Gratulálok a G-Portal Team-nek az 1.0-hoz, és net-barátaim nevében is köszönöm a fejlesztéseket! Szép estét, szép napokat kívánok Nektek üdvözlettel:) Xabolcs
Nem birok feltennni képet a cikhez! csinálok egy képet, amit adobe photoshoppal csinálok, elmentem jpg-be, és amikor feltöltöm, egy nagy iksz jelenik meg a helyén miért? (a fájl neve ez volt: 20051109.jpg de volt már ez is: szerda.jpg miért?
Nem hibáztál, csak valószínűleg nem MS Internet Explorert használsz. A word-szerű szövegszerkesztő eszköz csak az Explorerrel működik egyenlőre. Ha szöveget formázol, használd azt.
Helló!
Nekem az a problémám, hogy nem tudok betűtipust és betűméretet változtatni. Egyik ismerősöm a word-ben megszerkesztett és megfelelően megformázott szöveget simán beillesztett (ctrl+v), és működik is nála, de nekem nem. Be tudom ugyan másolni a szöveget, de nem azokkal formázási beállításokkal. Még a legegyszerőbbek sem működnek pl. új sor...
Hol hibáztam?
Köszi a segítséget...
Hej! Annyi kép nincs is a világon.:o))És egyenként, 600 klikk/db vitted fel a képtárba?:o)) Sajnos a gépem még nem ad kaját meg piát, és aludni is az ágyban alszom (még egyenlőre,míg rá nem szánom magam a képek egyenkénti bevitelére).:o))Ja és a család! Azzal mi lesz? (Igaz van kép róluk a gépen).:o))