»
»
Tippek, új feature-k
Tippek, új feature-k
Témaindító hozzászólás
2003.02.25 17:56
Írjatok, hogy miket szeretnétek még látni a portálon. Milyen tippjeitek, öteleteitek vannak? Milyen szolgáltatások érdekelnének még?
 
 
Elöző oldal
...
91
...
Következő oldal
 
754.
2005.11.13 16:47
Szerintem nem lenne durva, ellenkezőleg ez egy nagyon jó ötlet!
 
753.
2005.11.13 16:40
Van ilyen tervbe véve, de nem konkrétan így. Elgondolkozunk a dolgon, főleg ez az impresszum téma lenne jó dolog. Ezt kötelező jelleggel ki kellene tenni, és lenne rajta egy levélküldési lehetőség, akkor is, ha az e-mailcímét, nevét, egyebeket nem akarja megadni a portáltulajdonos. Ugyanis több esetben nem lehet elérhetőséget találni, így aztán - ha netán másol az illető -, a jogvédő panasszal csak minket tudnak megkeresni, nem közvetlenül a felelőst.

Mit gondoltok, az túlzás lenne, hogy a szerkesztő beállított e-mailcíme mindenképpen ki legyen írva a portálján, levehetetlenül? Mintegy vállalva azt, amit csinál?

 
752.
2005.11.13 13:56
Ez nekem is tetszik! Meg lehet ezt valahogyan valósítani???
 
751.
2005.11.13 09:45
Tipp.
Lentre a lap aljára egy ,a honlapot széltébe elfoglaló modul nem lenne rossz.Mondjuk a magassága állandó lenne,a szélessége igazodna a honlaphoz.És pl. a modulkezelőben lehetne ki,-be kapcsolni a meglétét.
Mire lenne jó?
Pl.kiírni az Impresszum linket(tehát lenne egy ilyesmi modul),és/vagy Kapcsolat(ilyen modul van).
Illetve ha lenne egy honlaptérkép(SiteMap) nevű modul,azt is oda lehetne tenni.

Persze lehetne egy hasonlót fentre is,a fejléc alá,de az pl. lehetne egy Menü modul,amiben pl.5-8 menüpont férne el,természetesen vízszintesen.

Akinek nem kell ilyen,az ki tudná kapcsolni a modulkezelőben(iiletve nem kapcsolja be)
 
750.
2005.11.10 18:37
na ezt se hittem volna! megújult a gportal!már azt hittem sose történik meg.és Superuser mik lesznek az új modulok?
 
749.
2005.11.08 05:40

Hát a számozás a legkevesebb. Tipp: meg kell szüntetni a hozzászólások számozását:D. Legyen olyan kis QUOTE gombocska helyette, azt jóvan:))  (Könnyen javasolgatok, de fogalmam sincs, hogy technikailag mi kivitelezhető...)

Oké, maradjon a reklámozós topic (bár szivesen kutatnék közvéleményt az ügyben, hogy vajh' szokott-é valaki ott nézelődni), de minek annyi? Itt is, a Társalgóban is, meg: Ajánlj portált...

Még annyit, hogy azokat is irgalmatlanul szemétre hajítanám, ahova nem érkezett hozzászólás X napja...

Kampánybeszéd befejezve, mert még ezt a témakört én rongálom szét:))) Kíváncsian várom a váltást és előre dörzsölöm a tenyerem:) Hogyénmilyenrosszmájúvagyok...

 
748.
2005.11.06 22:50

Sajtkukac: szívünkből szóltál! Most lesz egy nagy váltás a G-Portál életében, ezzel együtt a Fórumot radikálisan átalakítjuk. A portálépítővel foglalkozó topicokban vasszigor lesz, de nem megoldható a hozzászólások ide-oda rakosgatása, mert akkor felborul a számozás. Igaz, ez talán nem is baj...

A reklámozós topicot nem lehet teljesen megszüntetni, mert abból népfelkelés lenne :-) Vannak, akik megrögzötten hisznek a semmitmondó reklámjaik erejében. És erről nehéz lenne lebeszélni őket.

 
747.
2005.11.06 21:48

Hogy én is írjak már ide tippet, ne csak kötözködjek:

kellene egy mérsékelten agresszív moderátor ide a fórumba, hogy törölje a felesleges, vagy reklám, vagy egyéb nem megfelelő hozzászólásokat, mert kicsit le van már roggyanva a fórum a sok felesleges témától, ill. hozzászólástól. Az sem lenne fölösleges, ha rögtön egy ilyen jellegű fórumnagytakarítással kezdené.

Nem ártana egy fórumszabályzatot is kibiggyeszteni valahova, hogy ahhoz tartsák magukat a népek. Feltételezem, hogy azt legalább annyian nem olvasnák el, mint a segítségek menüpontot, de legalább az is van.

Annak ellenére, hogy én jobbára csak kötözködöm itt, néha megértem azokat, akik képtelenek visszaolvasni, mert sajnos tele van a fórum ''szeméttel''. Ha igen szigorúan ki lennének törölve a fölösleges hozzászólások, rögtön áttekinthetőbb lenne az egész!

Nem ártana az sem, ha a fórum is kicsit fejlettebb lenne, így megoldható lenne a nem megfelelő helyen föltett hozzászólások áthelyezése is.

A Reklámozás témakört egy az egyben törölném, csak a helyet foglalja, ugyanis a kutya sem szokott ott nézelődni, csak akkor mennek be a népek, ha van biggyeszteni való bannerük.

A egy fejlettebb fórummal a tagokat is lehetne nevelni, mert a nem megfelelő viselkedésért, fórumszabályzat be nem tartásáért, orrba-szájba reklámozásért ki lehetne őket átmenetileg, esetleg végleg is tiltani.

 
746.
2005.11.04 07:52
Azaz nem a naptárnál hanem a naplónál
 
745.
2005.11.04 07:36

Azt meg tudnátok oldani, hogy a naptárnál az egyes napoknak más-más színt lehessen adni? Ha ezt nem, akkor legalább azt, hogy amelyik napra van bejegyzés, az más színű legyen, mint amelyiken nincs? köszi

 
Elöző oldal
...
91
...
Következő oldal