»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
490
...
Következő oldal

6179.
2006.03.06 11:09
Ha megengeded átküldöm a webmesteri címre.

6178.
2006.03.06 11:07
Zsembeske,nincs igazad,mert kipróbáltam,ha nincsen válaszcím megadva,akkor bizony nem a gportál levélküldőjét adja meg feladónak,hanem ezt a cimet amit alább leírtam,ezt a citromailes cimet.Én nem azt mondtam,hogy a szolgáltató anyázott:-)

2006.03.06 10:47

Szia Judit!

Kipróbáltam mindenféle variációt, a levelezőnek semmi baja. Furcsa hiba lenne az, amiben a levélküdő szolgáltatás elkezdi anyázni a felhasználót. Még azt a variációt is kipróbáltam, hogy elfelejtettem megadni egy válasz e-mail címet, ilyenkor nem volt feladó úgyhogy őszintén szólva nem értem az ismerősöd magyarázatát.

6176.
2006.03.06 10:03

Érdeklődnék egy  dologról,nagyon érdekes.

tegnap egy olyan címről kaptam levelet,hogy:
MAILER-DAEMON@sa2.citromail.hu
az első levél egy ismerősömtől jött és mivel a cim gyanus volt,megkérdeztem tőle,most kaptam a választ,hogy a gportálos oldalam levélküldőjéről írta,csak elfelejtett válaszcímet megadni.No  a következő levélben ami arról jött már mindenféle f...fej voltam.Kérdezném,hogy most nem a gportálos levélküldő működik?hanem ezt a citromailes címet adja meg?mert eddig Gportal email küldő volt a feladónak megadva.

Köszi

6175.
2006.03.05 18:13
Köszönöm, megoldottam!
Böbsi

6174.
2006.03.05 17:20

Script megoldásba nem tudom van e ilyen,
de flashbe ez kb. 10 perc alatt megoldható...
Nálam pl. egy találsz egy egész prof. flash készítőt,
a neve swish, azzal gyerekjáték, de ha időm lessz,
a fórumomba egy tutorialt is készítek majd róla...

6173.
2006.03.05 12:43
Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy van-e lehetőség a gportálon, hogy diavetítés csináljak az oldalamon a képeimről? Mondjuk a főoldalra.

2006.03.04 18:21
Fecó egy "próba" nevű egyszerű modulba beillesztettem nálad egy képet (majd töröld légyszi), tehát akkor adott a kérdés:
Hogy próbálod beilleszteni szegény képeket? Írd le a folyamatot nagy vonalakban légyszi!

6171.
2006.03.04 18:06
Fecokam7, ha konkrétan leírnád mi történik amikor képet szeretnél beilleszteni, talán könnyebben akadna segítség!
Sunkid lehet, hogy ''jobb'' modulod, mint a szakemberek által készített, de akkor sem előnyös belekócolni, mert lerohassza a portálod és lesz sírás-rívás! Szerintem, ha nagyon szeretnéd a dolgot, kérd meg a webmestert, hogy ő segítsen ebben és akkor nem kockáztatod meg, hogy a portálodba fektetett rengeteg munkát füstbe megy! Ja! Javítsd ki az adatlapodon az oldalad elérhetőségét, mert eltartott egy darabig, amíg sikerült úgy összeraknom, hogy odataláljak:)))

6170.
2006.03.04 17:41

Andris 14!

Én azt értem, de csináltam helyette egy jobbat...

"Bocs Sunkid, a táblázat tag közé illesztett rész törölve, mert Firefox alatt szétnyomta a topicot" - Moderátor

Elöző oldal
...
490
...
Következő oldal