»
»
Panaszkönyv
Panaszkönyv
Témaindító hozzászólás
2005.01.03 04:59
Látva a sok ilyen-olyan hozzászólást, ami csak a helyet foglalja egyéb témakörökben (XY másolja a portálom; blblba.gportal.hu pornográf, szerzői jogokat sértő ill. törvényes tartalommal rendelkezik; XY fél éve nem nyúlt a portáljához, stb.) szerintem ide lehetne írni a különböző portálokkal kapcsolatos panaszokat minden anyázás mellőzésével.
 
 
Elöző oldal
...
329
...
Következő oldal
 
1103.
2005.11.26 16:46

Szia!

Igazad volt, most már megjelenek! ;) De azért köszi a nyugtatást!

Viszont már megint van bajom. :S

Más honlapok vendégkönyveibe az utóbbi időben nem tudom beszúrni a banneremet - egyszerűen nem rakja be. Nem hinném, hogy én vagyok amatőr hozzá, másnak se ment. Mi lehet a gáz?

 
1102.
2005.11.26 10:43

szatija: gyorsan megnéztük az oldalakat, és nem igazán úgy találtuk, ahogyan írtad. Vagy már lecserélte a háttérképét...

Az viszont érdekes, hogy nálad milyen sok képi és szöveges hasonlóság - sőt azonosság - van a következő oldalakkal:
www.allati-fincsi.hu
www.whiskas.hu
www.hazikedvencek.hu
stb.........

Talán ők is tőled loptak....  ;)

 
1101.
2005.11.25 21:03

Sziasztok!  Megint én vagyok a www.mancs.gportal.hu ról! (elöbb irtam) Most néztem meg csak jobban a mi és a www.gportal.hu/hobbiallat-macska oldalt, és van egy olyan menü( nállunk a macskabetegségeken belül az elsősegély, nálla a macskabetegségekben) ami tök ugyanaz még a kép is és a betű szine/mérete. ÉS erre oda irta a kisasszony, a végére, hogy

A szöveg 1 könyvtárikönyvből, a kép www.funpic.hu !

 Nah, ehhez mit szoljak!?

ÉS a többi hasónlóságról, már inkább nem is beszélek! De ami negyon felháborít az az ő háttere amit magam csináltam fejlécnek, erre meg ellpta!

 
1100.
2005.11.25 21:02

Sziasztok!!!  Van egy oldal, ami történetesen a mi oldalunkról LOP!!!! És ez az oldal a www.hobbiallatok-macska.gportal.hu és a mi oldalunk pedig, a www.mancs.gportal.hu . Már amit röktön észre lehet venni, hogy az ő háttere ugyan az, amit én(szandi) csináltam fejlécnek, nézzétek meg az oldalunkon a bannerek között és hasónlítsáátok össze az ő oldalával. KÍSÉRTETIES A KÜLÖNBSÉG!!!!

Még a cikkek is a mi odlalunkról vannak, ez már télleg felháborító, remélme ki fogjátok/kifogja valaki törölni! :(

Üdvözlettel: www.mancs.gportal.hu szerkeztői: Timi és Szandi ;)

 
1099.
2005.11.23 22:06
Javítson ki valaki, ha tévedek, de mindez simán kiolvasható az utóbbi napok IceWall postjaiból itt, és a többi topicban. Persze nyilván nem csak a G-Portál kap tőled...
 
1098.
2005.11.23 21:32

Ígérem többet nem kérdezek. :-) Egyébként senki nem nézi pénzéhes idióták gyülekezetének a G-Portál fejlesztőit (én legalábbis nem). Nem tudom, hogy ezt melyik hozzászólásomból sikerült kikövetkeztetned.

 
1097.
2005.11.23 20:33
A bannermentes portálok száma a 3 ezreléket sem éri el, jelenleg 199 oldalon nincs reklám. Természetesen a megadott PI adatoknál mindig levonjuk a bannermentes oldalak oldalletöltéseit.
Az auditálás a G-Portál látogatottságára vonatkozik. A reklámokat, a megjelenéseket és kattintásokat egy másik, független adserver auditálja, hirdetésenként, kampányonként. A médiaajánlatnál a "community"-t mutatjuk be a Webaudit méréseire hagyatkozva, hisz nem csak az oldalletöltések számát méri a Medián, hanem a látogatások, és a látogatók számát, gyakoriságát, visszatérését, stb. Ezen kívül különböző keresztlátogatottság-méréseket is végez egyéb weboldalak látogatóival összevetve. Olvass kicsit bele a Webaudit működési leírásába. A Medián kompetenciáját, szakértelmét - gondolom - nem akarod megkérdőjelezni. A mienket rendszeresen megkérdőjelezed, ez tény. Nem akarsz bejönni egyszer, hátha kiderül számodra, hogy nem pénzéhes, ostoba, hazudós idióták alkotják a csapatot?
 
1096.
2005.11.23 19:57

Sziasztok!

Nem igazán ide való a téma, de kérés, hogy új témát ne hozzunk létre. Szóval történt a mai nap folyamán, hogy egy ismerősöm megkért, hogy nézzek szét bannerhirdetésekkel kapcsolatban, gondoltam miért ne hirdessen itt a haverom, ajánlom neki a G-Portal-t. Voltam olyan "mocsok" és megnéztem az auditálás pontosságát.

Megnéztem pár oldal forrását, az audit-kód miatt. Természetesen a sajátomat is, amely reklámmentesítve van. Auditálva van a reklámmentesített oldal, erről a javascript kód tanuskodik. A következő kérdések merültek föl bennem:

Miért is van a portálom benne az auditált felhasználói oldalak között, amikor G-Portálos reklámot nem jelenítek meg?

Miért vannak a reklámmentesített oldalak benne a "Médiaajánlat"-ra vonatkozó statisztikában (elvégre már nem tekinthetőek hirdethető reklámfelületnek)?

Szerintetek mennyire hiteles így az auditálás?

 
1095.
2005.11.23 19:03
Olvassátok el, mit ír a Google a saját keresőrobotjáról: KATT IDE!

A keresések a legritkábban egy weblap neve alapján, még ritkábban a "Címe" alapján történnek. A keresgélő emberkék leginkább kifejezésekre keresnek. Az pedig, hogy a beérkező találatokban a weblapod címe vagy az URL-je jelenik meg, teljesen mindegy nekik. Csak figyeld magad, ha keresel valamit a neten. Érdekel, mi van kiírva a találathoz, ha egyszer rákattintva megtalálod végre, amit keresel?

És még mindig ismétlem: nem mi változtattunk...

 
1094.
2005.11.23 11:58
Azt kifelejtettem, hogy természetesen a domaint vagy aldomaint regized be a Google saját adatbázisába. :-)
 
Elöző oldal
...
329
...
Következő oldal