Én most nem portálkritikát kérek, de nem tudom, hova írhatnék, ezért írok ide... (és tényleg bocs, hogy ez a második topic, ahova beírom ugyanezt, de fontos, hogy eljusson a címzetthez)
Nos. Egy szerencsétlen idióta ****** ******* ************ ********* hülyegyerek feltörte a honlapomat, és még szerencse, hogy ott voltam és időben le tudtam törölni, mielőtt úgy átírta volna, hogy nagyon égnék miatta... Miatta kellett új felhasználót regisztrálnom stb stb...
Ennek a kedves illetőnek szeretnék üzenni, hogyha olvassa itt a fórumot (szóval ez a rész csak neked szól):
Nagyon örülök neki, hogy találtál magadnak olyan elfoglaltságokat, amikkel másokat tudsz bosszantani. Mondjuk nem tudom drágám, te hogy viszonyulnál hozzá, hogy valaki elcs*szi azt, amin heteken keresztül dolgoztál. Őszintén kívánom neked, hogy csinálj te is egy honlapot, és történjen meg veled is ugyanez. Nem tudom mit szólnál hozzá... Csak fel kéne végre fogni, hogy bármikor lehet ahelyett, amit tönkretettél újat csinálni, szivem. Ha olvasod esetleg, amit neked írtam dobj meg egy maillel, és világosíts fel, hogy miért kell ilyesmit csinálni, mert ez az én csöppnyi agyamba nem igazán fér bele:mailto:kinga@sorban.axelero.net
A többiektől pedig elnézést kérek, hogy zavartam a témát, de ez kikívánkozott, ha már a kedves drága honlapromboló e-mailcímét nem tudom...