Helló Mester!A fejléced 1084 pixel széles, a portál oldalszélessége meg automatikusra volt állítva. (ROOT menü >> beállítások, lap alján 'oldalszélesség' legördülő menü. Átállítottam a szélességet 1080 pixelre, hogy megmutassam, hogy lehet variálni.
JMestersajnos erre nincs jó tanács. Azok az oldal dizájnok amiket választasz
bizonyos szabályok szerint készülnek, illetve ott van a mellé a stíluslap amit nem szerkeszhetsz...Ha mindenképp saját oldal dizájnt szeretnél,van rá lehetőség csak a Webmesternek kellene írni egy levelet.
Köszönöm, már írtam neki régebben, remélem, hogy megoldja, nagyon megköszönném neki, türelmesen várok, a nyári szünet alkalmával tudok majd egyébként is portált építeni!
juci185 Nem jó a script! Ne tegyél sok scriptet az oldalba mert behülyül... Amugy csak írjál a webmesternek ő megcsinálja! webmeser@gportal.hu
Csincike & powell Azért van csak 1 mb mert sok olyan van csak .mp3 és a .mp3 -as az ha 10 órás még akkor sem 1 mb. De van egy script amire bármekkorát rátehetsz! ITT megtalálod a scriptet!
sziasztok!!! lécci segítsetek!!! eltűnt az oldalam jobb oldaláról minden. Éppen vmi kódot írtam be, leOK-ztam és eltűnt!! Ja de látom másnál is történt, de hogy lehet ez??? köszi