»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
495
...
Következő oldal

2006.02.23 07:11

magas az, hogy egy oldal ugyanolyan legyen min. 2 böngészővel, attól függ, hogy az oldal készítője mennyire követte a webes szabványokat. De ezt csak olyan oldalon érheted el, ahol az elejétől a végéig te kódoltál le mindent, vagy hozzáférésed van minden fájlhoz (pl.: (x)html, css, stb. )

A táblázatot ha valamilyen webszerkesztő programmal csinálod, nem fog elcsúszni, ez igazán akkor fordul elő, ha Word dokumentumból másolod be a portálodba egy az egyben .

6128.
2006.02.22 23:26
Sziasztok! Olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy az oldalamon valamiért nem tudok fórumot létrehozni! A modult középre igazítom és egyszerűen nem ajánlja fel, hogy fórumot készítsek, csak a vendégkönyvet, egyszerű, chat stb. modulokat! Miért lehet ez? Lehetséges, hogy azért van, mert elkezdtem már Fórumot csinálni de végül az egészet kitöröltem? Segítségeteket előre is köszönöm! Dorka

6127.
2006.02.22 04:14
Sziasztok! A portálépítés során azt tapasztalom, hogy azáltalam (explorer böngésző alatt) feltöltött dokumentumok külömböző böngészőkkel megnyitva (PL: Mozilla) más-más megjelenési formát mutatnak. Ezáltal néha sorok csúsznak össze, illetve a karakterek összemosódnak. Van valamilyen formátum, vagy betűtipus amit érdemes alkalmazni ezeknek a hibáknak a kiküszöbölésére? A táblázatokról nem is beszélve, ezeknek a beillesztésénél meglepően érdekes dolgok jelennek meg?! Tudja valaki a megoldást?

6126.
2006.02.21 16:08
Electro: Mi az oldalad címe? Betartottad ezeket? "Háttérzenének legfeljebb egy megabyte méretű mp3, mid vagy wav formátumú zene tölthető fel. A fájl neve nem tartalmazhat ékezetes betűt, szóközt vagy írásjelet. "

6125.
2006.02.21 16:06
lehet, hogy ezt már többen is kérdezték de sajnos nincs időm végignyálazni az egész fórumot a válaszra. ha valaki tudna segíteni nagyon hálás lennék, ugyanis bármennyire igyekszem nem tudom megcsinálni az oldalamon a háttérzenét. A segítséget előre is köszönöm.

6124.
2006.02.21 12:24
Elkészült a Dragon Ballos oldalam. Látogassátok. Kérésre bármely rész felkerül. itt a cím: dragonballzgtaf.hq.hu

6123.
2006.02.20 22:36
Haladó, köszönöm szépen:) Majd egy napja keresem, ráadásul Mariann oldalán nem is jártam, valahogy körbeklikkelgethettem a portállistában, mert a designjére biztosan emlékeznék. Tipikus fától az erdőt...:)

pile a #6123 hozzászólásban ajánlottak egy linket, ahol találsz segítséget a video felrakásához.

6122.
2006.02.20 21:27

mona83!

köszönöm a segitségedet!

saját video anyagot szeretnék felrakni!, pld.-ul egy O.B.döntőt....stb, vagy egy nemzetközi versenyt, ilyesmire gondoltam.

6121.
2006.02.20 18:27
Mariann portálépto1 lapján én láttam egy olyat Ariel.
//gportal.hu/portal/portalepito1/
Jobb oldalt-közép:
FOTÓALBUM LAPOZGATÓK KÓDJAI
♥♥♥FOTÓ-SZALAG DEMÓJA-KÓDJA

6120.
2006.02.20 15:58

espadon:

Amikor szerkeszted a modulodat (pl főoldal), és odamész az egereddel a kép szélére, akkor ott tudod kisebbre   összehúzni a kép méretét!

A fejlécre a beállítások menüpontban a portálnév ablakba tudsz írni, de akkor ez az elnevezés jelenik meg a portállistában is!
A másik megoldás, hogy képszerkesztő programmal csinálsz magadnak egy lógót, és ott ráírod, amit szeretnél!:-)

Elöző oldal
...
495
...
Következő oldal