Hello!
Nekem az a véleményem, hogy mindenki kérdez, de senki nem válaszol. Na jó, néhányotoknak megpróbálok segíteni, de nem vagyok szakértő.
SEGÍTSÉGG: csak annyit tudok mondani, hogy látogasd meg a www.csinaldmagad.gportal.hu oldalt, ott jobb oldalon a scriptek felilatra kattintva elolvashatod, hogyan kell scripteket felrakni az oldaladra. Ezen a honlapon megtalálod, amiket keresel, és még sok más jó cuccot! Amúgy én éppen a zenével szenvedek, valamiért nem jön be, pedig mindent úgy csináltam, ahogy írták! Puszi!
CSENGIG: ezt már én is soxor kérdeztem, sajnos nem lehet adminná tenni sekit. állítólag. de azért kérdezz utána másoktól is! puszi!
ORSOLYA1234: Látom még kezdő vagy! Az URL asszem az olyan mint pl. a http. ez is egy URL. na mindegy. a képtáradba úgy tudsz képeket tenni, hogy belemész és katt az "Új kép feltöltése" feliratra. ott 2 helyre is be kell rakni a képet, amit úgy csinálsz meg, hogy rámész az elsőnél, h Tallózás, és kikersed a képet. Tegyük fel, hogy van egy mappád, hogy dokumentumok, és abban van egy "kep" nevezetű kép. akkor kikeresed h dokumentumok, aztán h "kep", és kétszer rákattintasz, és akkor automatikusan beírja magát a talózzás felirat melletti rublikába. ezt +csinálod az alatta lévőnél is, majd írsz neki egy címkét alul, h például szia, és feltölt. Remélem tudtam segíteni, puszi!
Mostmár nekem is segíthetne vki! Zenét szeretnék feltenni a honlapomra, megnézhetitek: www.magenta.gportal.hu ! a Zene menü alatt egy színes xarság van, pedig zenének kéne lennie! Mit csináljak! Help me, PLEASE! Thanks!
By!