»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
347
...
Következő oldal

7609.
2006.12.09 18:51

ha uj modult teszel bele, az az inaktiv menük között szerepel első körben. namármost. Ott az inaktiv menük között megszerkeszted a tartalmát, majd ha mindegyikkel kész vagy beteszed a menübe amelyikben szeretnéd hogy benne lesgyen :)

már meglévő modulokat simán áttehetsz az inaktiv menübe, hogyha kiválasztod hogy nincs menüben, és középre helyezed.

remélem tudtam segiteni.

szia

djjjozsi

7608.
2006.12.09 18:12
djjjozsi!

Hú, én ezt most nem értem!  

2006.12.09 15:15

Vagyis ez az oldal: www.powerpuffgirl.gportal.hu

2006.12.09 15:13

Kérlek szépen segítsetek nekem abban a témábna,hogy egy ehez hasonló oldlaom lehesen ilyen fajtájú de nem pont ilyen!!//gportal.hu/portal/powerpuffgirl

Előre is köszönöm!!

7605.
2006.12.09 12:31
xiaxtok! vki lécci segítsen: nem tudok videót feltölteni az oldalamra!!!! előre is köci

7604.
2006.12.09 10:23

bobsii: szia!

én ezt ugy szoktam megcvsinálni, hogy ami lapokat beillesztek, és menük azt inaktivként szerkesztem össze, és amikor mindent hozzátettem, akkor kapcsolom át hogy akárki láthassa, ez ezért lett beletéve :)

Tisztelt superuser:
Az volna a kérdésem, hogyha csinálok portál motorokat, pl űrlaprendszert, kviz motorokat, feedback motorokat, , aminek a kódját beilleszthetik a sajátjukba, és ott simán megjenenik, ezt betehetem a gportalba mindennemü szankció nélkül? vagy költözzek át egy ingyenes tárhelyre mindenképp? Én mondjuk szeretnék maradni gportalban.

//tpcs.gportal.hu

Azért csinálok ilyen kis motorokat saját célból, mert sajna lassúcska a gportal lap szerkesztése. De mivel gportalhoz vonzok látogatókat, gondolom ezzel nem ejtek nagy vérző sebet nektek.

Amit nagyon hiányolok a gportalban, az hogy a dokumentum gyüjteményemre alap esetben (gportalban) nem lehet keresőt rátenni, és egy óriás gigászi portálban egyből megtalálni a látogatóknak a cuccokat igencsak rizikós.

Legjobbakat!

7603.
2006.12.09 09:52

Superuser!

Köszi, aranyos vagy de ezt én is tudom!!!
A kérdésem az lenne, hogy én nem szeretném ha látnák, de az oldal tovább éljen (pl a: fórum) és én közben szerkeztem!
Megoldható vagy sem?

7602.
2006.12.08 21:12

Űű,most látom,hogy vagy ötszáz hirdetés lett feladva az enyém után...Akkor ezek szerint már nemigen fog megjelenni,esetleg akik nézik a korábban feladott üzeneteket...

Megjegyzés:Nem gondoltam volna,hogy ilyen gyorsan választ kapok...

7601.
2006.12.08 21:05

kisdacide: Itt láthatod, hogy fenn volt a hirdetésed ezzel a szöveggel: Jó oldalt keresel?Itt a helyed!Nézd meg az oldalam,sok minden van rajta:gportal.hu/kisdacide-heroes2. Tegnapelőtt 22:10-kor adtad fel.

bobsii: Attól még, mert látogatják az oldaladat, nyugodtan szerkesztheted. Ha nagy átalakítást tervezel, akkor nyilván fel fog tűnni egyeseknek.

7600.
2006.12.08 20:57

Hát valami ilyesmi:

Jó oldalt keresel?Itt a helyed!(Vagy:Katt ide!)

A végére nem emlékszem,de arra igen,hogy nem kattintható,és bele van írva az oldalam címe:

gportal.hu/kisdacide-heroes2

Elöző oldal
...
347
...
Következő oldal