»
»
Panaszkönyv
Panaszkönyv
Témaindító hozzászólás
2005.01.03 04:59
Látva a sok ilyen-olyan hozzászólást, ami csak a helyet foglalja egyéb témakörökben (XY másolja a portálom; blblba.gportal.hu pornográf, szerzői jogokat sértő ill. törvényes tartalommal rendelkezik; XY fél éve nem nyúlt a portáljához, stb.) szerintem ide lehetne írni a különböző portálokkal kapcsolatos panaszokat minden anyázás mellőzésével.
 
 
Elöző oldal
...
233
...
Következő oldal
 
2063.
2006.09.20 12:15

steinne: Megpróbáltunk belépni az adataiddal, és nekünk működött.


partymaster: Erre a címre írj ezzel kapcsolatban: webmester@gportal.hu
csacska-online: A portállista működik, nyomj egy Ctrl+F5-öt!

 
2062.
2006.09.20 09:41
sziasztok
a top 5 portál ajánlatokhoz lenne hozzá fűzni valóm.
Nem tudom milyen rendszerességgel nézitek meg őket, vagy csak, akkor, amikor kirakjátok, de 2 oldal is van, ami bezárt.
Az első top5-nél a fő oldalon az Anime King elnevezésű, és ha már belépünk a gportalba, az itteni top5nél a Design World is bezárt.
Szerintem azokat kiszedhetnétek, de ez csak egy megjegyzés :)
és ezek a listák milyen időközönként frissülnek? már szerettem volna új oldalakat is megkukkantani és ugyanazokat láttam, mint múltkor :)
 
2006.09.20 09:25

Sziasztok!

Kérlek segítsetek! Nem tudom +nyitni a portállistát, mert azt írja ki kb. 5 napja, h rendeszerkarbantartás miatt nem elérhető! Csak nálam nem működik? Vagy senkinél sem?

Puszi: Petra

 
2060.
2006.09.19 21:16

Hali all!

Mit csináljak, ha új mailcímem van, a régit kitöröltem, és így nem tudom érvényesíteni az újat?

Lécci mihamarabb válaszoljatok!

 

 
2059.
2006.09.19 15:55
Steinné vagyok, avatar nevem: Merylin. Az a kérdésem ill. kérésem, hogy valaki legyen szíves mondja meg, miért nem tudok belépni a gmail levelezőrendszerbe? Most regiztem pár perce egy új azonosítóval és jelszóval, mivel az előzőt nem fogadja el, ill. nem reagál rá semmit a gép. Hiába írom be az azonosítót és jelszót, amikor kattintok a belépés gombra, semmit nem csinál, csak ugyanolyan üresen marad, mintha nem is írtam volna be az adataimat. Egyszer már volt vele így problémám legelőször, akkor az új regizőoldal sem jött be. Ekkor írtam a webmesternek, s visszaválaszolt, hogy már beenged, működik. És akkor csakugyan működött egyszer! Most tegnap akartam megnézni, hogy jött-e levelem a ládámba, de nem tudtam belépni, mert mint írtam, teljesen üres maradt a rublika. Nem moccant semerre, ki sem írta, hogy rossz azonosító vagy jelszó, vagy mi a probléma, miért nem enged be. Máskor legalább azt odaírták. Most még azt sem. Miért? Kérem mielőbbi választ ide a fórum panaszkönyvbe, vagy a steinne@tvn.hu emailcímemre. Azért erre, mert az újonnan kapott gportálos címemmel nem tudok belépni a ládámba. Köszönöm. Üdv. Merylin (Steinné Mariann.)
 
2058.
2006.09.18 15:50

mindenegyben: Azért nem a te oldalad jön be, mert ilyen névvel már régesrégen létrehoztak oldalt. Azért, mert ezzel a névvel regisztráltál, még nem azt jelenti, hogy ez lesz az oldalad címe is.


kretori: Nem dobjuk ki.
 
2057.
2006.09.18 14:44

MONDOM HOGY NEM AZ ÉN OLDALAM JÖN BE!!! Nem tudtam használni!!!

Ennek kéne lennie az én oldalamnak: //mindenegyben.gportal.hu, egy csaj oldala, lila dizájn.

Ez most a másik oldalam, az eredeti helyett ezt használom, létre kellett hoznom még egyet://amikaoldala.gportal.hu. Ezzel a névvel lépek be: mindenegyben.

 
2056.
2006.09.18 12:13

SZIASZTOK. VALAKI SEGÍTSEN! TUDOMÁNY KATEGÓRIÁBAN VAN A PORTÁLOM. LEHET, HOGY INKÁBB kÖZÉRDEKŰ, DE ÉN A tUDOMÁNYBA AKAROM. MARADHAT, VAGY KI FOGJÁK DOBNI??? KÖSZÖNÖM, HA SEGÍTETEK!

www.kretortenelem.gportal.hu

 
2055.
2006.09.17 21:59

LichKingDreggar: Szerintem meg az e-mail címedről kéri le a jelszót.


anyamkinja: Töröltük a hibás kódot az oldaladról.

mindenegyben: Nem értem, mi a gond. Csak te vagy regisztrálva ezzel a névvel.

 
2054.
2006.09.16 17:41
Nekem az lenne a gondom, hogy regisztráltam "mindenegyben" névvel, azt írta OK, sikerült, senki másnak nincs ilyen neve! Na de van!!! merthogy nem tudok belépni az oldalra mert vmi csajnak az oldala jön be, szerintem csak mert hello kitti, meg ilyenek vannak rajta. Gondolom másik portálja is van, mert a felhasználóneve tuti nem az, de az enyém igen, és kénytelen voltam csinálni egy másikat, ahová ezzel a névvel lépek be!! nahát mégis működik és én tartozom hozzá, de amit eredetileg létrehoztak NEKEM azt nem érem el!!! Ilyenkor mi van??? Mondjam a másiknak húzzon el??? Most kéne a segítség, mert idegesít, hogy van ugyan portálom, csak más már megvette a lábát úgymond!!
 
Elöző oldal
...
233
...
Következő oldal