»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
400
...
Következő oldal

7079.
2006.07.30 09:43
Tud valaki kódokat a gportálra? Segítségekben az van, hogy a fórumban van. Írjátok le!

7078.
2006.07.30 09:35
Voltam a www.mintaoldal.gportal.hu -n . És megnéztem a hogy csináltamban a képek, hátterek , fejlécekben a modulok fejlécét. És kell valami program a modul fejléc készítéséhez? és ha igen , akkor melyik?            

2006.07.29 13:43
Helló!én azzt szeretném kérdezni melyik modult kelll választani ahhoz hogy tudjak zenét feltölteni?Légyszi segítsetek!!

7076.
2006.07.28 18:05
Hello! Az a gond, hogy külföldi vagyok, szlovákiai, és én is szeretnék egy portált. Csakhogy hiába próbáltam, nem tudtam küldeni kreditet. Külföldről nem lehet? Küldene nekem valaki? Nem tudom, mit ajánlhatnék cserébe. Help, please!

7075.
2006.07.28 12:21

szia Brilliáns. Elmondom akkor hogy kéne csinálnod.  Hozzáadsz egy modult, egy egyszerü modult, adsz neki nevet, és hozzáadod.

Majd a modulkezelőben az inaktiv
menüpontok között, a menüben résznél kiválasztod hogy melyik menüben jelenjen meg az a felirat, amit a nevének adsz meg. ezt szeretted volna megoldani ? Aztán a menü tipusu modult már oda pakolod ahova akarod.

"hogy ne látszódjon az egész írás a cím alatt. " ez neked mit jelent? NEm értem sajna azzel mire célzol.

helloa

-------
//tpcs.gportal.hu

---------válasz erre-----------

Brilians Válasz | Előzmény | ma 10:08 - #7083

Sziasztok! Kérlek segítsetek nekem!

Most kezdtem szerkeszteni az oldalom, de néhány dolog egyszerűen nem akar sikerülni.

Bocsi, ha teljesen alap dolgokat kérdezek, dehát sajna ez van...

Szóval!

Létrehoztam menüket az oldalon. Jobbról, balról és középen is.

A problémám az, hogy a jobb és a bal oldalon található menükhöz nem tudok úgy tartalmat adni, hogy ne látszódjon az egész írás a cím alatt.

Nekem csak a cím kellene oldalt, a többi szöveg pedig csak a rákattintás után- középen! MIT CSINÁLJAK????

Előre is nagyon köszönöm a segítséget!

7074.
2006.07.28 10:08

Sziasztok! Kérlek segítsetek nekem!

Most kezdtem szerkeszteni az oldalom, de néhány dolog egyszerűen nem akar sikerülni.

Bocsi, ha teljesen alap dolgokat kérdezek, dehát sajna ez van...

Szóval!

Létrehoztam menüket az oldalon. Jobbról, balról és középen is.

A problémám az, hogy a jobb és a bal oldalon található menükhöz nem tudok úgy tartalmat adni, hogy ne látszódjon az egész írás a cím alatt.

Nekem csak a cím kellene oldalt, a többi szöveg pedig csak a rákattintás után- középen! MIT CSINÁLJAK????

Előre is nagyon köszönöm a segítséget!

7073.
2006.07.27 13:47

szedd össze a linkek neveit, és azt hogy milyen linkekre lépjen ha ráklikkelsz.

és ha kész, küld át nekem, és pár képet amiből a flash menüt szeretnéd.

és adok egy kódot, amit betehetsz majd egy egyszerü modulba.

amúgy mi is az amit nem tudtál megoldani ?

//tpcs.gportal.hu

------válasz----

gerigerman Előzmény | ma 12:55 - #7081

valaki

7072.
2006.07.27 12:55
valaki csináljon nekem egy flashmenüt!!!!!!!!!!!!!!!!!

7071.
2006.07.27 12:31
Help!!!!!!!Valaki csináljon nekem egy flash menüt.

7070.
2006.07.27 12:25

Én megcsináltam azt amit te mondtál de nem sikerült.miért

Elöző oldal
...
400
...
Következő oldal