»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
564
...
Következő oldal

5439.
2005.11.26 10:40

Talán nem haragszol meg Kedves webmester, ha ide is beteszem ezt a kis  szöveget. Kérlek, ha egy mód van rá, ne töröljed ki :-)

Kérlek Benneteket, nézzetek be erre a honlapra. Segíteni akaró és segítséget kérő emberek lapja, ha tudtok segítsetek, nem csak felajánlásokkal,hanem a környezetetekben élő rászoruló emberek kéréseivel is, hisz ezek a rászoruló emberek, nem igen rendelkeznek internetes hozzáféréssel.

Köszönöm!!   //gportal.hu/molnari67

2005.11.26 10:30

Sziasztok! Kriszta vagyok és még elég zöldfülü ami azt illeti. Szeretnék például felrakni egy videót az oldalamra és zenéket is,de nem tudom, hogy kell. (Másoknál láttam, hogy sikerült. :)) Előre is köszi a segítséget.

oldalam: http://www.gportal.hu/portal/angyaloktitkai/

5437.
2005.11.26 10:02
Sziasztok! Többször is kértem már segítséget, és remélem, hogy most is fogtok tudni segíteni. Nekem van egy nevelős honlapom. Minden héten adok fizetést a regisztráltakak,de ezzel nagyon sok gond van. Elég időigényes munka 40 embernek egyesével hozzáírni x összeget. Az lenne a kérdésem, hogy létezik-e olyan kód, amivel be tudnám állítani, hogy saját maga utaljon? Kérlek, segítsetek!! Vagy írjátok le a kódot, vagy írjátok meg, hogy mi a neve ennek a kódnak!

2005.11.25 22:06

basszus

Én is új vok...Na szal az a kérdésem,hogy amikor képet teszek be hogy lehet azt hogy ne láccóggyon egyből hanem rá kelljen klikkelni a "képek rólam"-ra?

És hogy lehet több képet is betenni??

PLZ irjatok vissza :(

5435.
2005.11.25 21:34
g-portal. e-mail cím?

5434.
2005.11.25 16:12

Ugyanezt írd le E-mailban is a webmesternek:
webmester@gportal.hu

De onnan ne felejsd le a honlapod címét : )
Megcsinálja nyugi.
(amúgy honnan van az Óra?Vagy te piszkáltad meg a kódot?)

5433.
2005.11.25 12:11

Sziasztok!
Nagyon kezdő vagyok és a segítségeteket kérem.
Betettem egy órát amit találtam, valószínűleg rosszul, és most eltűnt az oldalam jobb oldala, ahol be tudnék lépni. Hogyan tudnék bejutni és pl. visszacsinálni a dolgot?

Előre is köszönöm!

Oszi

5432.
2005.11.23 22:34

Vader.
Az a legjobb,ha a menüpontokat átmásolod egy Egyszerü tipusú modulba.
hogyan?
1. Jobb klikk a menüpontra,majd Parancsikon másolása.
2. Majd belépsz az Egyszerü tipusú modul szerkesztésébe,és ezt a linket,ami már a vágólapodon van(az "egeredben"),ráteszed egy szövegre.
hogyan?
1. Kijelölöd a szöveget.
2. Benyomod a láncszemgobot:
3. A felugró kisablakból törlöd az ott található http:// feliratot.
4. Jobb klikk-Beillesztés segítségével beteszed a linket.
5. Leokézod a kisablakot.
6. Leokézod a modult.
7. Belépsz a  modulkezelőbe,és ezt a menüpontot(mármint a régit),visszavonod középre(inaktív)állapotba,és ekkor már csak onnan lehet elérni azt az oldalt,ahová másoltad.

majd tovább:
1. Visszalépsz a modulba szerkesztésébe,(Az Egyszerü tipusuba,ahová már bemásoltuk a menüpontot)
2. A menüpont elé helyezed a kurzort.
3. Benyomod ezt:
4. A felugró kisablakból törlöd az ott található http:// feliratot,és bemásolod a nyilacska(kép) URL-címét,Ezt:
http://www.fearfans.com/media/img/arrow_yellow_right.gif

5. Leokézod a kisablakot,(ekkor megjelenik az a kis nyilacska a menüpontod elött).
6. Leokézod a modult is.

hát ennyi lenne tömören.
Próbálkozz,kisérletezz te is,majd ha elakadsz,írj.
De mond el,hol akadtál el(meddig jutottál)

sok szerencsét.

5431.
2005.11.23 19:15

Hello!

Az lenne a kérdésem hogy megoldható e valahogy hoz ezt a nyilat   valahogy berakhassam a menüpontok elé? Ha igen akkor segítsetek! Előre is köszi!

Vader

5430.
2005.11.23 19:10
A G-Portálon jelenleg még nincs olyan modul, amelybe bármit is fel tudnál tölteni. Maximum más tárhelyről linkeket tudsz elhelyezni az oldaladra. Erről most nem írnék bővebbet, keresgélj a Portálok listájában, találsz jópár portálépítéssel foglalkozó oldalt, náluk mindez le van írva hosszasan.

Elöző oldal
...
564
...
Következő oldal