»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
503
...
Következő oldal

2006.02.12 12:30

Elnis akárhányszor azt írjátok, hogy a képek nem jelennek meg csak egy piros X, és pánikszerűen rámegyek az oldalra, én mindig látom a képeket. Ezért jó lenne ha te, vagy bárki más megírná, hogy mit csinált azelőtt, mielőtt csak a piros X-ek jelennek meg?

Olyan képbe ágyazott menüt grafikai programmal lehet készíteni, pl. Photoshoppal.

2006.02.12 12:25

Petra akkor frissíted, és annyiszor az oldalad, ahányszor jólesik. Csak belépsz adminként, bemész a modulkezelődbe, és azt írsz át, amit szeretnél

2006.02.12 12:22

Braedly igen, a bejelentkezett felhasználókhoz azért nem írtam tippet, mert G-Portálos oldalhoz nem tudok használhatót.

2006.02.12 12:18

Bogyo tanulj tovább, csak a fontos alapdolgokat is olvasgasd. Amúgy dícséretes, hogy magadtól nekiálltál

2006.02.12 12:12

Diagonal, szerintem meg működik a meta, csak frame-mel rendelkező oldalnál kicsit másképp, noframe tagot kér a Google, de mivel szerintem ha ebbe belebonyólódunk inkább kettőt lépünk hátra, mint egyet előre, inkább ajánlok egy oldalt, ahol le van írvaigen hosszasan, hogy tudod a keresőkre optimalizálni az oldalad, és egyéb más okosság :

http://webni.innen.hu/Google
Ennél többet nem tudok segíteni.

6044.
2006.02.12 11:12

a gportál webmestere megoldotta a problémát!
Csak azért irok,ha vki annyira joszivű,hogy mindenáron szeretne segiteni,akkor ne tegye,mert már megjavult!

6043.
2006.02.12 11:02
Van még egy kérdés és talán ez fontosabb. Az eddig felrakot képek helyén csak egy kis piros x van. Ugye ez eltűnik és nem kell újra feltennem a képeket.

6042.
2006.02.12 10:50

Szeretném az oldalamat még különlegesebbé tenni olyan módon, hogy a menük tetejébe képet szeretnék tenni.

Ilyen módon.

Elnézést a Witchi tulajdonosától.

Ha van valaki, aki tudja hogyan kell így megcsinálni, kérem segítsen.

6041.
2006.02.12 08:52

"csak ti egy-egy bizonyos szóra keresitek magatokat. "

Nekem ez a fontos,mivel egy idegen nem tudja a címemet ezért csak szavakra tud rákeresni.
Metag-tag eket beilleszteni a g-portálnál nem tudok mert nincs saját webcímem van.
Ha nem tudnak szavak álltal megtalálni minket akkor nemsok értelme van az oldalunknak.

6040.
2006.02.12 06:11

bogyo1.

Igen.
A HTML Little Pad programmal úgy kell képet betenni, ahogy most írtad.
(ez a progi egy kicsit öreg már)

Mindenkinek.
Akinek problémája van a Google-val, linjkelje már be ide a Google keresőbe az URL-címét:
//gportal.hu/portal/portálod-neve
mert ezt már nem hiszem el.
a Google-ben már nagy valószínüséggel bent vagytok, csak ti egy-egy bizonyos szóra keresitek magatokat.
Az pedig már más tészta.
Ha beírjátok a honlapotok címét ( //gportal.hu/portal/honlapod-neve ) a Google-be,
lefogadom, első találatra kitesz benneteket.

Elöző oldal
...
503
...
Következő oldal