»
»
Panaszkönyv
Panaszkönyv
Témaindító hozzászólás
2005.01.03 04:59
Látva a sok ilyen-olyan hozzászólást, ami csak a helyet foglalja egyéb témakörökben (XY másolja a portálom; blblba.gportal.hu pornográf, szerzői jogokat sértő ill. törvényes tartalommal rendelkezik; XY fél éve nem nyúlt a portáljához, stb.) szerintem ide lehetne írni a különböző portálokkal kapcsolatos panaszokat minden anyázás mellőzésével.
 
 
Elöző oldal
...
342
...
Következő oldal
 
973.
2005.10.29 18:15
judit51: felvettük a kapcsolatot az említett személlyel. Várjuk a válaszát. Kérlek, hogy ezt az ügyet ne a teljes nyilvánosság előtt tárgyaljuk, hiszen a szóban forgó képeknek nem szeretnénk újabb látogatókat szerezni. csakmiketten, hitetlen: nektek is ugyanezt ajánlanám. Ha ilyen vagy ehhez hasonlóan nem idevaló tartalmat találtok, akkor lehetőség szerint ne a nagylátogatottságú fórumben hívjátok erre fel a figyelmet. Így ugyanis azonnal népszerűsítítek az oldalt, éspedig nem ez a cél, igaz? Amúgy jól elvagytok? :-) Ha igen, menjetek a Társalgóba, ok? Ott nyugodtan ki lehet tárgyalni a dolgokat, itt kicsit hosszú lenne ugyanez. Köszi.
 
972.
2005.10.29 11:55

Tisztelt webmester!!!

Most már személyesen egy oldal építője ellen teszem a panaszomat,miszerint pornóképeket pakol az oldalak vendégkönyveibe.

Most már a nevét is aláírja,és az ip szám alapján tudom,hogy nem más nevében teszi ezt.

gportal.hu/mohacsinepujsag  az oldala neve,és Stangl Petiként írja alá.

Kérlek Benneteket,most már intézkedjetek!!

Köszönöm

 
2005.10.29 10:37
;) Kösz:)) Hát úgy gondoltam valahogy,hogy ne legyen minden kinnt,két oldalon,de azéert meglegen mégis...érted? :D nincs valami jó kódod vagy valamid?
 
970.
2005.10.29 10:35

csakmiketten.
És mégis hogy képzelted? : )
Csak van egy elképzelésed?
(apropó,ami feltünt:a "tartalom" nélküli moduljaid Fejlécét eltüntetheted,ha a modul szerkesztésében,az Oké gomb felett,kiveszed a pipát:Feljéc megjelenítése -ből.)

 
2005.10.29 10:29

Köcce:) mindjárt letesztelem én is :))

És lenne még egy kérdésem:))

Kicsit csökkenteni szeretném az oldalam hosszúságát...hoyg ne kelljen olyan sokat gyalogolni fel-le.Valami extra ötlet nincs?:)

 
968.
2005.10.29 10:19
csakmiketten: most tettem be egy képet (A Csajok hírmodulod utolsó cikkébe). Persze ha nem ez volt a kérdés, akkor bocsi. Itt alább Haladó jól mondja :-)
 
967.
2005.10.29 10:10

csakmiketten
A törzsbe?Vagy a bevezetőbe?
Mert a bevezetőbe HTML kóddal kell berakni.
Hogy?
Pl:
Tedd be a törzsbe a képet,válts át HTML szerkesztő módba(az a kacsacsőr:<> gomb),majd az ott található HTML kódot kivágod(vagy másolod),és beteszed a bevezetőbe.

 
966.
2005.10.29 10:09
preszlikecske: Ha ezzel könnyebb a lelked, panaszkodj csak!
Az a reklám az oldal közepén csak NAPONTA EGYSZER jelenik meg, ha rákattintasz a BEZÁR X-re, akkor azonnal bezáródik és nem jön elő többet. A másik reklám pedig egy felhívás, ami viszont ÖSSZESEN EGYSZER jelenik meg mindenkinek. Azt ne mondd, hogy ez olyan felháborító!

Ha nálad nem így van, ahogy leírtam, hanem többször is megjelenik a reklám, akkor írj nekünk a webmester@gportal.hu címre, és pontosan leírjuk, mit hogyan kell beállítanod, hogy úgy működjön, ahogy terveztük.

A 20 kredites regisztrációs díjról: ahogy írtad is, abból nem lehet fenntartani a G-Portált. Sokmilliós szerverek szükségesek ahhoz, hogy a folyamatosan növekvő portálszámmal járó megnövekedett terhelést ki tudjuk szolgálni. Bizonyára te is észrevetted, hogy milyen gyorsan működik újabban a G-Portál, még a csúcsidőben is kielégítő, nem úgy, mint pár hónapja, amikor estefelé alig lehetett egy oldalt megnézni. Nos, ehhez sok pénz kellett, és ezt nem Tőletek kértük el, hanem a hirdetőktől.

Mindenre gondoltunk, csak arra nem, hogy ennyire felidegesítünk azzal a pár kattintással. Egyébként egyszerűen kikerülheted, reklámmentesítsd az oldalad egy hónapra, addigra bőven lemennek ezek a kampányok.

 
2005.10.29 10:02

Szia!Figyu,megnéznéd nekem,hogy a honlapon miért nem lehet hírek/cikkek modulba képet rakni?Én azt hittem a tiltó miatt,de ha leszedem akkor se jó.Meg a másik lapomon,ahol nincs,ott se tudok.

www.gportal.hu/csakmiketten

 
2005.10.29 08:54

Hi, én nm szeretek panaszkodni, de most megteszem! Befizettem a 20 kreditem fél éve, azzal a feltétellel, hogy a G-portal elhelyez a fejlécem felett és a honlap alján bizonyos reklámokat! Ez nem zavart, persze, a G-portalnak is kell a haszon, a 200 forintokból nem lehet megélni... DE A MEGKÉRDEZÉSÜNK NÉLKÜL, KÜLÖNBÖZŐ STÍLUSRONTÓ REKLÁMOKAT A PORTÁLUNK KEZDŐLAPJÁNAK KÖZEPÉRE ÉS A BEJELENTKEZŐ PANEL FÖLÉ MIÉRT RAKATATOK?! NEKEM EBBE MI A HASZON?! Annyi, hogy egy kicsit kipofozott stílusos portált jól elcsesztek ezzel! Mert ez nem volt benne a "szerződésben"! Én fizettem azért, hogy legyen egy portálom, de én nem reklámsarok vagyok! Mondom, az tiszta sor hogy a fejléc felett meg a honlap alatt reklám van, de hogy mindenhol!!! Szóval, szerintem most fogjátok elszarni a G-portalt, mert azt látja mindenki, hogy egy jól látogatott honlap reklámshow lett, akkor senki sem fog portált csinálni és a meglévők is elpártolnak tőletek!

Tudom, most a rosszabbik énemet mutatom, de egyébként imádom a G-portalt! Azért sok sikert hozzá!!!

preszlikecske

 
Elöző oldal
...
342
...
Következő oldal