»
»
Panaszkönyv
Panaszkönyv
Témaindító hozzászólás
2005.01.03 04:59
Látva a sok ilyen-olyan hozzászólást, ami csak a helyet foglalja egyéb témakörökben (XY másolja a portálom; blblba.gportal.hu pornográf, szerzői jogokat sértő ill. törvényes tartalommal rendelkezik; XY fél éve nem nyúlt a portáljához, stb.) szerintem ide lehetne írni a különböző portálokkal kapcsolatos panaszokat minden anyázás mellőzésével.
 
 
Elöző oldal
...
269
...
Következő oldal
 
1703.
2006.04.11 14:20

Kedves Webmester!

Van egy olyan tinioldal,ami más oldalakról szedi össze a cikkeit és még engem mondanak le,hogy mindent onnan lopok,pedig én sehonna nem loptam,ert mindenki látja,de annak az oldalnak a cikkeit láttam már az eredeti nana.hu-n a figyuzz.hu-n és az im-net.hu-n!Nem tudom,hogy mért kell más tollával ékeskednie!Egy csomószor mondtam már neki,hogy ne lopkodjon sehonnan,de csak leringyózott meg ilyenek!!!:(((

Lopós oldal: www.girlshu.gportal.hu

Oldalam: www.trendy-web.gportal.hu

Kérlek intézkedj!

Kati

 
1702.
2006.04.10 21:06
Tisztelt webmester!Most láttam meg,hogy az az oldal tulajdonosa,aki több ismerősöm kutyája képét ellopta,most az én kutyám képét lopta el.Többször felszólítottuk,hogy ne lopjon,de ez mindennek a teteje!Az én kutyámat és a barátnőmét egy győri spániel találkozón fényképeztük le,övé arany színű angol cocker spániel /Füles/ ,az enyém  egy black and tan angol cocker spániel /Dunadüllői Rich Girl Eni/ ugy reklámozza,hogy az arany színű az ő kutyusa.A kép az én oldalamon van fenn Spániel tali képek között !Kérem járjon utánna,és intézkedjen ez ügyben.Az én oldalam címe://gportal.hu/portal/kiscsirek Jenny & Bonny oldala
Az övé pedig:www.spanielfan.gportal.hu
tisztelettel:Káldiné Szakács Annamária
 
2006.04.10 19:06
oldalamon: www.darling-girl.gportal.hu-n, nem látszik a jobb oldalsó menüsor, légyszi segítsetek, köszi; Lilli:)
 
2006.04.10 12:41
tlouise, a portalod 'Stilus es felulet' menujen belul, a stilusok legurdo listaja alatt ott a figyelmeztetes:

"Az olyan stílusokhoz, melyek tartalmazzák a háttérképet, te már nem tudsz háttérképet feltölteni! (Alga, Baba, Csillagok, Húsvéti meglepetés, Kemy, Lila, Megasztár, Navy, Nyár, Szolíd)"

Hat ezert nem lehet.
 
1699.
2006.04.10 11:28

Üdv!

Éppen most csinálgatom a honlapomat és észrevettem hogy a "navy" nevezetű stílusnál nem lehett beállítani oldalhátteret! Pontosabban be lehet tallózni, de nem jelenik meg az új háttér! A többi stílusnál ezt meg lehet csinálni, akkor a navy-sílusnál miért nem?

Lécci nézzetek utána, mert az én oldalamhoz nagyon passzolna ez a navy stílus, viszont oldalhátteret is szeretnék berakni mindenképpen!

Ui.: Előre is köszi

 
2006.04.09 19:15
Irren és egész Hollandiában nincs egy posta, vagy egy bank, hogy feladd utalványon vagy átutaltasd? Mondjuk már nehéz lenne így, hogy a lejárat előtt 1 nappal jutott eszedbe.
 
1697.
2006.04.09 16:05
holandiaban elek es nemtudok mit kezdeni a portalomal mert nincs magyar mobilom ,es a cimemet sem adhatom meg 1 napom van a toltes hez .;sms-en kelene rendelnem kodot az elin ditashoz ha ma nem teszem meg torlodik ;cimem ;'irren@citromail.hu
 
1696.
2006.04.09 11:44
Kedves Moonka! Nem nálam kell kampányolni a rossz helyen lévő oldal miatt, hanem a webmestereknél:)) Én mint írtam, nem néztem meg az oldalt, csak általánosságban közöltem azt, amit egyszer a webmesterek valakinek leírtak:))
 
1695.
2006.04.07 20:30

Kedves Ariel! Hát megnéztem én is alaposan az említett oldalt, de meg kell mondanom, hogy nyoma sincs az oldalon az említett kategória tartalmának. Ez valóban inkább egy osztály személyes honlapja. Így egyet kell, hogy értsek pwv-vel.

Mona83!  Köszi a válaszod a Szerzői jogok fórumban :)

 
1694.
2006.04.06 11:47
pwv: megnyitottam mert nem figyeltem eléggé és nem láttam a kiírást, hogy NE NYISS ÚJ TÉMÁT. Viszont nem törölték, tehát mégiscsak akad valami értelme és igen kevés olyan panasz van, amit ne próbálnának orvosolni.
Ugyanakkor van olyan nap, hogy be sem tudnak nézni a fórumba, vagy esetleg Superuser hajnalban jut el idáig. Nem azért mert nem érdekli őket a panasz, hanem az a fránya időhiány.
 
Ugyan nem néztem meg a portált, amit leírtál, de, ha csak egy menüpont is akad, amelyik arra a témakörre utal, amelyikbe betette magát a portállistán, akkor joga van ott lenni, ezt már korábban is megírták valakinek az adminok. Ha abszolúte köze nincs az adott témához, akkor át fogják rakni megfelelőbe, hidd el.  Ha lassúnak találod az intézkedést ezzel kapcsolatban, jelezd e-mailben a webmesternek a dolgot, hamarabb tud segíteni, mert az e-maileket gyakrabban tudják megnézni.
 
Elöző oldal
...
269
...
Következő oldal