Russianbaby Kijavítottam a combo.gportal.hu-t, a naptár modulodat töröltem.
Aki azt mondta neked, hogy ha vörös háttérrel és fekete betűkkel írsz, akkor könnyen el fogják tudni olvaasni mások is, hazudott. Többet ne hallgass rá.
Sziasztok! Nagyon nagyon szepen kerlek titeket segitsetek nekem! Az egyik nagyon jo baratnom oldalat elcsesztem,es ugy latszik nagyon... :S Azt szerettem volna kerdezni,hogy valaki nem tudna-e nekem segiteni?? Mert akkora buntudatom van,mert elrontottam az oldalat... :(( Naptar kodot epp masoltam be,es valami rosszul sikerult es az egesz portal bal oldalra kerult! www.combo.gportal.hu <--- itt nezzetek meg! Ha valaki esetleg tudna ebben segiteni es helyere hozni mindent a portalon nagyon nagyon halas lennek erte!!!!!! Kelrek titeket! Segitsetek! Es ha valaki esetleg tudna segiteni az irjon nekem levelet! oldalamon talalod menuben,hogy:Irj nekem mailt! Eskuszom mindjart elsirom magam!!! Annyira bolond vagyok! Valaki !!! Segitsetek!!! Nagyon szepen kerlek titeket!!!! oldalam: www.russian-baby.gportal.hu Es a leheto leghamarabb!!! :(((
Bures: Létrehozod a képtár modult, utána pedig azon belül amikor új képtárat hoznál létre, kell kiválasztani, hogy melyik típusút szeretnéd. Normált, vagy szövegest.
Akkor üzenem a tárhelyszolgáltatónak, hogy nagyon jó az egész, de ez az egy ez hiányzik, de nagyon!!Ha lesz esetleg fejlesztés vagy hasonló akkor ezt mindenképp építsék be!!