk pl egy-egy kis ikont lehetne rendelni a felhasználókhoz, vagy valami.... szóval, hogy közöttük is legyen különbség.

thx

154.
2004.01.23 08:04

Van igazsága Habibnak. Bár mi azért tettük oda ki a címet, mert úgy gondoltuk, ha valaki ír egy levelet, megadja a címét, aztán rákattint az Elküldésre, akkor neki is joga van tudni, hova megy a levél.

Aztán meg vicces kedvű portáltulajdonos megtehetné, hogy mondjuk a miniszterelnök címét adja meg, a gyanútlan látogató meg neki küldözget levelet. (Aztán a rendőrség meg a G-Portált veszi elő, hiszen benne van a fejlécben a nevünk.)

Talán megcsináljuk úgy, hogy lehessen választani, hogy kiírja-e, vagy nem. Ha kiírja, akkor megválaszthatod, milyen címet adsz meg (pl. egy erre a célra létrehozott G-Mail-t), de ha nem íratod ki, akkor csak a portálgazda saját címére mehet, amit a regisztrációnál megadott. Így talán elkerülhetők a gondok.

Bush bácsi áthidaló javaslata a legegyszerűbb megoldás.

153.
2004.01.22 19:13
Csinálj G-portálost :-) Az csak lehet publikus...

152.
2004.01.21 22:52
egy villámkérdés: az e-mail küldő-nél nem tom elérni, hogy ne írja oda alá a mailcímemet? nem szeretném mindenkinek elárulni...

151.
2004.01.21 00:19

Ha a fejlécbe logóként rakod a képet, akkor az szétnyomja akkorára, mint a kép, ha ellenben háttérképként, akkor annyit mutat, amennyi belefér a méretbe. Ez minden html-nél így van.

Azt is megteheted, hogy Háttérként rakod a képet, és egy 1 pixel széles, átlátszó gifet beteszel logóként, ami olyan magas, amilyennek a fejlécet látni akarod. Az akkor szétnyitja a kívánt méretre a fejlécet, de nem látszik.

Admin

150.
2004.01.19 17:43

Hi! Én még friss vagyok itt és nem értek pár dolgot:-)

Többek között azt, hogy a fejlécbe ha be akarok tenni egy képet, ami nagyobb mint az a sáv, akkor a fele lemarad, holott máshol láttam, hogy 10-szer nagyobb kép is látszik:-) Előre is köszi a választ!

Anonym

Elöző oldal
...
1092
...
Következő oldal