»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
403
...
Következő oldal

7049.
2006.07.26 09:34

ha egy képet feltöltessz arról sózlóan amit belinkelsz, és annak adsz egy linket, akkor máris azt látod amit belinkeltél :)

először balról a harmadik képre katt, majd beilleszted a hozzá tartozó kép linkjét. Majd a képre katt, és balról a másodikra katt. És máris kész egy kép amit te szeretnél.

---------------------------------

//tpcs.gportal.hu

7048.
2006.07.26 09:24

Szis!

Lassan-lassan, de azért alakul.

Most azt szeretném megkérdezni, hogyan lehet megcsinálni, hogy ha valamit belinkelek, akkor ne a szöveg, hanem kép látszódjon?

7047.
2006.07.25 22:53

nos.

haamodulkezelőnélklikkelsz hogy  újmodul,

akkor bead egy legördülömenüt.

Ottha beadod hogy egyszerü modul, akkorkikell tölteni a modul nevét, és okézzad le.

Majdazinaktiv menüpontok között megtalálod.

Használj IE -t, éás akkor tutira menni fog.

---------------------------------------------------

Sziasztok!

Egy kis segítséget kérnék!

bármilyen modult  választok, berakom vagy beraknám a menübe, ráklikkelek  a beállít gombra, de mindig kiírja, hogy a modul megnevezése kötelező. Pedig van neve.

Már megpróbáltam menüt, jobb oldalt, balt, közép, mindent, vendégkönyvet, stb, csak ez a felirat jön ki. Szerintetek Mit csináltam rosszul?

7046.
2006.07.25 21:33

Sziasztok!

Egy kis segítséget kérnék!

bármilyen modult  választok, berakom vagy beraknám a menübe, ráklikkelek  a beállít gombra, de mindig kiírja, hogy a modul megnevezése kötelező. Pedig van neve.

Már megpróbáltam menüt, jobb oldalt, balt, közép, mindent, vendégkönyvet, stb, csak ez a felirat jön ki. Szerintetek Mit csináltam rosszul?

7045.
2006.07.25 18:59

egymás alá a gportaál rendszerén belüli video feltöltés után nemtudom hogy lehet egymás alá tenni, én máshogyoldom meg.

djjjozsi

7044.
2006.07.25 18:56

nézzed meg a cikkeimet a portálomon...portálépités , baloldalt alul.

ott leirtam hogy kell videot a portálra.

//tpcs.gportal.hu

7043.
2006.07.25 17:37

Nekem is csomót tölt devárd ki mert sikerülni fog! DE olyat hogy lehet hogy több videó van beszúrva egy oldalra??? Egymás alatt több videóó!

7042.
2006.07.25 15:45

szerintem mert sok időbe telik mire a videokat feltölti...

mekkora videokat akarsz feltenni ?

7041.
2006.07.25 15:43

ha a portál leirásodba írsz kulcsszavakat, akkor azt kiadja. Még a google keresője is belenéz a gportal oldalakba (bizonyos szinten)

ha felteszel egy számlálót, és oda regisztrálsz be, nagyobb eséllyel találják meg a google  es keresésekkor a portálodat.

bannercsere programokban való részvétel,  keresőkbe való regisztrációkban, www.lap.hu ra beregizés után, mások portáljaira beillesztett hirdetésekkel.

-külsős vendégkönyvekbe való regizés után növelheted a kereséseket (kereső portálokról érkező keresésekkor ugyanis pl a www.myshoutbox.com  ra regizett faliujságod beirásait megtalálod a keresőkben.)

remélem tudtam segiteni.

//tpcs.gportal.hu oldalon ezt a cikket nemsokára megtalálod a portáélépitős dolgok között...  baloldalt lenn van  még. majd feljebb kerül este. :)

7040.
2006.07.25 14:49

Sziasztok!

Nem tudjátok, hogy hol írhatnék jellemzőket az oldalamhoz? Pl. ha a portálkeresőbe beírok egy keresendő nevet, és kiad valamit akkor azokhoz is van jellemző írva.

Elöző oldal
...
403
...
Következő oldal