»
»
Bugok minden mennyiségben
Bugok minden mennyiségben
Témaindító hozzászólás
2003.02.25 17:58
Ez a topic lesz a buglista. Ha találtok valami hibát, írjátok le, hogy mi az, és hogyan sikerült előidézni :)
 
 
Elöző oldal
...
196
...
Következő oldal
 
74.
2003.12.03 18:15

Kedves Admin!

A feltöltött képek összmérete: 11.19 MB.

Pedig egész képtárakat töröltem, és nem csökkent.

Még nem tudjátok mi az oka? Viszont, ha egyet is feltöltök, az hozzáadódik. Félek, hogy egyszercsak elfogy a hely.

Tin

 
73.
2003.11.25 18:01
Köszi. Akkor nem lustulok és én magam megcsinálom... (meg is csináltam volna, csak amikor linkelgettem, akkor jöttem rá hogy ez már eleve kész van a linkelgetés)
 
72.
2003.11.24 22:10

Alapjában véve igazad van, valóban a táblázat miatt kúszik lejjebb. De ez nem a portálépítő hibája, hanem a html sajátossága. Ugyanis ha csak bemásolsz egy máshol elkészített táblázatot, akkor az nem a szabályos kódolás szerinti lesz, hiszen egy másik oldal része volt.

Ha ezzel szemben te csinálod meg magát a táblázatot, itt, a G-Portál szerkesztőjével vagy megírod html-kódban, akkor semmi ilyesmi nem fog történni.

Egy-egy ilyen elcsúszott portál esetében, ha megnézed az adott felelős modul tartalmát kód-nézetben, akkor láthatod is, hogy sok esetben felesleges vagy hibás tag-ek maradnak a kódban, vagy keletkeznek akkor, ha szövegbeviteli mezőt tartalmaz a bemásolt html-kód.

Igazából nem sok lehetőség van az ilyesmi kiszűrésére, csak a saját kezű elkészítés - szabályos szintaktikával.

Rajta vagyunk az ügyön, ha kitalálunk valamit arra, hogy hogyan lehetne "bezárni" a bemásolt kódokat a modulba, akkor meg is csináljuk. Ha valaki tud megoldást, szóljon! :-))

 
71.
2003.11.24 21:34

Ilyen problémám [ld.: Bush] már nekem is volt. Rájöttem, hogy én hogy tudom kiküszöbölni, de azért ez nem biztos, hogy ez az OK megoldás:

A "Hatóságilag Tilos" nyilván egy "Egyszerű" modul. Abban a modulban pedig ha jól látom a linkek táblázatban vannak elhelyezve. VAGY a táblázatot vedd ki, VAGY a jobb oldalról tüntess el minden modult, és a megfelelő helyen fog megjelenni! [Egyik sem az optimális megoldás :-((( ]

Egyébként pont annyi sorral kezdődik lejjebb, mint ahány modulod van a jobb oldalon...

 
70.
2003.11.24 17:36

Nekem lenne egy aprócska problémám...

A honlapomon van egy "Letöltés" menü, abban a "Hatóságilag Tilos-t" ha megnyitom a menü fejléce nem a normális sorban kezdődik. Hogy jobban megértse a szerkeztőség, kérem nézze meg: //gportal.hu/slipknot 

Köszike.

 
69.
2003.11.21 23:07

1.)    Köszi az ingyenes lehetőséget portál építésére!

 Észrevételeim a következők:

 2.)    Ha egy EGYSZERŰ típusú modulba képet, táblázatot vagy egyéb objektumot teszek (szövegen kívül), a megjelenített modul nem a képernyő tetején kezdődik, hanem valamennyivel lejjebb. Ha csak kicsit lenne így, akkor az nem baj, de van, hogy teljesen kicsúszik a képernyőből!

3.)    Jó lenne, ha a stílusoknál nem csak előre meghatározottakat lehetne használni, hanem magunk is definiálhatnánk új színkombinációkat.

4.)    A logót nem lehet középre igazítani, így más felbontású monitort használóknak más lesz a megjelenített végeredmény.

5.)    Az egész portálépítőn a betűtípusok, ill. nagyságok elég „merevek” – legalább a méreteket lehetne szabadabban kezelni.

6.)    A felvett modulok sorrendjét ne csak nyilacskákkal lehessen változtatni. (Ráadásul az egyik saját készítésű „egyszerű” modult nem is sikerült a legfelső pozícióba mozgatni.)

7.)    Jó lenne, ha középen is TÖBB modul jelenhetne meg egyszerre.

8.)    A számláló viselkedésében tapasztalható furcsaságok:
- az átlagot minek alapján számolja?
- a bejelentkezett felhasználók száma nem egyezett meg a Felhasználók nyilvántartásánál megjelenő érvényes loginek számával.

9.)    Nagyon jó a chat! És a smile-k is tök jók! J

10.)                       A statisztika is nagyon jó, korrekt és hasznos. (Van felső határa a feltölthető képek méretének?)

11.)                       Jó lenne, ha a középen megjelenő modulok aljára lehetne linkeket tenni, hogy ne kelljen minden modult szerepeltetni a menüben.

12.)                       A linkek kezelésénél kár, hogy nem lehet képeket (bannert) tenni a linkek fölé, úgy nem lenne olyan egyhangú a linkgyűjtemény.

13.)                       Különböző hozzáférési szinteket lehetne biztosítani az egyes felhasználóknak (pl. adminisztrátor, híríró stb.)

14.)                       Jó, hogy a galériában lehet kis és nagyméretű képeket feltenni. Jó lenne viszont, ha lehetne egymás mellé is helyezni képeket.

15.)                       Vicces, hogy lehet cenzúrázni a vendégkönyv bejegyzéseket! De jó!

16.)                       Az is jó, hogy le lehet szedni a fejlécet a modulokról.

17.)                       Jó lenne, ha vagy a hírlevélben vagy a körlevélben meg lehetne határozni, hogy aktuálisan kiknek akarjuk elküldeni az üzenetet. (Mert lehet, hogy valami nem mindenkit érint.)

 Mikor jelenik meg az 1.0-s verzió?

 További jó munkát!

 
68.
2003.11.21 22:52

Hi!

Ha levélküldővel szeretnék üzenetet küldeni, elküldi ugyan az üzenetet, de hibaüzenetet küld a 98. sorban. Valami objektumnak a value tulajdonsága NULL vagy nem objektum.

 
67.
2003.11.21 22:41

Hi all!

Egy aprócska bug: ha nőneműek regisztrálják magukat, akkor a 'nem'-nél mindig: 'nincs megadva' jelenik meg...

 
2003.11.13 17:11
Istivel már felvettük a kontaktot, ezt is megoldjuk.

Köszi a bizalmat, olyan megható!!!
 
65.
2003.11.13 16:46

Te Pisti! A válaszadás lehetőségét én most átengedem Zsémbecskének, ő tudja jól lekezelni a magas labdákat.

Sok sikert, üdv: Admin

 
Elöző oldal
...
196
...
Következő oldal