»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
1094
...
Következő oldal

139.
2004.01.12 11:36

Sziasztok!

Lenne pár kérdésem, mert elakadtam egy kicsit.

Először is: Szeretném azt megoldani, hogy ha a menüből a csetre klikkelek, akkor egy szobalista (különböző, az oldalon taláható csetek neveivel) nyíljon meg, ott valaki kiválasztja a neki tetsző szobát, és ott csetel. Ha ezt meg lehet oldani, akkor milyen modul szükséges hozzá?

Másodszor: Azt meg lehet-e csinálni, hogy bizonyos menüpontokhoz csak regisztrált felhasználók férjenek hozzá. Mert ha ez nincs, akkor regisztráció nélkül is tudják használni az oldalt, és semmi nem buztítja őket regisztrációra.

Harmadik: A G-Portalnak mikor lesz kész a szavazógépe? Már nagyon várom!

4.: ha egy másik oldalon csinálok egy szavazógépet, akkor kapok egy "html" kódot. Ezt milyen modulba kell berakni, úgy, hogy működjön is!

Ötös: Valaki le tudná nekem írni ide a fizetős és a nem fizetős szolgáltatásokat?

Ha tudtok segíteni, előre is megköszönöm, és remélem nem baj, hogy ennyi kérdést zúdítottam rátok!

138.
2004.01.12 10:51
Köszönöm, segítségét! Ha véletlenül kiderülne, hogy a nagyméretű képek mégsem törlődtek automatikusan mikor a kisebb méretű képekkel cseréltem ki, akkor megkérhetném arra, hogy az 500k nál nagyobb méretű képeket töröljék le? Köszönöm.

137.
2004.01.12 07:36

Elvben igazad van, törlődnie kellene abban az esetben is.
Utánanézünk, mi lehet az oka a jelenségnek.
Admin

136.
2004.01.12 00:14
Köszönöm a képek törlésével kapcsolatban adott választ, de még szeretnék valami megtudni. Akkor is törlődik egy adott kép, ha nem a kép törlése, hanem a kép szerkesztése ikonra kattintok, s egy teljesen új képet (a neve is más) töltök fel a "helyére"? Korábban nagy méretű (500k) képek voltak fent, s ezeket lecseréltem (100k) képekre, s a statisztika szerint a képek összmérete továbbra sem csökkent, lehetséges ez? Segítségét előre is köszönöm.

135.
2004.01.10 19:15

tenkjú, Bush !

te vagy a fény az éccakában :þ

134.
2004.01.09 15:15
Ha már átállítottad Szöveges-re, akkor annyi a teendőd, hogy a kép melletti ceruzára kattintva beírod a szöveget. Most az a rubrika neve, hogy Cimke. (Ezt majd megváltoztatjuk, és a szövegbeviteli mezőt is megnöveljük.) Olyan hosszú szöveget írhatsz, amilyet csak akarsz.

133.
2004.01.09 15:12
A törlés egyszerű: a nemkívánt kép törölhető a kép melletti X ikonra kattintással.

132.
2004.01.09 13:26
Nekem még mindig nem működnek a szöveges képek. :-( Pedig kivélasztottam hogy szöveges legyen és ne normál és mégse akar szöveget írni! Mi lehet a baj? Mit csináljak?

131.
2004.01.09 00:57
Azt szeretném megtudni, hogy pl. ha a feltöltött kép helyére egy másik képet szeretnék feltenni és feltöltöm azt is, akkor a korábbi másik képet, hogy tudom törölni? Vagyis hogy tudom törölni a korábban feltöltött képeket, amelyekre már nincs szükségem? Segítségeteket előre is köszönöm.

130.
2004.01.08 19:56

Ezt pontosan nem tudm, de szerintem kb. 50MB(Bocsánat, ha alábecsültem.)

Annyi biztos elég:)

Az én portálomon lévő képek összértéke 2,89MB, és van fent 72 kép, áltagosan 20KB.  kb:)

Elöző oldal
...
1094
...
Következő oldal