Az Rss itt nem működik / ezzel
nem mondtam újat mert észrevetted :)//, azért mert a portálod kódját
php-scriptek küldik el a böngészőknek, tehát a html-kód csak abban a pillanatban
generálódik le.Amit szeretnél az egy html. oldalon tök jól működik, de ezen a
rendszeren nem.
Sziasztok! Az az elvetemült ötletem támadt, hogy berakok a főoldalra egy RSS szolgáltatást. Tökéletesen működött, azonban az összes többi kép a főoldalon, ami hivatkozással jelent meg, eltűnt. Többek között az az ikon is, amivel törölni lehetne ezt a modult. Szerencsére sikerült megoldanom a problémát, csupán arra lennék kíváncsi, hogy ezt mi okozta, és elkerülhető e valahogy. Előre is köszönöm a választ: Zoo-ltán
422.
2004.10.15 16:14
Valaki azt mondja ez a téma már megtelt ezért kellett újat nyitni!
Sziasztok!
Nagyon kétségbeesett vagyok!!!Az osztályom honlapján,amikorszerkeszteni akarom,nem jelenik meg a szövegszerkesztő,fehér'lap',hanem csak kék színnel van az egész...a tanár írt,letörölte a zenét,és én meg amikor bejelentkeztem,letörlődött amit a tanrá írt!Lécci segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!
Előre is köszi:B.Sylvia
ui.:Erről a honlapról lenne szó:www.gportal.hu/5eosztaly
MÉG EGYSZER: NE A FŐOLDALOM PRÓBÁLJÁTOK KI A SCRIPTEKET ÉS EGYÉB BONYOLULTABB DOLGOKAT, hanem egy olyan modulban, ami csak menüből érhető el! Így legalább be tudtok lépni, és törölni, ha gáz van!
Hello.A honlapomon nem tudok mit csinálni, mert fel akartam rakni egy saját készítésű animációt amit a flash 5-tel csináltam.A kép helyén egy nagy fehér téglalap jelenik meg és a bal oldal megjelenik de a jobb oldal nem.Segítsetek!!!!
Nem tudok belépni a honlapom admin részébe
nem engedi a jelszavam
és ha leszeretném kérni újra nem küldi el az emailomra
Kérlek csináljatok valamit
//vulcanro.gportal.hu