»
»
Bugok minden mennyiségben
Bugok minden mennyiségben
Témaindító hozzászólás
2003.02.25 17:58
Ez a topic lesz a buglista. Ha találtok valami hibát, írjátok le, hogy mi az, és hogyan sikerült előidézni :)

Elöző oldal
...
170
...
Következő oldal

334.
2004.08.07 09:44
Kedves dax és a többiek!

Alapvető tévedés, hogy a G-Portál nem tudja kezelni a [style] tageket! (Elmagyaráznám, de előbb meg kellene tanulnod, mi is az, amit használni szeretnél.) Ráadásul értened kellene azt is, hogy a portálod kódját php-scriptek küldik el a böngészőknek, tehát a html-kód csak abban a pillanatban generálódik le.

Az egész G-Portál css-ek használatával épül fel. A tartalom pedig adatbázisban tárolódik. Csak így lehetséges, hogy pár kattintással meg tudod változtatni a portálod stílusát.

Ha átgondolod, megérted, hogy így semmi értelme nincs egy olyan eszköz használatának, amely a statikus (hagyományos) html-oldalaknál alkalmazandó, illetve a php-alapú oldalaknál is, persze csak szerveroldalon.

Ha ilyen cuccokkal akarsz site-ot építeni, a G-Portál nem neked való. Itt a bárhonnan feltölthető tartalom, az interaktivitás a lényeg. Ha egyébként megfelel neked a G-Portál, de minden áron olyan design-t akarsz, ami csak neked van, akkor ezt 1-3000 Ft körüli összegért elkészítjük a terveid alapján. Persze bizonyos megkötések itt is vannak.

Egy munkatársamtól hallottam, és nagyon igaz: "Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!"

2004.08.07 08:33

//Bocs Dax , de tetszik..Ha közvélemény kutatást tartanánk,  nem tudom hányan írnák azt a G-portál userek közül, hogy " ismerem a CSS-t használnám szívesen"..,mert hát ugye nem árt, ha valaki ismeri, mert  a Javascripteket sem ismerik, használják, aztán az elcseszett oldalakat meg lehet javítani, ezzel értékes időt elvéve a fejlesztésekre szánt időből..//

332.
2004.08.06 21:54
Inkább aval van a gond hogy találunk jo kis <stlye>-t (css-t) és gondoljuk berakjuk oldalunk és ezt teszivele jártam már én is igy evell szal jo lenne ha gond nélkül kezelné a gportal az ijen css-ket ( <style> részt )

2004.08.06 05:55

//Biztos megint Javascript  probléma..Még jó, hogy százszor leírtuk itt a fórumban, hogy vigyázzatok vele, és próbáljátok ki, mielőtt a főoldalra kerül.//

330.
2004.08.05 16:16
Figyi lenne vmi kérésem hogy rákéne nézni a http://didomusic.try.hu-ra mert bármire is kattintok semmi se jön be szal biztos van ott gond és jo lenne ha ujra jo lenne az a oldal (bár nem az enyém)

329.
2004.08.01 11:46

Nem tudom, hogy miért, de ha belépek az oldalamra és nem jelentkezem be, akkor a számlálón 0-0 van.

Ott is 0, hogy bejelentkezett tagok, és ott is 0, hogy látogatók. Így nem tudom, hogy jár-e valaki az oldalra (látogatók).

Az oldalam címe: www.gportal.hu/portal/la-banners

328.
2004.07.23 12:21

Egyébként a portálom: //voldemortfan.gportal.hu

Előre is nagyon köszönöm a segítséget.

327.
2004.07.23 12:07

Nekem az lenne a problémám, hogy eltüntette a bejelentkezés modult. Az állapotsorban is azt írja ki hogy az oldal hibás...
És nem tudok vele semmit se csinálni :(

326.
2004.07.16 22:22
Hello Mért van az hogy ha be akarok lépni a portálomra(www.q3arxdns.gportal.hu) akkor mindig a gportal.hu jön be?? phiebuw

325.
2004.07.16 12:41

Köszi, biztos igazad van. Abban legalábbis, hogy nem vagyok nagy html-szakértő, de az alapdolgokat azért már összeszedegettem.

Ennek ellenére nekem mindig telerakja utólag a <table> jelekkel, és ezek Netscape-pel látszanak is.

De átnézem újra a cuccaimat.

Elöző oldal
...
170
...
Következő oldal