»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
386
...
Következő oldal

7219.
2006.08.22 01:23

szia Bobsi.

az adatlapodnál  rosszul irtada portálodciimét.

igy lehet helyesen megadni: //bobsii.gportal.hu

//portal.gportal.hu/bobsii

Zenét meg inkábbnetegyél  ki a portálodra, mert sajna azzalaztérheted elhogy törlik a portálodat   havalaki  -"beköp".

szia. HA mástakarsz belinkelni sehitek benne hogy kell.

-------------------------------------
//tpcs.gportal.hu-

-------------------------------

7218.
2006.08.21 16:25
Sziasztok!

Szeretném megkérdezni hogy lehet egy megadott számot internetre feltölteni, hogy legyen URL-je?
Szeretnék zenét felrakni az oldalamra!
Köszi: Böbsi

7217.
2006.08.21 15:45

Antha: Ha telepíted az Actice X vezérlőt, akkor utána nem írja majd ki. Jobb egér gombbal megteheted.

Afroditey: Mi a portálod címe?

7216.
2006.08.21 15:09

egyszerü:

irod a bevezető  szöveget, és   igy adod  meg a linkelés kódját:
LINK=   //tpcs.gportal.hu
LINKSZÖVEGE=Törpecsirke oldal

:)és  kész is...

<a  href=LINK target=_blank>LINKSZÖVEGE</a>

-----------------------------  //tpcs.gportal.hu ------

7215.
2006.08.21 13:11

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem hogy a Hírek/cikkek modulban a bevezetőnél, hogy lehet linkelni? És hogy hol lehet videókat találni mert a gportálos videók nagyon akadoznak.? Név szerint Rihannás, Eva longoriás, Charmed-os vidik kellenének. Csipi

7214.
2006.08.21 10:01
Sziasztok.Lécci segítsetek nekem mert szétrobbanok annyira ideges lettem.Már 2 napja próbálom de nem sikerül.Nyitottam egy Új menüt bal oldalra és nem tudok belerakni semmit.Hogyan csináljam???Léccives segítsetek nekem!!!    bea12@citrmoail.hu az e-mail címem..léccives ide írjátok meg a válaszotokat!!!

7213.
2006.08.20 19:59

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy a háttérzene modul használatakor meg lehet-e azt valahogy csinálni, hogy ne jöjjön fel állandóan az "ActiveX vezérlő futtatása ezen a webhelyen" ablak, valahányszor csak rákattintok az oldalra?

Előre is köszönöm

Antha

7212.
2006.08.20 17:10

Igen. Betüzöl egy feliratot,  hozzáadsz egy linket,

és beirod  neki  hogy   hova  lépjen.

Majd forráskód nézetben  kibővited  igy...
Pl: a felirat:     TPCS  ,  a link:   //tpcs.gportal.hu

alapban  ez  igy  néz ki:  <A
href="//tpcs.gportal.hu">TPCS</A>

kiegészitve   ezzel:  <A
href=//tpcs.gportal.hu target=_blank>TPCS</A>

és igy  uj ablakban nyilik meg.

------------------------------------------------------------------

Ha tudo forráskód   nézetben  is  szerkesztni  a hirek bevezetőjét,   akkor   tegyél   a sortöréshez   </br>

jelet...

------------------------//tpcs.gportal.hu------------------------------------------

Hali! Remélem jó helyre írok! 2 kérdésem lenne:
1. Egyszerű modulban lehet olyan linket csinálni, ami új ablakban nyílik meg?
2. Hírek/Cikkek modulban a bevezetőnél hogy lehet sort kihagyni? Nekem sehogy se sikerül ^^" pedig más portálon már láttam ilyet, szal biztos lehet valahogy...
Bocsi a zavarásért, meg azért is, ha ez valahol le van írva, csak én nem vettem észre ^^"

2006.08.20 16:27

Hali! Remélem jó helyre írok! 2 kérdésem lenne:
1. Egyszerű modulban lehet olyan linket csinálni, ami új ablakban nyílik meg?
2. Hírek/Cikkek modulban a bevezetőnél hogy lehet sort kihagyni? Nekem sehogy se sikerül ^^" pedig más portálon már láttam ilyet, szal biztos lehet valahogy...
Bocsi a zavarásért, meg azért is, ha ez valahol le van írva, csak én nem vettem észre ^^"

2006.08.20 07:44
Van az oldalam www.premierleague.gportal.hu és szerkeztőt keresek ha valaki akra jelentkezni az msn címem:kapus.richard@hotmail.com

Elöző oldal
...
386
...
Következő oldal