Nem vagyok illetékes, de beleütöm az orrom itt is egy-két dologba:)
Qween: azt ötlet tényleg jó, mint látod Haladó reagált is rá és királynak tartotta az ötletet. A G-Portál Team nem írogatni jár ebbe a fórumba, inkább csak olvasgatni az ötleteket és, ha csak egy mód van rá meg is valósítják. Az, hogy most nem lelkendeztek hanyatt-homlok az ötleteden nem jelenti azt, hogy nem olvasták, nem vették észre, vagy nem látnak benne fantáziát. Egyébként tényleg jó ötlet:)
navarone11: szerintem cefetül eltévedtél, a Reklámok és a Portálkritika nem itt van.
Jocee: többször és többen felvetették már ezt a böngésződolgot, ha tudnak vele csinálni bármit is, akkor biztosan fognak. Egyébként azt vettem észre, hogy nagyon sok helyen szintén csak IE 5.5 vagy azon felüli böngészővel lehet szerkeszteni, több fórumon is csak azzal lehet formázottan írni. Ennek biztos van valami oka, de technikailag nem tudok kimerítő választ adni:) Egyébként megsúgom én Avant Browsert használok és tökéletesen megjelenik a szerkesztőléc:)
A kitiltásos ötleted sem rossz, ahogy olvasgattam egy-két csetet, vendégkönyvet, stb. néha elég szellemi szegénylegény teszi tiszteletét néhol. Gondolom ezt meg lehet csinálni, IP vagy e-mail cím alapján, de tudod, hogy ez sem fix, hiszen akinek dinamikus az IP-je (márpedig az emberek 99%-nak az), az, ha legközelebb csatlakozik a netre és új IP-t kap, simán tud regisztrálni. Az e-mailes ötlet szintén nem tökéletes, mert fogja magát, regizik másikat aztán regisztrál azzal.
Végülis, ha lenne ez a funkció, valamennyi védettséget csak adna, de folyamatosan tiltogathatnád ki a különböző IP-ket és e-mail címeket. Viszont azt nem hinném, hogy ez a funkció beleférne az ingyenes kategóriába.
Egyébként kicsi a valószínűsége, de gondoltál már arra, hogy egy halál ártatlan emberke akarna regizni az oldaladon, aki véletlenül megkapta a letiltott IP-t és csak les, hogy ugyan miért is van letiltva, holott ő még életében nem járt itt?
Szóval tökéletes megoldás nemigen létezik.