»
»
Másolás - Szerzői jogok - Jogsértések
Másolás - Szerzői jogok - Jogsértések
Témaindító hozzászólás
2005.11.10 16:19

Beszélgessünk a szerzői jogokról!

 
 
Elöző oldal
...
59
...
Következő oldal
 
2006.02.26 13:22

Szerintetek ilyenkor mi van???

Sűrgősen kérném a segítségeteket!
a www.hedigudricza.gportal hu oldalt ha behozom, a logon kívül nem jelenik meg semmi! Létezik, hogy vki belépett és kitörölte az oldalt??? A www.gportal.hu oldalon beléptem most és módosítottam a jelszavamat, de akkor sem történik semmi. Vajon mii a gond? nagyon fontos információk voltak az oldalon, több órás munkámba került, míg felraktam egyetemi jegyzeteket, amiből március 6-án vizsgáznom kellene!
tisztelettel:
Szalayné Gudricza Hedvig
mail: szalaynegudricza@yahoo.com
 
2006.02.25 11:48

Nahh még ők voltak/vannak felháborodva, hogy mertem én webmesterhez fordulni, amikor ők lehetnek felháborodva, nem mi, amiért ilyen szánalmas másolatok vagyunk.  :D

Nem másoltunk semmit, tehát nem értem a felháborodást...

Puszi,Böbe

 
2006.02.25 08:30
"Az, hogy a portál korábban lett létrehozva mint egy másik fontos lehet egy ilyen "lopási" ügyben, de természetesen nem."

Igazad van, a kettő között nincs logikai összefüggés, hiszen egy régebbi portál is átvehet egy új oldaltól, de én azt írtam, hogy tartalmában és külsejében a Csakmiketten portál sokkal régebben így létezik, mint Winkék.
 
108.
2006.02.24 15:31

Ne aggódjatok!

Nem ti vagytok az elsők és nem ti lesztek az utolsók akiket ilyen "tőlem loptad" levelekkel bombáznak! A www.gportal.hu/wink -es emberkék is csak azt hiszik ezzel mennek valamire.

Ha tényleg nem komoly, megalapozott a vád nem is kell figyelni rá. Ha pedig másolt akkor valójában nem árt leszedni, de megjegyzem általában nem attól van "lopva" aki szól, hanem ő is valahonnan vette. Persze ezzel nem akartam senkiről semmit feltételezni.

Az, hogy a portál korábban lett létrehozva mint egy másik fontos lehet egy ilyen "lopási" ügyben, de természetesen nem. Mivel elméletileg lehetséges, hogy csinálok egy portált, majd három hónap múlva más valaki és én pár képet elveszek tőle.

Andris

 
2006.02.24 08:02
A Wink féle portál 2005. 11.26 -án lett létrehozva, tehát még elég friss. Kialakításában nagyon hasonlít a Csakmiketten portálra ami nagyon régóta ilyen tartalmú és külsejű, úgyhogy jobb lenne, ha meghúzná magát. Amúgy az élet kegyetlen, azért mert ő nem bírja a konkurenciát, még nem lesz törölve senki oldala.
 
106.
2006.02.23 19:55

Sziasztok!Mi a www.gportal.hu/tinioldal szerkesztői vagyunk.Mint már Böbe említette minket is csesztetett ez az illető. Most egy újabb levelet kaptunk tőlük:

Lyra Wink: Köszönjük a megértést!WINK TEAM
23 Feb 06, 19:33
Lyra Wink: nem lehet elűzni a szánalmas másolatokat!
23 Feb 06, 19:33

Lyra Wink: Kedves szerkesztő4Sajnos nem kerültek törlésre a tegnap felsorolt dolgok,úgyhogy ha nem teszed meg te,akkor jelentjük a webmesternek és az fogja helyetted megtenni!Tényleg ne haragudjatok,de másképp n

 

Szerintetek ez igaz? Mi semmit nem másoltunk az oldalukról, csak ugyanolyan stílusunk van, de mint már láttam ez ingyenes és bárkinek lehet. Valószínűleg az zavarhatja, hogy mi is tinis dolgokkal foglalkozunk. De szerintünk akárkinek lehet ilyen oldala. Légyszíves válaszoljatok!

 
2006.02.23 15:00

gportal.hu/wink Az ő oldaluk, de az összes tinioldalt csesztetik. rendben, megnyugodtam, köszönöm :)

 

 
104.
2006.02.23 14:55
Szia Böbe!
 
Én nem tudom melyik az a másik portál, próbáltam rákeresni, de nem sikerült.
 
Lényeg, hogy ne dőlj be az ilyen töröltetős alakoknak, mert bizonyítania kell, hogy tőle másoltad. Ehhez nem elég annyi, hogy ő azt mondja. Még a topic indításakor leírtam, hogy nagyjából mik szükségeltetnek hozzá. Feltételezem, hogy esetleg a Te látogatottságod magasabb és ez csípi a csőrét.
 
A designre vonatkozó követelése kicsit durva, kíváncsi vagyok mit szólnak hozzá portál készítői? Egyébként az egyedi(!) designt, sablont, elrendezést is bizonyítania kell, ha nem védette le, de olyat még nem ettem, hogy valaki az ingyenes skint akarja önhatalmúlag magáévá tenni.  Ha csináltatott volna a G-Portállal egyedit és valaki igyekszik lekoppintani, akkor van oka a hisztire, de így próbáld meg elengedni a füled mellett.
 
2006.02.23 14:35

Télleg ;)

Mondom annyi, hogy a designünk hasonló. Azt meg hát nehéz egyedivé tenni a gportálon. De az én lapom volt előbb kész :p :D

 Na mindegy, köszönöm szépen. Puszika.

Böbe

 
102.
2006.02.23 14:32
Ha nem az ő oldalukról vetted le a képeket, és tényleg nem másoltál onnan semmit, akkor nem lehet gond! De csak ez esetben!:-)
 
Elöző oldal
...
59
...
Következő oldal