|
|
Portálépítés |
|
|
Témaindító hozzászólás
|
Ügyes! Látom vannak ötleteid.
Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.
|
|
|
|
|
|
... 349 ... |
|
|
SziasztoK!!
gportal! Nem küldenétek egy e-mailt minden felhasználótoknak hogy: ,,gyertek el lovat/kutyát nevelni! MEgéri!! www.gportal.hu/kutyapacinevelde,,
és csináljatok lécci új témákat! LOVASOKAT IS!!:D
|
|
|
|
|
|
Van egy kis gondom. A //gportal.hu/portal/angyaloktitkai/ portálnak vagyok a szerkesztője és kaptam egy észrevételt az egyik látogatótól, ami a következő:
Hello! Már régóta látogatom az oldalt, de még csak most regisztráltam. Lenne egy problémám: bejelentkeztem, és elkezdtem olvasni egy történetet, amit nemrég tettetek fel. Amikor fejezetet kell váltanom, egyrészt csak a második 'vissza' kattintásra tér vissza a tartalomjegyzék (jobb szót nem tudok rá...), ez mindig így van/volt, már akkor is, amikor még nem voltam regisztrálva, illetve az is többször előfordul, hogy minden új fejezet előtt újra be kell jelentkeznem. Más is tapasztalt már ilyet, vagy nálam van a probléma? Tudtok vele valamit csinálni? Kicsit zavaró, hogy fejezetenként be kell jelentkezni... Egyébként szerintem teljesen rendben van az oldal, már sok sztorit olvastam itt. Köszi a segítséget előre is.tündibogyó
Már és is tapasztaltam hasonlót és szeretném megoldani ha lehet. Tudna valaki segíteni?
Aranypacsirta
|
|
|
|
|
|
Nem lehet valahogy úgy beállítani a fórumot az oldalamon, hogy ne csak regisztráltak írhassanak rá.
|
|
|
|
|
|
vivienke4: Javítottam.
staccato: Az emelt díjas sms küldése nem engedélyezett a mobilodon, ezt a szolgáltatódnál kell engedélyeztetned.
|
|
|
|
|
|
Elnézést, egy nagyon ostobának látszó, de nekem fontos dolgot szeretnék megtudni.
Portálom egyenlege, mint minden új portálé, mínusz húsz. December 4-ig fel kell töltenem legalább nulláig. Új mobilt vettem, amelynek kártyáján ma 2471 forint van. El akartam küldeni egy sms-t 192 forint értékben a megadott 06/90-es mobilszámra, hogy a portálegyenleg legalább nullán álljon. A telefon visszajelzett, hogy az emelt díjas szolgáltatás eléréséhez nincs elegendő egyenlege, kérjük, töltse fel stb.
A kérdésem az, hogy most akkor az sms nem 192 forint összességében?
A másik. Holnap, azaz 4-én a portálom mindenképpen törlődik? Reggel vagy este?
Mit tegyek, hogy megmaradjon? Mennyi pénz kell a maradáshoz: 192 forint vagy több? Kérem, hogy vagy itt, vagy villanylevélben valaki mondja meg, mi a helyzet, mit kell tenni.
E-mail: szaggatott@freemail.hu
|
|
|
|
|
|
Sziasztok! Nekem egy óriási gondom van, és attól félek, de nagyon-nagyon, hogy nem lehet majd kijavítani.
Van egy liliomlányos oldalam. www.g-portal.hu/liliomlany
Ezzel nincs is semmi gond, mert sokat látogatják, meg minden. Sokat dolgoztunk rajta a hugommal. Én ki nem állhatom a CCS kódokat. Egyszer a hugom, (csak kipróbálásra) felrakott egy kék színű CCS kódot, és ki akarta törölni. (Ez mind a könyvtárban volt) Utána hívott fel, hogy gyorsan nézzem meg itthon is az oldalt, mert eltünt a jobb oldal, és ha rákattintok valamelyik menüpontra a bal oldalon, akkor nem jelen meg semmi.
Nagyon szeretném kérni, hogy aki tud erre a próblémára "választ" az küldje el a dius94@vipmail.hu -ra. Ez eddig a legjobb oldalam, és nem szeretném, ha kitörlődne. Kérlek segítsetek!
|
|
|
|
|
|
|
|
Most nem dobál ki!!! ...és mégis esik a hó:))))
|
|
|
|
|
|
Ez olyan, hogy csak engem dobál ki :-DD Majd később tudom csak megmondani, hogy kidob-e, mert egy darabig rendesen viseli magát. A hót sajnálom! :(( Köszi, majd jelzem az eredményt.
|
|
|
|
|
|
Mirabell: Letiltottam a havazást. Most is kidob? Csak mert engem eddig sem dobott ki.
angel8: Maximum képet vagy háttérzenét lehet feltölteni a G-Portálra, mást nem. A háttérzenéről itt olvashatsz. Egyéb zenét csak más oldalakról linkelhetsz, ehhez használd a Link-kezelőt, ahova csak beírod a fájlok url-jét.
|
|
|
|
|
|
... 349 ... |
|
|
|