»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
360
...
Következő oldal

7479.
2006.11.03 10:32

És arra is szeretnék választ kapni, ha megoldható, hogy hogy lehet beszúrni egy képet mondjuk az egyszerű modulba?

Remélem

7478.
2006.11.03 10:30

Sziasztok!

Az a gond, hogy még eléggé kezdő vagyok és nem tudom, hogy lehet bannert készíteni. Aki tud ebbe segíteni légyszives írjon. előre is köszi!!

Honlapom: www.foci-guru.gportal.hu

7477.
2006.11.03 10:00

Üdv Mindenkinek!

Egy "apró" kédésem lenne. Azokat a képeket, ikonokat melyekre egy html kódban hivatkozom, hova kell feltoltenem? Nem a képalbuban elhelyezhető fotóimra gondolok.)

7476.
2006.11.02 18:24

A honlapomra beillesztettem pár bannert, amik jól működnek, csak van pár felhasználó, akik ha fellépnek a lapomra nem látják a bannert, csak egy üres négyzetet kis piros x-el.

Mivel lehet a baj?

Köszi: Wyndua

7475.
2006.11.02 17:59

Sziasztok!

egy eléggé kezdö kérdésem lenne: hogyan lehet Menüt-csinálni?? maibe sok kisebb menüt tudok rakni pl. Menü. azon belül képek, fórum stb.

ha ide irja le valaki az is jó lenne!

köszönöm!

7474.
2006.11.02 13:37

Sziasztok!

Az a gond, hogy még eléggé kezdő vagyok és nem tudom, hogy lehet bannert készíteni. Aki tud ebbe segíteni légyszives írjon. előre is köszi

7473.
2006.11.02 11:34

AmyMistake:szeva.A gportálos oldalon nem zenék vannak fent csak azoknak a linkje és ha arra rákatintasz akkor letudod tölteni.

Superuser!:Nagyon lassan jön be az oldalam anak mi az oka?Már vettem + 100 tárhelyet de még mindig lassú?Lehet hogy valamelyik javasch.. lelasítja?

7472.
2006.11.01 22:39
Sziasztok! Valaki meg tudná mondani, hogyan lehet az oldalra 1 megánál nagyobb méretű számot feltölteni? Sok g-portal oldalon találtam ennél nagyobb méretű zenéket, én miért nem tudom megcsinálni?

7471.
2006.11.01 22:23
Superuser! A problémám fele megoldódott. Rájöttünk, hogy a hivatkozásba a cimsoron lévő címet kell bemásolni és nem a tulajdonságok alatt lévőt. Már tudok lépkedni nyilakkaé, már csak az kellene, hogy új ablakban nyissa ki a nagy képet, ha rákattintok a kicsire. Ezt hogy lehet megoldani? Előre is köszönöm.

7470.
2006.11.01 22:11

1520kozott a szinskála leirás itt van:

Hogy lehet színes a menü vagy a menüpont?

Ezt is kóddal tudod megcsinálni. Akár egy menünél, akár egy menüpontnál, ahová beírod a nevét, tehát ahogy a képen is van:

A Főoldal, Képtár, Fórum, stb. -nél a szöveg ELÉ írd be ezt pontosan:

<font color=#KÓD>

Pontosan így írd be, csak a KÓD szó helyére írj be egy színkódot! A színkódok 6 jegyű betűkből és számokból álló kódok.
Itt az oldalon is van színtábla!

Megtekintéséhez KATTINTS IDE!

Itt pici téglalapocskákban színminták vannak, a téglalapok felett pedig a hozzájuk tartozó színkódok.
Válasszuk ki például a pirosét, ami ez: ff0000

Tehát ha azt szeretnéd, hogy pl. a képtárad felirata pl. piros legyen, akkor a kódod így fog kinézni:

<font color=#ff0000>Képtár

De a színkódot kicserélheted bármilyen szín kódjára, és természetesen a Képtár helyére is bármit írhatsz.

Kicsit bonyolultnak tűnik, de néhány próba után már könnyen fog menni!

Elöző oldal
...
360
...
Következő oldal