»
»
Panaszkönyv
Panaszkönyv
Témaindító hozzászólás
2005.01.03 04:59
Látva a sok ilyen-olyan hozzászólást, ami csak a helyet foglalja egyéb témakörökben (XY másolja a portálom; blblba.gportal.hu pornográf, szerzői jogokat sértő ill. törvényes tartalommal rendelkezik; XY fél éve nem nyúlt a portáljához, stb.) szerintem ide lehetne írni a különböző portálokkal kapcsolatos panaszokat minden anyázás mellőzésével.
 
 
Elöző oldal
...
312
...
Következő oldal
 
1273.
2005.12.31 21:12

megint sütipók vagyok! az iménti bejegyzést ne vegyétek komolyan, mert nem az oldallal van a gond vagy a gportál szerverével, hanem az én ROHADT gépemmel. Bocsi...

 
1272.
2005.12.31 20:42
Sziasztok! Bocsi, hogy még szilveszterkor is a problémáimmal zaklatlak titeket, de nagy baj van: ha internet explorerrel netezek és szerkesztem az oldalam, akkor a site tisztára megtébolyodik: pl. amilyen modult kitörlök, az simán visszajön, meg egyszer megjelenik egy menüpont, máskor nem. De ha Firefoxszal szerkesztek, akkor minden rendben. Mi lehet a baj? Az én böngészőprogramom a rossz, vagy valamit elszúrtam az oldallal. Kérlek, segítsetek. sütipók
 
2005.12.31 17:44
Kedves Felhasználók!

Az egész csapat nevében kívánok mindenkinek Sikeres, és Boldog Új Évet!
 
1270.
2005.12.31 16:14
Jó, igazából már mindegy a srác, csak abban a pillanatban azért felháborított. [Ilyen vagyok] Szóval akkor hagyjuk superlosert, ami meg a csacskás dolgot illeti, hát az sem érdekel. Nektek is jó bulizást.  BUÉK!
 
1269.
2005.12.31 16:10
Ashiquor: majd mi eldöntjük, mi fér a panaszkönyvbe, mi nem, jó? Mivel látszik rajtad a jóindulat, elmagyarázom. Az a chat-bejegyzés, amit beidéztél, egyrészt vulgáris szavakat tartalmazott. Másrészt viszont jogsértést követtél el vele, mivel a tulajdonosa hozzájárulása nélkül idézted a széles nyilvánosság elé, amit kizárólag neked szánt, a te oldaladra. Így az ízléstelenségtől, és a jogsértéstől is meg kellett szabadítanunk a postodat. Nem akartunk rosszat, láthatod.

Úgy látom, most belekeveredtél ebbe a közszereplésbe, és nem sikerül a leállás. Minden postoddal csak vesztesz a népszerűségedből, noha nem akarsz te semmi rosszat. Ilyenkor kell bölcsen hallgatni.

Ez persze a többiekre is vonatkozik!

Mindenki menjen bulizni, érezze jól magát, és felejtsétek el a G-Portált a Fórumával együtt Szilveszter napján! Mi is had pihizzünk már! -- BÚÉK! -- Admin

 
1268.
2005.12.31 15:38

"Tisztában vagyunk vele, hogy ezt nem lehet orvosolni."

Én ezt írtam már korábban. Tehát tudom, hogy ezen nem lehet változtatni. Csupán horgasz54 véleményével értettem egyet.

"A hibát ne a gportálban keresd, hanem a tévében. :P"

Tehát mégcsak nem is említettem, hogy a probléma itt van.

UI: Az előző hozzászólásom első fele miért lett kimoderálva? Azért panaszkönyv...

 
1267.
2005.12.31 13:24
Ashiquor.
Bocs a kifejezésért, de neked értelemezési nehézségeid vannak.
Ez van kiírva a top10-hez:
A 10 leglátogatottab portál a napi átlagokkal

És nem ez:
A 10 legértékesebb portál a napi átlagokkal

Mi ebben a nem érthető?
Csinálj egy Top 10 legértékesebb oldald a honlapodon, és le van tudva.
Itt a főoldalon szubjektív mérőeszközt sosem fogsz találni.
Mert hát ugye, ami miatt agáltok itt, az ellen felszólaltok havonta hárman-négyen.
Ha ki lenne írva a A 10 legértékesebb portál a napi átlagokkal Ashiquor -al az élen, az ellene naponta 100-an szólnának fel.
Csak ennyit kérdeznének.
Miért?
És nem lehetne rá válaszd adni.
A látogatottságra lehet választ adni (bár van aki valamely okból kifolyólag ezt a mérőeszközt nem érti, vagy nem akarja megérteni)
 
1266.
2005.12.31 11:17

----------------
superuser: Nem feltétlenül érezné jobban magát senki akkor, ha törölnétek a csacskás portálokat. Csupán szerintem arra akarta felhívni a figyelmet, hogy egy "idétlen fruska, és az ízlésficamos öltözködési stílusa" még is többet "ér", mint egy tartalmas, igényes, saját oldal. Horgasz54: A hibát ne a gportálban keresd, hanem a tévében. :P

 
1265.
2005.12.31 01:28
Jaj, már megint ez a téma...És mindig azoknak fáj, akiknek kevés a látogatója. Persze, én megértem, de hát...

Kíváncsi lennék, mire akarsz kilyukadni azzal, hogy "reális a 80-100 látogató"? Mit értenél ennek ellenkezőjén? Hogy csalnak? Valahogy hozzáférnek a G-Portál szerveréhez, és pöckölik a számlálót? Vagy netán mi csalunk? Nyilván nem erre gondolsz, de akkor mire?

Csak tegyél egy próbát: írd be bármelik keresőbe, de legtöbben a Google-t használják, hogy "Csacska angyal". És akkor rá fogsz jönni, hogy miért olyan sok a látogatójuk. Egy bizonyos korosztály nőtagjai szinte bálványozzák ezt az idétlen fruskát, és az ízlésficamos öltözködési stílusát. És keresgélik a neten is. És megtalálják. Erre jók a keresők. És igen, még külföldről is rengeteg látogatójuk van, mert ez a sorozat külföldön is terjed.

Kérdés: miért zavar téged és sok mást, hogy őket látogatják? Attól neked kevesebb lesz a látogatód? Ha mondjuk a G-Portál azt mondaná, hogy soha többé egyetlen Csacska angyalos portált!, akkor hirtelen jobban éreznétek magatokat? Jobban jönnének az oldalatokra? Ugye nem.

A kategóriákban "illegálisan" tartózkodó portálok büntetésével egyetértünk, ez a jövőben meg is fog történni.


A témát jó lenne átgondolni, és levenni a napirendről, mert sima értetlenségről és irígységről van szó. És ez méltatlan hozzátok! :-)
 
1264.
2005.12.30 22:38

Elnézést nem akartam már ezzel a témával foglalkozni, de most már csak megkérdezem ha már idáig jutottunk: mivel senki nincs felakadva azon, hogy egy csacska oldalon a számláló 20 perc alatt 40-50 között mér, úgy látszik én nem tudok valamit. Ezek szerint ez reális. A napi ezervalahány látogatás is. Számomra ez elképzelhetetlen. És szerintem több  hozzászóló is ezért szól, mert ugye az a bizonyos igazságérzet....Én változatlanul azt mondom: be kell tartatni azt, hogy (ez a legjobb példa) egy turizmus kategóriát ne vezethessen egy "tőccsél le zenét nálam" oldal. Az utána következő oldalak igazi turizmussal foglalkozó oldalak. Ha tévedtem a csacskások látogatottságával kapcsolatban és 1 óra alatt reális a 80-100 látogató, úgy megkövetem őket és elnézést. Részemről többet nem piszkálom ezt a témát. Valószínüleg ennyit sem kellett volna, mert soha közelébe sem kerülhetek a top 10-nek.

Boldog újévet kivánok minden portáltulajdonosnak, minden látogatónak és az összes mogyerának. :-))))))) Imre.

 
Elöző oldal
...
312
...
Következő oldal