»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
431
...
Következő oldal

6769.
2006.06.08 12:04
Köszönöm, nagyjából fel is fogom, de biztosan nem tudom majd megcsinálni :-((((

2006.06.08 09:54

Egyszerű modul tördelése:

(Mirabellnek, meg persze annak, akit érdekel)

- Létrehozunk annyi egyszerű modult, ahány részre akarjuk bontani a már meglévő egyszerű modulunkat, és annyi tartalmat másolunk bele mindegyikbe az eredetiből, amennyit egyszerre látni szeretnénk tartalomként.

- Az összes modult tegyük aktívvá, de csak a kiinduló egyszerű modulunk legyen a menüben, a többi ne. ( a lenti képen láthatóak a beállítások)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

- Nyissuk meg az XP jegyzettömbjét, és másolgassuk be a kiválasztott modulok linkjét, hogy később ne kelljen a modulkezelő nyitogatásával szórakozni.

- Most már csak annyi a dolgunk, hogy a webszerkesztőben kinyitjuk MINDEGYIK egyszerű modulunkat egymás után , és az aljukra írjuk azt a szöveget, amelyen a linkek lesznek. (Azért kell mindegyik oldalra mindegyik link, hogy oda-vissza lehessen "lapozni" az oldalak között ( pl.: 1 2 3 számozás)

- Az "insert weblink" ikonra kattintva elhelyezzük a számokon a linkeket úgy, hogy bemásoljuk a jegyzettömbből:

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Sok sikert!

6767.
2006.06.07 21:04
hello nem tom hogy fojtassam raktam már linkeket,képeket,vicceket,chat-et, szavazást.....

6766.
2006.06.07 20:33

Megpróbáltam a  Hírek/Cikkek modult használni.

Nem jó, baromi ronda képet mutat:( 

Nekem így jobban tetszik, hogy azonnal látható, olvasható minden. Archiválással nem lehetne megoldani?

6765.
2006.06.07 17:08

6764.
2006.06.07 11:36
sziasztok! a következő a gondom! xara webstyle-ban csináltam egy 4 pontos navbart,majd utána amikor kész volt,természetesen elmentettem,na eddig minden OK: amikor megnyitottam a mentett mappát,akkor koppantam mert a menümből, a mentés után lett: 1db javascript 4db html és legalább 10 db gif/magának a menü képének az elemei/ na és itt meg is állt a tudományom(egyébként is kezdőszintű)!!! próbálkoztam a Jscript kódjának a beillesztésével,meg sok mással is de béna vagyok hozzá. tehát a lényeg hogyan kéne elindulnom,és lépésről lépésre ,hogy lesz ebből egy működő összállt navbar a gportálomon,ebből a sok különböző fájlból melyiket és hova kellene tennem. segítséget előre is köszönöm üdv roko

6763.
2006.06.06 20:13

6762.
2006.06.06 18:57

Ez miért jön be nekem ha rámegyek a lapomra? Nagyon idegesítő és szeretném ha már eltűnne :(

6761.
2006.06.06 11:36

Xissy:

A modulkezelőben, az új modul hozzáadásánál vendégkönyv modult csinálsz.

6760.
2006.06.05 18:29

"A te problémádat megoldja a Hírmodul.
Modulkezelő=>Új modul hozzáadása.
Tipusa: Hírek/Cikkek"

Bocsika, de melyiket?

Mert arra már rájöttem, hogy ha a legelejére teszek be valamit, akkor az lesz mindig az első , ezért ez már nem gond :DD

DE: Lassan  tördelni kéne az oldalt, mert túl hosszú lesz. Megpróbáltam a fent megírtak alapján az új modult, de semmi jel nem mutatott arra, hogy a tördelést megoldaná.

Nyissak mindig új modult ugyanazzal a felirattal és sorszámozzam???

Elöző oldal
...
431
...
Következő oldal