»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
470
...
Következő oldal

6379.
2006.03.30 18:49

bodacz.

Neked már nem kell külön regisztrálnod!
Lépj be azzal a névvel és jelszóval a Bejelentkező dobozban,
amivel létrehoztad a honlapod!

Urchin.

A menüben lévő modul felirata elé írd be <b> a felirat után pedig </b>.

icegirl.

Kreditet vásárolhatsz még a postán, rózsaszín csekken.(klikk!)

6378.
2006.03.30 17:19

Sziasztok!

Valaki tudna segíteni abban, hogy hogyan, vagy milyen kóddal kell egy menüben lévő modul feliratát megvastagítani?

Előre is köszi!!

6377.
2006.03.30 16:17

Sziasztok!

Szeretnék nyitni egy portált, de mivel Szlovákiai vagyok, ezért nem tudnám feltölteni a 20 kreditet! Légyszi segítsen nekem valaki! Nagyon megköszönném!! Légyszi!! Ha valaki megszán, akkor ide küldje: kimi_dferr@vipmail.hu

Móni!

6376.
2006.03.30 14:28

sziasztok!

please help! miért nem tudok képet beilleszteni szöveges modulba, külső programból, pl. AcDSee-ből? eddig tudtam... most új képet akartam betenni a főoldalra, a macskámról (linkkel) és egy új modulba a legújabb művemről. itt vagyok: //gportal.hu/portal/evickemuvek/ 

végülis sikerült, de csak úgy, ha az IE-ben létrehoztam egy html-t, oda beraktam a képet és akkor berakta szerkesztéskor. DE! Operával nem jelennek meg az új képek, SŐT, még IE-ben sem más usernél, valszleg az eltérő verzió miatt! mi az oka ennek?? és mit tehetek??!

ha tud, vki segítsen! köszi!

6375.
2006.03.30 14:21
Köszi, Superuser! A Wordpad is jó Notepad helyett? Elég régi gépen netezek, és a Notepadbe nem tudok berakni ekkora szöveget, azt írja ki, hogy kevés hozzá a memória. A Wordpad-ben csináltam txt formátumú szöveget (70kbyte lett), de így sem veszi be az egészet a szerkesztőke. És amit már egyszer bevett, utána abból is levágott, mikor megnöveltem a betűméretet.

6374.
2006.03.29 18:46

Nincs is olyan menüm,hogy ROOT!

6373.
2006.03.29 18:41

Sziasztok!

Szeretnék nyitni egy portált, de mivel Szlovákiai vagyok, ezért nem tudnám feltölteni a 20 kreditet! Légyszi segítsen nekem valaki! Nagyon megköszönném!! Légyszi!! Ha valaki megszán, akkor ide küldje: kimi_dferr@vipmail.hu

Móni!

6372.
2006.03.29 00:14
DTom: A word-doksiból kimásolt szöveg iszonyatosan sok formázási utasítást tartalmaz kódszinten, és így előfordulhat, hogy nem veszi be a szerkesztőke.

Megoldás: a kimásolt szöveget először illeszd be egy Notepad (Jegyzettömb) dokumentumba a gépeden. Így elveszti a felesleges word-ös formázásokat. Ha utána ott kijelölöd az egész szöveget, és így másolod, és illeszted be a portálod szerkesztőkéjébe, simán sikerül, nincs karakterkorlát. Persze a szerkesztőkével innen már simán formázhatod a szöveget tetszésed szerint, és jobban hagyja is magát, mintha egyből a Word-ből tennéd át.

6371.
2006.03.28 21:08

bill-fan.

Próbálj itt Bannert kérni magadnak:
//gportal.hu/portal/bannermuhely

6370.
2006.03.28 16:35
Én azt szeretném megkérdezni ,hogy egy megadott bannernek a kódját hogyan tudom úgy beilleszteni ,hogy egy kép legyen belőle.( Ha kép nincs hozzá csak szöveg )

Elöző oldal
...
470
...
Következő oldal