Nem egészen ide való a hozzászólásom, de sajnos az üzenőfal megszűnt:(
Találkoztam néhány portálon az Euro Market neve alatt fémjelzett, bedolgozói munkát hirdető emberkékkel. Korábban már én is próbálkoztam az Euro Market egyik ''területi képviselőjénél'' és lebeszélnék a dologról mindenkit! Oltári nagy humbug az egész.
A dolog lényege, hogy adj fel X összeget a területi képviselőnek, aki erre megküldi a lehetséges munkák jegyzékét. Az állítólagos munkák: baba CD értékesítése, fénymásolás+reklámanyagok terjesztése, területi képviselő stb. Olyat még nem láttam, aki baba CD-t értékesített volna, de a területi képviselői munkalehetőség pl. abban áll, hogy küldj el 8000-10000,-Ft-ot az Euro Marketnek, amiért is kapsz egy paksaméta fénymásolt anyagot, meg egy nyilatkozatot, miszerint az EM területi képviselője vagy. További feladatod pedig, hogy mint képviselő, hirdesd a munkalehetőségeket, amelyek tájékoztatójáért bezsebeled az 500-1000,-Ft közvetítői díjat, majd postázd azokat a (nem valós) munkalehetősegek listáját, amit Te is kaptál korábban.
Mellesleg jegyzem meg, hogy aki a munka közvetítésért pénzt kér, nem törvényesen jár el, így szabálysértésért büntethető, súlyosabb esetben csalásért...
Néhány link azoknak akik szeretnének bővebb infót erről az egészről: