Halihó! Az oldalamon a "Narancs" fantázianevű háttér van beállítva. Fájlaltam az elején, hogy a moduloknak nem tudok berakni háttérképet, de aztán túltettem magam a dolgon. Aztán egyszer nyitottam egy sima szöveges modult, ahova többnyire egysoros okosságokat teszek, vonalakkal elválasztva. Megmnyomtam az ok-ot, és lám, narancssárga volt a háttér, a betűk meg fehérek. Örültem mint majom a farkának, írogattam bele rendesen, aztán egyszercsak egy újabb ok-nyomásnál fekete betű jelent meg...visszamentem szépen kijelöltem a betűket és fehérre állítottam őket...egy darabig működött így a dolog. Egyszer aztán eltűnt a narancssárga, megijedtem és az újonnan beírt dolgot gyorsan kitöröltem (véletlenül bemásoltam egy linket is, az lehetett a baj), akkor megint szép nari volt. De most eltűnt a szép színem. Ott vannak a fehér háttéren az okosságok, csomó helyen láthatatlan fehér betűkkel:( Hogyan tudom visszahozni a hátteret? Vagy ez csak mennyei ajándék volt? (akkor tűnt el, amikor egy olyan idézetet próbáltam feltenni, amivel egy barátom megbántott egyszer valakit, aki aztán engem sokkal jobban megbántott...és ezért így utólag megtetszett a beszólás...de büntiből eltűnt a szép rókaszín...:()
Miután átvergődted magad a mondókámon, már ezt is nagyon kösz, mivel elég terjedelmesre sikeredett!!:) Segíts kérlek!köszi:)
|