»
»
Bugok minden mennyiségben
Bugok minden mennyiségben
Témaindító hozzászólás
2003.02.25 17:58
Ez a topic lesz a buglista. Ha találtok valami hibát, írjátok le, hogy mi az, és hogyan sikerült előidézni :)

Elöző oldal
...
111
...
Következő oldal

924.
2006.01.16 20:16

KEDVES MINDENKI!

A LÁTOGATOTTSÁG SZÁMLÁLÁSA EGY ÁTMENETI HIBA MIATT EGYES ESETEKBEN HELYTELENÜL MŰKÖDÖTT AZ UTÓBBI 48 ÓRÁBAN. EZT KIHASZNÁLVA TÖBBEN NEM A HIBAJELZÉS ESZKÖZÉHEZ FOLYAMODTAK, HANEM RÁKATTANTAK AZ f5 GOMBRA, ÉS IRREÁLIS LÁTOGATOTTSÁGI ÉRTÉKEKET PRODUKÁLTAK OLDALAIK SZÁMÁRA. EZ MINDENKÉPPEN TISZTESSÉGTELEN HÚZÁS VOLT, TELJESEN FÜGGETLENÜL MAGÁTÓL A LEHETŐSÉGTŐL.

A HIBÁT ELHÁRÍTOTTUK, ÉS AZ IRREÁLIS LÁTOGATOTTSÁGOT "BEPÖRGETŐK" ADATAIT LENULLÁZTUK. EZÚTON IS ELNÉZÉST KÉRÜNK A BECSÜLETESEKTŐL!

G-Portál Team

2006.01.16 19:41
Aki egyébként arra játszik, hogy a számláló modul pillanatnyi hibájából visszavonhatatlan előnyre tesz szert, az borzasztó nagyot fog csalódni.

2006.01.16 19:36
Szorgos szóltam a webmesternek, ő is meg fogja nézni.Azt próbáltad már, hogy azt a "köszöntelek" nevű modult letiltod, amiben van egy javascript?
Meg ha esetleg illesztettél be valahova még kódot, azokat is kiszeded, vagy legalábbis letiltod, és megnézed, hogy akkor fennáll-e a hiba?!

921.
2006.01.16 18:04
breakdance.

Engem a //gportal.hu/portal/animalsword/ portállal sikerült meggyőznöd.

920.
2006.01.16 14:28
Megint én. Ugy vettem észre akkor lehet az oldalt pörgetni ahogy akarom ha azon az oldalon frissitek amelyik a beállítások menüben kezdőlapnak van beállítva. Ha megnyitom a vendégkönyvet például és frissítek akkor a számláló már nem számol tovább, majd újra kezdőlap és lehet pörgetni......... Ezen valamit talán lehetne javítani.

919.
2006.01.16 14:22

Zsembecske! Köszi a választ! Most nem otthon vagyok, hanem a város másik végében, más gép, más szolgáltató/bár gondolom ez nem számít/ és a szorgos-stuci nevű portálomon az idegen gépről is üres a link-kezelőben a protokol és linkmodul sorok. Ill. 2 sorban látszik a modul neve, de ha görgetem az oldalt, akkor még az is elcsúszik egymáson.

A szorgos nevű portálommal nincs ilyen probléma.  

918.
2006.01.16 12:33

Hali! Újra én. :)

Az előbbi írás után visszanéztem a lapomra és valami furcsa lett. Aztán direktbe vizsgálódtam és a következő dolog tuti: már nem csak az F5 után ugrik a számláló, hanem akkor is, ha egy másik lapról visszalépek!! Ugye eddig 1 óra szünet következett.

A honlapom a nevem...:)

917.
2006.01.16 12:24

Hali!

Minden F5-után a számláló tényleg egyet ugrik! Mivel nem szeretném saját magam átverni, ezért csak 5-öt nyomtam rá, próbaként. :-))

Az IP-t nem állítottam közben sehová, céges masina, nem is tudnám...:)

916.
2006.01.16 12:15
Nos Pár sorban néhány megjegyzést a számlálókról.
Kipróbáltam találomra egy oldalt 1 látogatója volt 12óráig ma. Frissítettem az oldal és 12mp alat 50 látogatóra pörgettem fel.................. Ha nem hiszed nézd meg //gportal.hu/portal/animalsword/ helyet.
Akkor most hol a hiba ? Gépem új IP címeket generál másodpercenként ? nem valószínű.Szal bármelyik oldalt megtekintettem max 3-4 látogatóval  pörgettem. ja és amit olvastam a //gportal.hu/portal/aranyver oldalról szal most 11-ről 30 ra pörgettem fel.....

915.
2006.01.16 10:03

superuser.

Megnéztem én is.Semmi.
Tehát hiába frissítek.
gbalint91.
Könnyen be tudod bizonyítani állításod:
Mindkét általad legutóbb megadott honlapnak 1-2 látogatója van/volt.
"Csinálj" ott 20-30 látogatót.

Elöző oldal
...
111
...
Következő oldal