»
»
Bugok minden mennyiségben
Bugok minden mennyiségben
Témaindító hozzászólás
2003.02.25 17:58
Ez a topic lesz a buglista. Ha találtok valami hibát, írjátok le, hogy mi az, és hogyan sikerült előidézni :)

Elöző oldal
...
110
...
Következő oldal

934.
2006.01.19 22:26

Zsembecske! Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Sikerült. Megint tanultam valamit öregségemre. :)Megnyugtattál, hogy nem kell szégyenkeznem, de gondolom ezt egy alap tanfolyam megtanítják, igaz, én meg csak magamtól jöttem rá a gép kezelésére és az ilyen kedves emberektől, mint Te is vagy , csipegettem a fel a tudnivalókat. :)

Mégegyszer köszönöm! Üdv., Szorgos

933.
2006.01.19 21:57

Szia Haladó!

Most megnéztem mégegyszer, de bevan állítva a kategória is és ki is van pipálva. Volt olyan nap amikor 6 nézetséget írt az oldalam, de akkor sem voltam fent pedig olyanok is ott vannak akiknek 1 van. Lehet, hogy reggel frissítik és ez a 6 talán utána volt? Nem nagyon értem. Azért köszi a segítséget.

2006.01.19 07:08
Szorgos a billentyűzetednek azon az oldalán, nem ahol a betűk vannak, hanem pl. a le-föl nyilak, kell lennie egy olyan feliratú gombnak, hogy Print Screen, vagy PrtScm.
Ha megvan, lépj be a linkek modulodba, és nyomd meg ezt a gombot, amikor azt a hibát látod amit írtál. Utolsó lépésként lépj be a Paint nevű programba a gépeden: ( Start menü ==>Programok==>Kellékek==>Paint) és illeszt be a képet. (Szerkesztés ==>beillesztés), vagy CTRL+V billentyűkombináció. A képet mentsd el, és küldd el légyszi a webmester e-mail címére. Köszi előre is!
// miért lenne szégyen, hogy nem használtál eddig a billentyűzeteden egy gombot, mert sose volt rá szükséged? Egyátalán nem az.

931.
2006.01.19 01:54
Köszönöm szépen! Kaptam is már levelet tőle és kért egy képernyő képet, amit én látok. Egy bajom van, hogy nem tudom, hogy kell olyat csinálni!? Tudom ez szégyen, de mit csináljak?:(  Elmondanád, hogyan kell? Előre is nagyon köszönöm!

2006.01.18 10:06
Még annyit hozzátennék, hogy a publikus oldalak listája naponta egyszer frissül

929.
2006.01.18 08:12
edinav

ROOT menü--->Beállítások.
Tedd be a megfelelő Kategóriába,
majd pipáld ki, hogy Publikus oldal.
Oda van írva:
(A portállistában és a TOPortál-ban csak a publikus oldalak látszanak.)

928.
2006.01.17 22:41

Sziasztok!

Én még elég kezdő vagyok, úgyhogy lehet, hogy valami nagyon egyszerű dolgot nem állítottam be, amit kellett volna. Szóval az lenne a problémám, hogy az oldalam nincs benne a toplistába, pedig napok óta nézem (edina-avon, és a divat, szépségápolásnál kéne lennie). Remélem tud valaki segíteni, hogy mit csináltam rosszul.

927.
2006.01.17 17:22
Tisztelt g-portálosok! Kérem segítsenek! a www.fifaliga.gportal.hu oldalon véletlenül túl nagy képet raktam a bal oldali menübe, s a képet nem tudom törölni, s az oldal nem látszik! kérem segítsenek!!!  aglezo@msn.com   elöre is köszönettel Szilágyi Zoltán

2006.01.17 14:16
Szorgos már szóltam a portálodról, a webmester megnézi

925.
2006.01.17 13:11

Szia Zsembeske!Ma ahogy beléptem az oldalamra ott volt minden a helyén, de elmászott egymásról a görgetéskor. megpróbáltam egyenként letiltani a javasolt modulokat, de csak azt értem el vele, hogy megint ott vagyok ahol eddig. :( Nagyon szomorú vagyok, mert már régóta szeretnék új linkeket feltenni és a régieket meg átrendezni. Nem vagyok ám nagy szaki ezen a téren, egy ismerős rakta be nekem azokat a szkripteket és szólt, hogy ne piszkáljam, mert összeomolhat az oldalam, én nem is piszkáltam semmit, csak egy csomó mindent törültem már, hogy gyorsabb legyen az oldal. Remélem sikerül valamit kiokoskodni!

Üdv., Szorgos

Elöző oldal
...
110
...
Következő oldal