»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
1025
...
Következő oldal

829.
2004.08.18 20:11
Sziasztok! Nos, én már nagyon az elején elakadtam... létrehoztam egy oldalt, de amikor rámennék, akkor csak a gportál oldala jelenik meg, nem az a lap, ahol szerkeszteni tudék... így nincs sok esélyem a szerkesztésre, nemdebár? :) Lécci, segítsen valaki! Előre is köszi!

828.
2004.08.18 20:09

hello!

azt szeretném megtudni hogy mért csinálja azt a rendszer hogy ha linket adok hozzá a soorendhezbeírok egy "1"-est és "Beállít" gombra kattintok kiírja hogy a sorrendet 1 és 999 közötti számmal lehet megadni???

ezt mért csinálja.

aki segít KÖSZI

827.
2004.08.18 18:18
képet a chat fölé. Hogyan? ez itt a kérdés.

826.
2004.08.18 14:43

Hi!

Azt szeretném megkérdezni, hogy az egyik oldalalam túllépte a 40 megát. Jelenleg 43 megánál van. Most ugyen nem fogja a webmester törölni a képeket?

Argon

825.
2004.08.18 12:28
plspls volt itt már kérdés h h kell a kodokat beirni valaki segicseeen:(( hova és mit kell beirni....köcc

824.
2004.08.17 06:11
A hirdetéseknél nem tudok se betüméretet beállitani, se képet beilleszteni, se belinkelni a szöveget. Eddig ezzel nem volt problémám, nem értem most miért nem müködik mint eddig. Nézzétek meg légyszi, hogy most nálam van-e probléma, vagy a gportal-on. Köszi.

2004.08.16 19:56

SZIA RELIGION!

Neked is azt tudom tanácsolni, hogy írj egy e-mailt a webmester@gportal.hu -ra a portálod címét is feltüntetve, ill. csatold a levélhez légysz azt a képet /vagy egyet azok közül/ amit fel szeretnél tölteni, de nem megy valami miatt. // azt is megírhatod, hogy próbálkoztál kis méretű képpel és a képfile nevében nem volt ékezet..//

2004.08.16 19:50

SZIA WESTI!

Nem éri meg ezen idegeskedni, de kellemetlen, az tény..Szerintem inkább dobj egy e-mailt a webmester@gportal.hu -ra, ez most egy olyan probléma, amit így a legkönnyebb orvosolni.

821.
2004.08.16 18:02

mivel a G-mailnél senki nem válaszolt, ezért itt kérdezem meg:

miért nem akar belépni a g-mailomra???? pár napja csináltam egyet, de még mindig nem fogadja el!!

bocsi, hogy ilyen vagyok, de senki nem válaszolt már, és ez egy kicsit ...

Westi

820.
2004.08.16 09:38

Szia zsembecske m.!!!

Mint azt már írtam az előbbiekben lekicsinyítettem a képet 30 KB-ra meg még kisebbre és nem jó!!! Én még arra is gondoltam hogy csak azokat a képeket lehet felrakni amik eredetik. Ezt úgy értem hogy ha ráállsz az egérrel a kép ikonjára ott kiírja a méretét, típusát, kép készítésének idejét, és hogy milyen géppel lett készítve. Na most, ha te átalakítod a képet és át is nevezed esetleg akkor megváltozik a kép eredete és már nem az eredeti képként fogja kezelni. Lehet hogy ez a gond???? De nem értem ha így van akkor miért?? Mert ez így nagyon sz*r!! Esetleg egyéb segítség lenne?? Megköszönném...

Elöző oldal
...
1025
...
Következő oldal