»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
539
...
Következő oldal

5689.
2006.01.03 22:04

Áh!

Köszi, gondoltam, hogy ilyen könnyű, csak hülye voltam. Azt hittem, hogy számológép.

Ja, és még azt is meg szeretném kérdezni, hogy, ha én belépek az oldalamra, akkor azt nem számolja bele a számláló?

5688.
2006.01.03 21:55

CharlieFirpo

A modulkezelőben az Új modul hozzáadása között találsz olyat, hogy számláló. Kiválasztod és kész. Ugyanúgy tudod kitenni mint az egyszerű modult vagy a vendégkönyvet, menümodult, G-Mail belépést, stb...

5687.
2006.01.03 21:10

Hello!!

Hogyan kell számlálót tenni az oldalamra?

Csak ennyit szeretnék kérdezni.

www.gportal.hu/portal/7thheaven08

5686.
2006.01.03 19:53

Nojjjemy:

A kódok és effektek némelyike csak explorerrel működik, firefoxxal vagy más böngészővel nem. Például áttűnési effekt...

Szóval explorerrel csináld. Gondolom, eljutottál addig, hogy bemásolod a kódot...

Utána csak az ok-t kell lenyomni és kész is lennél.

Elvileg így működnie kell....

5685.
2006.01.03 14:18

Sziaszztok!

Én is erre  a kódos izére kértem választ egy másik oldalon, ott ben adtak. Én megcsináltamm mindent, amit sutipok írt le. De nem jött be semm. At effekteknek nyoma nincs. Azt szeretnémm gekérdezni, h utána, ha bemásoltam mire kell kattintani??? Előre is köccr:Noemy(mit mongjak?!Jobb szeretem az apumtól rámragadt nevet:PicyNocy!)

2006.01.02 21:22
És ha lehet a választ az emilemre kérném mert nem nagyon tok idemocorogni hogy megnézzem a választ...
maann@freemail.hu

2006.01.02 21:20
CSináltam egy status bar-t és elrontottam...
siettem és úgyhagytam ahogy kimásoltam 1 oldalról...gyors le OK-oltam hogy ne kelljen megint újra kezdeni (mire bennvan minden ami kell, kiléptet a rendszer)...addigra már meg volt minden stb.stb. lent kiírta az oldal adminja által beleírt adatokat meg minden...kijavítottam VOLNA, de hiába írtam bele, "belezavarodott" a script...beleraktam megint mindent újból...még mindig olyan pedig nem raktam bele a scriptet megint...gondoltam törlöm a modult hátha akkor elmúlik...töröltem és még mindig olyan...mit tegyek hogy abbahagyja?

Az oldalam

5682.
2006.01.02 19:27

Minys:

Szerintem arra gondolsz, hogy hogy illesztheted be. Mondjuk kiválasztasz egy hullóeffekt kódját.

1. Keresd meg a kódot, jelöld ki és másold a vágólapodra.(jobb klikk és másolás)

2. Nyiss egy egyszerű modult, ezen belül a szövegmegjelenítőt válaszd. Katt a  jelre és illeszd be a kódot. (jobb klikk és beillesztés).

Remélem, jól értettem és erre voltál kíváncsi.

:)

5681.
2006.01.02 16:42

Sziasztok!

Tudna nekem vki segíteni a kódok használatában?

5680.
2006.01.02 16:31

Sziasztok!

Hogyan tudom a galériába berakni a képeket amelyikeket szeretném?

Előre is köszi!!

Elöző oldal
...
539
...
Következő oldal