Elég sokmindent leszedett tőlem, bemásolom a címeket. Én már írtam neki, de kitörölte a bejegyzést. Légyszi intézkedjetek! (A cikkek sajátok, a képek az én képtáramba vannak.)
Tavaszi ruhakollekció ajánlat
Topok
Szoknyák
Csizmák
Pár kiló felesleg... Csináld meg a szemed és a szemöldököd! Manikűr
Sziasztok!
Ez az oldal másol rólam
//gportal.hu/portal/bettygirl/
Légyszíves kérjétek meg,hogy törölje a másolt dolgokat,mert egy csomó kép,s egyéb más saját kezüleg készített dolgot elvitt tőlem.
Köszönöm előre is:
//gportal.hu/portal/jlo/
Nem tudom ide kell-e fordulni de nem szeretnék továbbra is itt szerepelni: //gportal.hu/portal/tag-floorball/ majd képek árulók. Az egy dolog hogy nem igaz az egy másik hohy ennek ellenére itt van.... És ez igaz a másik itt lévő srácra is.
Ha tiéd a //lovaslady.gportal.hu azt kijavítottam. Nem kurzorkovetőt rakott be, hanem egy css fájlban használt kódot, és nem egy egyszerű modulba rakta be, hanem a modul nevének a helyére, de amúgy nagyon toppon volt az illető.
A girlshu-n nem is találtam sok olyan anyagot ami másolt, amugyis már letöröték!!! A tinioldalon vannak NLC-s cikkek meg egy csomó a www.bravogirl.hu ról!!!!! Őket szólítástok és azt a portál töröljétek!!!!!!
Igazatok van! Töröljék a tinioldalt a girlshut és a tini-websiteot is!! A Tinioldalon is vannak cikkek a nők lapjáról és a Tini-Websiteon is! Le levük!