»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
349
...
Következő oldal

7589.
2006.12.05 19:42
SziasztoK!! gportal! Nem küldenétek egy e-mailt minden felhasználótoknak hogy: ,,gyertek el lovat/kutyát nevelni! MEgéri!! www.gportal.hu/kutyapacinevelde,, és csináljatok lécci új témákat! LOVASOKAT IS!!:D

2006.12.05 12:07

Van egy kis gondom. A //gportal.hu/portal/angyaloktitkai/ portálnak vagyok a szerkesztője és kaptam egy észrevételt az egyik látogatótól, ami a következő:

Hello! Már régóta látogatom az oldalt, de még csak most regisztráltam. Lenne egy problémám: bejelentkeztem, és elkezdtem olvasni egy történetet, amit nemrég tettetek fel. Amikor fejezetet kell váltanom, egyrészt csak a második 'vissza' kattintásra tér vissza a tartalomjegyzék (jobb szót nem tudok rá...), ez mindig így van/volt, már akkor is, amikor még nem voltam regisztrálva, illetve az is többször előfordul, hogy minden új fejezet előtt újra be kell jelentkeznem. Más is tapasztalt már ilyet, vagy nálam van a probléma? Tudtok vele valamit csinálni? Kicsit zavaró, hogy fejezetenként be kell jelentkezni... Egyébként szerintem teljesen rendben van az oldal, már sok sztorit olvastam itt. Köszi a segítséget előre is.tündibogyó

Már és is tapasztaltam hasonlót és szeretném megoldani ha lehet. Tudna valaki segíteni?

Aranypacsirta

7587.
2006.12.04 18:27
Nem lehet valahogy úgy beállítani a fórumot az oldalamon, hogy ne csak regisztráltak írhassanak rá.

7586.
2006.12.04 15:37

vivienke4: Javítottam.

staccato: Az emelt díjas sms küldése nem engedélyezett a mobilodon, ezt a szolgáltatódnál kell engedélyeztetned.

7585.
2006.12.03 09:03
Elnézést, egy nagyon ostobának látszó, de nekem fontos dolgot szeretnék megtudni. Portálom egyenlege, mint minden új portálé, mínusz húsz. December 4-ig fel kell töltenem legalább nulláig. Új mobilt vettem, amelynek kártyáján ma 2471 forint van. El akartam küldeni egy sms-t 192 forint értékben a megadott 06/90-es mobilszámra, hogy a portálegyenleg legalább nullán álljon. A telefon visszajelzett, hogy az emelt díjas szolgáltatás eléréséhez nincs elegendő egyenlege, kérjük, töltse fel stb. A kérdésem az, hogy most akkor az sms nem 192 forint összességében? A másik. Holnap, azaz 4-én a portálom mindenképpen törlődik? Reggel vagy este? Mit tegyek, hogy megmaradjon? Mennyi pénz kell a maradáshoz: 192 forint vagy több? Kérem, hogy vagy itt, vagy villanylevélben valaki mondja meg, mi a helyzet, mit kell tenni. E-mail: szaggatott@freemail.hu

7584.
2006.12.02 10:11
Sziasztok! Nekem egy óriási gondom van, és attól félek, de nagyon-nagyon, hogy nem lehet majd kijavítani. Van egy liliomlányos oldalam. www.g-portal.hu/liliomlany Ezzel nincs is semmi gond, mert sokat látogatják, meg minden. Sokat dolgoztunk rajta a hugommal. Én ki nem állhatom a CCS kódokat. Egyszer a hugom, (csak kipróbálásra) felrakott egy kék színű CCS kódot, és ki akarta törölni. (Ez mind a könyvtárban volt) Utána hívott fel, hogy gyorsan nézzem meg itthon is az oldalt, mert eltünt a jobb oldal, és ha rákattintok valamelyik menüpontra a bal oldalon, akkor nem jelen meg semmi. Nagyon szeretném kérni, hogy aki tud erre a próblémára "választ" az küldje el a dius94@vipmail.hu -ra. Ez eddig a legjobb oldalam, és nem szeretném, ha kitörlődne. Kérlek segítsetek!

7583.
2006.11.30 12:07
Na szuper. :-)

7582.
2006.11.29 21:56

Most nem dobál ki!!!   ...és mégis esik a hó:))))

7581.
2006.11.29 13:12

Ez olyan, hogy csak engem dobál ki :-DD Majd később tudom csak megmondani, hogy kidob-e, mert egy darabig  rendesen viseli magát. A hót sajnálom! :(( Köszi, majd jelzem az eredményt.

7580.
2006.11.29 12:13

Mirabell: Letiltottam a havazást. Most is kidob? Csak mert engem eddig sem dobott ki.

angel8: Maximum képet vagy háttérzenét lehet feltölteni a G-Portálra, mást nem. A háttérzenéről itt olvashatsz. Egyéb zenét csak más oldalakról linkelhetsz, ehhez használd a Link-kezelőt, ahova csak beírod a fájlok url-jét.

Elöző oldal
...
349
...
Következő oldal