»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
385
...
Következő oldal

7229.
2006.08.24 11:13

kép feltöltő   és listázót  én tudok csinálni.

egy bannerért cserébe mondjuk  megoldom  neked.

adatlapomon az elérhetőségemben.

üdv!

djjjozsi

---------------------------------------------
Sziasztok!
Valaki nem tud ingyenes magyar galériát? Amit ugye én tudok szerkeszteni. Az oldalamhoz kéne.
Üdv: Csip

7228.
2006.08.24 10:58
Társzerkit keresek. Aki szeretne a társszerkim lenni az nézzen körül az oldalamon (az adatlapon megtaláljátok a címet). Vannak feltételek is...csipi

7227.
2006.08.24 10:55
Sziasztok!
Valaki nem tud ingyenes magyar galériát? Amit ugye én tudok szerkeszteni. Az oldalamhoz kéne.
Üdv: Csip

7226.
2006.08.23 18:57
Igen, megtalátam. csak az a gondom, hogy csak az a gond, hogy csak azok tudják állítani, akiknek publikus az oldaluk, és toplistában is szerepel.  ezen  nemlehetne változtatni?

7225.
2006.08.23 16:27

a a  rooton belül   a   Beállitásoknál  lehet.  kicsi   vagy nagy, vagy kikapcsol.

hali

---------------

Nos, jó ez a a vidix rendszer. én ottakadtam el, hogy hollehet beállítani a reklám méretet? mert azt sehol nemtalálom.

tudna valaki segíteni?

7224.
2006.08.23 16:00

Nos, jó ez a a vidix rendszer. én ottakadtam el, hogy hollehet beállítani a reklám méretet? mert azt sehol nemtalálom.

tudna valaki segíteni?

7223.
2006.08.22 18:38

tipp. amikor felakarsz  tenni egy képet a portálodra, mindig  egy mappába tedd    el a sázmitógépeden,  és akkor  sosem  fog elveszni  képed...

a legjobb formátum? buttonokra modulfejléceknek a gif,   felső  bannereknek,  sima kis bannereknek  érdemes  jpg -be menteni. hogyha  elmentessz  egy buttont,  szedd   ki belőle  az ékezeteket    és speciális karaktereket és szóközöket, és ha úgy töltöd   fel  a gportálba   vagy  más ingyenes  kép tároló portálra, akkor elvileg  sokáig  fenn is  marad.

ilyen a  saját gyártású:  http://fileshare.uw.hu kép feltöltős   és listázós kis portálom.

amúgy itt kérdezhetsz  is: //tpcs.gportal.hu

általában  válaszolok amint  tudok.

szia!

----------------------------------------------------
Milyen képfájlba legcélszerűbb elmenteni a fejléceket,bannereket ,buttonokat....stb.?Azért,hogy mindig látszódjanak és idővel ne csak egy nagy X legyen a helyén?!

7222.
2006.08.22 15:53
Milyen képfájlba legcélszerűbb elmenteni a fejléceket,bannereket ,buttonokat....stb.?Azért,hogy mindig látszódjanak és idővel ne csak egy nagy X legyen a helyén?!

7221.
2006.08.22 13:41

Pl   a  gimp  ilyen.  kevesebbettud   mint a photoshop, de sok dolog nem is kellahoz hogy jó képetszerkessz.

és ingyenes. Képek nagy tömegű alakitásához ajánlom: iview nevü ugyancsak ingyenes képnézegetőt.

------  ------

Sziasztok!

Nem tud valaki hasonló ingyenes képszerkesztő programot, mint az Adobe Photoshop 7.0.1. és Animaciószerkesztőt, ami az Ulead GIF Animator 5. -höz hasonló???

Köszi

7220.
2006.08.22 11:06

Sziasztok!

Nem tud valaki hasonló ingyenes képszerkesztő programot, mint az Adobe Photoshop 7.0.1. és Animaciószerkesztőt, ami az Ulead GIF Animator 5. -höz hasonló???

Köszi

Elöző oldal
...
385
...
Következő oldal