»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
432
...
Következő oldal

6759.
2006.06.05 15:29

Sziasztok!!

Hogyan kell vendégkönyvet felrakni az oldalamra?

6758.
2006.06.05 12:29

Sunkid: Nem írtad, melyik portálodról beszélsz, de amelyiket megnéztem, azon a következő okok miatt nem látszanak egyes képek:
Egy másik portálról másoltad, de úgy, hogy még az eredeti tulajdonos képtárából volt belinkelve. Ő törölte időközben, és így nem látszik nálad, amit loptál tőle.
A fejlécben és a háttérben pedig nem lehet bitmap formátumú (*.bmp) képeket megjeleníteni.

Ha már nagyon unod, akkor unalmadban nézd végig egyenként azokat a képeket, amelyek nem látszanak, és keresd meg az okát. Meg fogod látni, h nem a G-Portál az oka...

6757.
2006.06.05 12:14
M-Dani: a másik topicban már válaszoltunk. Máskor elég, ha egy topicban megkérdezed ;)

6756.
2006.06.05 09:26
Hello ! A portálra feltöltöttem a zenét és mégsem szól! Pedig kevesebb mint 1MB és mp3 formátumú!(mi kell még?) Feltölti meg minden, csak meg se nyikkan! Kérem segítsen vki! megköszönném: M-Dani //gportal.hu/mdani

6755.
2006.06.04 20:48

Sziasztok!

Sunkid: Az se mindegy, hogy mi a kép neve, nekem is volt ilyen. Nem lehet szókoz, zárójel meg ilyenek. Ha meg jó a kép neve, akkor passz.

bye: barnagre

6754.
2006.06.04 19:57

Már nagyon unom hogy egyik kép sem jelenik meg és egy piros X van a helyén! Mi a frászt csináljak???

6753.
2006.06.04 19:02
Köszönöm szépen, haladó!!!! :)

6752.
2006.06.04 18:40

Sziasztok!!! 

Kezdő vagyok, most kezdtem el a honlapomat csinálni. Beírtam egy kódot amivel a görgetősávom színét tudtam volna megváltoztatni. DE nem változott meg, hanem az egész jobb oldala, és a közepe eltünt az oldalamnak. Ezt még meg lehet javítani? Kérem valahogy segítsetek!!!!!!     

6751.
2006.06.04 18:12
Sziasztok! egy kezdő várja egy hozzáértőbb segítségét! xara webstyle-al szerkesztettem navbar-t,szóval egy négy pontos menüt.A szerkesztés befejeztével természetesen elmentettem a tetszőleges helyre,és gondoltam utána beillesztem a gportálos oldalamba a kódot vagy a képet,de sajnos egyik sem jött össze. Mozillával a mentés után a mentés helyén lett vagy 4 html doc,+ 1 javascript fájl,próbáltam beilleszteni a JS kódot de nem volt jó,aztán a 8 html doc valamelyikét (de azt sem tudom melyiket kéne,mert 4 különböző nézet a menüről)az sem lett jó,aztán próbáltam képként feltölteni a képtáramba és onnan illesztgetni de az sem lett jó. Utána töröltem a firefoxot,csak explorerrel dolgoztam,na ott már a xarában történő szerk. majd mentés után már nem lett csak 4 de az is HTML doc. Az volna a kérdésem,hogy most mit kell tennem ezzel a 4 html doc-al ,hogy a menüm összeálljon a portálomon,mert itt is próbáltam kódot illeszteni,de itt is a kérdés,hogy melyiket mert mind a 4 kell. Talán az elmentés után meg kellene nyitni valamilyen HTML editorban és innen feltölteni,vagy még a webstyle-ban van egy olyan lehetőség a menüpont mellett van url,esetleg ide kellene beírnom a gportalos helyét és feltöltődne? a segítséget előre is köszönöm üdv R e-mail:gojo@freemail.hu

6750.
2006.06.04 16:31
Segítsetek! Hogyan lehet a Hírek modul "Bevezető" részébe képet illezteni? Köszi

Elöző oldal
...
432
...
Következő oldal