szia Veronika!
Ez tényleg egy kényes kérdé, mert azt a külföldi portált is bekéne hivatalosan csukni, mert illegális dologra buzdit, vagy használhatod fel. Csak mivel az ottani jogszabályok miatt kiskapukat kihasználva talpon tudnak maradni azok a portálok, az nem jelenti azt hogy a te portálod fenn tudod majd ezután tartani. Illegális minden ilyen file közzététele, vagy belinkelése a portálodra. Én a helyedben nem tenném ki őket.
Amit tehetsz, hogy úgy irod ki a videókat, hogy megnézés után vásároljad meg őket, és te semmilyen felelősséget nem vállalsz a videók utánalévő sorsáról. Én még egy olyan oldalt is csinálnék neki, hogy mindenképpen egyet Tovább kéne kattintson hogy azt a linket megkapja, egy:
felelősségem teljes tudatában kijelentem, hogy ennek a portálnak a karbantartójától nem kaptam semmilyen ösztönzést a következő oldalon található link letöltéséhez...Továbbá csak megnézési szándékkal töltöm le, utána törlöm és másnak nem adom tovább...
Sok sikert!
//tpcs.gportal.hu
kezdő vagyok a témában ezért inkább elöbb kérdezek aztán bütykölök a honlapon
egy torrent gyüjtőportált szeretnék létrehozni (jelentése a torrentnek: olyan picike file ami a megfelelő programmal a megfelelő szerverről elég nagy videókat, anime filmeket enged letölteni)
de nem tudom már honnan szedtem őket össze, a legtöbb külföldi honlapról vann. és mind olyan video / anime sorozatok amiket idehaza semien formátumban nem lehet megkapni.
arra vagyok kiváncsi ez mennyire sértheti a jogokat, illetve jogsértés az is ha bármilyen honlap linkjét a tulaj tutta nélkül felteszem a honlapomra? és mi van a külföldi honlapról szerzett anyaggal? attól hogy kéredzem meg hogy engedi vagy sem a másolást?
lehet hogy kicsit izés kérdések de nekem tényleg fogalmam nincs az ilyen jogokról |